IN BANAT LA NOI ACASA (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Ceau fetelor, sunt pe aici ;) dar am intrat numai ca sa va salut, merg sa fac o baitza si apoi odihna, ca de maine intru in paine :). Sa-mi tineti pumnbii in fiecare zi (ce exceptia celei de marti) de la 9 (nici n-am pretentii )
va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ingerash,ca sa nu gresim ziua tinem pumnii zilnic,nu-i mare lucru o facem cu placere.
Flavia,mi-a iesit bine vopsitul sunt tare incantata de coafeza,gata,o pastrez ;)
telefon inca nu am primit,dar termenul era oricum maine.

Bey,sa va zic de la nunta,mai tineti minte ca a intrat la un moment dat la noi pe topic o fata din Baia Mare,care cerea detalii legate de obiceiuri etc,iar eu i-am tot raspuns.La un moment dat am crezut ca-i vorba de aceeai nunta,nu era asa,dar cel mai mult ma bucur ca nu am gresit cu aprecierile la adresa locatiiei,e simplut rau,ce sa zic,nu cred ca a fost mai ieftin decat in alte locatii mai de bun simt.
Insa eu m-am distrat copios,sotul meu impreuna cu cumnatu-su din Italia s-au chefuit la maxim,au fost super simpatici,cel mai nasol e ca acum bolesc la pat amandoi,au fost foarte simpatici,mai ales ca sotul meu e Polist,celalt Dinamovist,Sotul timisorean,celalt bucurestean,dar s-au iubit la maxim,s-au felicitat pt orice,iar apoi,la masina cand sa plecam asta ii deschide sotului usa,el credea ca din dreapta,dar era din drepta din spate,apoi cumnata-mea a urcat in masina lor,iar el o cauta zapacit,nici masina care era in spatele nostru nu o vedea,un BMW imens
Ce sa zic,n-am mai ras cu lacrimi de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

bravo ingerash tine-o tot asa
ma scuzati k nu am scris am fost la raul alb la un stagiu de animatori pentru tineret am luat atestatul.
de maine plec la herculane in tabara sa animez copii am asa niste emotii sper sa fie bine.sa ma descurc
ma intorc abia duminka
aveti grija de voi va pup pe toate
ingerash you can do it.hai k nu mai e mult

Mergi la inceput

Mai fetelor ce e cu linistea asta aici ati disprut toate?
Eu ieri am fost ocupata cu plecarea cumnatei inapoi in Italia,azi am tras o fuga la Chisoda.
In zilele urmatoare o sa ma ocup de elevul de-a XII-a care are bac-ul.
Flavia,raspuns n-am primit asa ca din partea mea....mie imi place sa ma tin de cuvant,speram sa primesc macar un telefon.
Deya sa te simti bine la Herculane si eu vreau sa merg vreo 2 zile cu copiii.
Fetelor va pup pe toate si mai intru eu,numai sa am cu cine "vorbi" ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Deci, Ingerasch a zis sa nu-i tinem pumnii azi, ok, dar de maine continuam, nu?
Angy e trista ca lumea scrie mai rar, cred ca e o "lunga vara fierbinte" pt. toti, asa s-a nimerit.
Himm s-a "dat la fund" de tot,
Flavia a amutit,
restul fetelor... alte probleme.
Eu voi intra din ce in ce mai rar, in functie de "bagaje" si probleme, iar o perioada nu voi mai fi pana ne punem net din nou.
Se pare ca am gasit ceva fain, azi merem la interviu, daca nu, mai prelungim aici cu inca o luna, asta inseama oricum ca in vara asta nu o sa vad Timisoara mea draga!
va pupicesc si pe curand,
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Vio te urmez:) Adica iau o pauza, sau intru mai rar, inca nu stiu nici eu.
Da am vazut ca e necesar cateodata:)
O sa vin sa vad ce a facut ingerashul nostru la bac:)
Angy nu-i nici o problema, nu m-am indoit niciodata de seriozitatea ta:) Stiu ca daca afli ceva imi spui, multumesc pt intentie .

un la fiecare ca tare dragi imi sunteti, ne revedem dupa "concediu":)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

hello hello hello, people!!!
ce faceti dragelor? petreceti? vacanta?
eu bac
La romana a fost f bine, n-am facut nici Moromete nici Ion , am facut bine, sper sa iau o nota cat mai aproape de 10, la mate m-am descurcat ;), sper sa nu iau sub 9 :)
mai am 2 probe si am scapat, defapt nu chiar, ca urmeaza inscrierea la faculta si toata agitatia asta super aiurea, mi-am dat seama k desi am o media f buna nu intru unde imi doresc cel mai mult :( asa ca acum vanez facultati unde sa fie k lumea si s aintru la fara taxa. asta e!
v-am pupat, profitati de vacantaaaaaaaaaaaaaa

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Flavia,multumesc de intelegere.
Vio imi pare rau pentru Germania,Him la fel,eu chiar tineam cu Italia,ca au jucatori valorosi.
Ingerash,cat trebuie sa sufere colegii tai baietii,ca s-a nimeriot campinatul mondial odata cu bacul.
Succes pe mai departe.Bafta!
Dia,mai vino si pe la noi!
Restul fetelor va asteptam,va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor!

Am intrat scurt sa va salut pe toate. Nu am apucat sa citesc din urma, dar va pupacesc pe toate.
Ingerash, bafta in continuare la bac, nu mai e mult si scapi, apoi tin pumnii sa intrii unde iti doresti.
Angy, Flavia, Vio, Dia, Deya, Toria multe salutari din partea mea.
Eu sint ok, pe ultima suta de metrii, ca de saptamana viitoare am concediu, dar numai o saptamana. Venim spre Timi, am de rezolvat niste acte, apoi vrem sa vizitam castelul Peles. Sper sa nu fiti suparate Angy si Ingerash, daca nu reusesc sa ma intalnesc cu voi, daca am vreo fereastra libera cumva, va scriu pe DC sa ne intalnim, dar nu promit.
Sa aveti grija de voi, mi-era tare dor de voi.
Nu stiu cind revin iar la scris, sper ca pina atunci s-au mai calmat si pe aici spiritele. Vad ca si de la ViG se retrag fetele, asa ca nu ma simt numai eu ciudat.
Pupicuri la toate,
Him

Bist du traurig?
Hast du Sorgen?
Soll ich dir mein Lächeln borgen?
Hilft es dir und bringt's dir Glück
Gib's mir irgendwann zurück!

Mergi la inceput

Ce bine ca ai aparut Him!Super!
Ne-a fost dor de tine!
O sa asteptam si daca ai timp cand vii in Timisoara ne vedem.

Fetele mai intru mai deseara,ca acum am ajuns acasa de la Bac si-s fiarta de cladura!

Mergi la inceput