Azoospermie - cap 3-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Scuze pt.intarzierea cu care scriu,dar aseara am ajuns la ora 20 acasa si eram f.obosita si nu am mai intrat pe forum iar azi am luat-o de dimineata cu piata,mancare,curatenie.Acum sunt intr-o pauza de aspirat.
Deci,intr-adevar situatia s-a imbunatatit considerabil.Iata spermograma:volum 7ml,ph 8,aspect opalescent,nr.: 10 milioane/ml,mobilitate: 70%(+++),10%(++),5%(+), forme normale 60%,frecvent celule germinale.
Ne-a spus dr.S ca sunt f.f.f.vioi, "agresivi" chiar.In conditiile astea as putea sa fac IA si sa si reuseasca.Insa,din pacate,la mine sunt,totusi ,probleme.Ne-a trimis la eco,pe sot pt.eco testiculara si pe mine la eco pt.ovare si tiroida.
Ecografia sotului a iesit bunicica,testicolele cam micute,pe fiecare cate un varicocel incipient(adica f.mici,care nu pun probleme),dar ne-a spus profesorul care a facut-o ca acestea nu sunt cauze de azoo si ca e suficient si un sfert de testicol(asta vis-a-vis de marimea lor)ca sa produca milioane.Din fericire nu sunt atrofiate.
Pt.varicocele i-a dat tratament homeopat,care sa intareasca peretii vaselor sanguine.
La mine....cam aiurea...desi facusem eco transvaginala la C-ta si imi spusese dr.aceea ca sunt perfecta inauntru....s-a dovedit ca am dat banii degeaba...nici vorba sa fiu asa de bine.Adica,mi-a spus ca am endometrul ciudat,ingrosat neuniform(dimensiune 11.4 mm-asta in z17).Si ca crede ca am si eu hiperplazie chistica de endometru.In afara de asta,am ovarul drept micropolichistic.A chemat un ginecolog sa ma vada si sa-mi faca chiuretaj biopsic pt.endometru.Acesta ,insa,m-a consultat si mi-a gasit si o mica rana pe col si la ovarul stang anexita chistica.Deci ambele ovare ar cam avea chistulete.Nu a vrut sa-mi faca chiuretajul,mi-a dat tratament pt.4-5 luni cu duphaston si niste ovule Polygynax(12 ovule),biseptol si indometacin supozitoare.Si sa revin la o eco endovaginala si control dupa vreo 2 luni.Si cand a auzit ca sotul are oligo a zis ca sa mearga neaparat la un urolog(a si vorbit cu unul si ne-a dat nr.de telefon ca sa mergem la el data viitoare cand venim in Buc.)
Ne-am dus cu toate rezultatele astea la dr.S si dansul ne-a linistit,a zis ca nu-i cazul de urolog ca asta te opereaza direct(iar ele sunt f.mici)si ne-a dat tratament si mie si sotului pentru tot ce ne-au gasit.
Acum,planul e urmatorul:luam 2 luni tratamentele dupa care mergem din nou la eco,ginecolog si la dr.S si in functie de evolutie luna urmatoare IA.
Asta a fost...m-am cam lungit,dar am vrut sa va povestesc tot.Multumesc mult ca ati fost cu gandul la mine...si,dupa cum vedeti,eu zic ca se poate.Numai sa nu ne pierdem speranta.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Miki,
Ti-am mai spus ca sunt foarte zapacita de fel.Din prea mult entuziasm si la o ora asa de tarzie cand am scris, se intelege ca eram ...adormita.Dar oricum, pastrez mesajul si pentru tine, peste 2-3 luni vreau sa-mi spui acelasi lucru ca si Nusy.
Salut toate fetele de-aici si va pup dule, dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nusy frumoasa vizita ta la Buc ! Sper sa-ti calc pe urme cat mai curand.
Bubulina unde pleci? Ne parasesti? Dc pleci in concediu sa stai cu burtica la soare te iertam. Noi o sa fim tot aici , cel putin eu pt ca ma misc ca melcul.
Andra pup fata adormita.Sa pastrezi mesajul pt ca imi doresc tare mult sa va anunt si eu ca am un amarat de gigel. Chiar si fara coada e f bun, numai sa fie.
Pisix nu mai spui nimic? Te-ai mutat cu puiutii de ?
Copilitzu, ella 72 pupici si pt voi.
Elise concediu placut.
Un we placut pt toate fetele !

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Salutis, fetelor!
Vineri seara am fost la dl. dr S.Ce ne interesa pe noi,am aflat:avem cativa gigei, nu in forma lor initiala, au doar cap, dar exista si asta conteaza foarte mult.Sunt grupati cate 3-4 intr-un invelis care ii distruge, asa am inteles eu..sper sa nu scriu niste prostii.Cu ajutorul Domnului speram sa-i tratam si sa-i inmultim.Eu sunt f multumita de dl dr si sper ca peste cateva luni sa avem multi gigei normali.
Si daca o sa avem sansa asta si vom ajunge la fiv, oricum vom merge la Szeged...am citit numai lucruri bune despre clinica de-acolo.
Va pupicesc pe toate si abia astept sa reusim toate.
Miki, pe unde umbli?
Nusy, te pupi dulce si iti multumesc inca o data ca m-ai ajutat din toate punctele de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Andra: te-am ajutat cu cea mai mare placere!
Ma bucur ca aveti un punct de plecare si stiti acum ce aveti de facut.Caci,daca nu ar fi fost aceasta vizita la dr.,ati fi aruncat banii degeaba pe FIV+ICSI....caci nu s-ar fi gasit normali,in aceasta faza.Tot ce trebuie sa faceti este sa tratati cauza si sa obtineti unii cum trebuie.Mult,mult succes!
Miki:si pe tine
Orchis:si voi erati in investigatii la dl.dr.Ce ati mai facut?
Pisix,Copilutzu...vesti noi?
toate azoo si oligo.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Se apropie ziua cind se administreaza vaccinurile si speram sa trecem cu bine ...am adaugat poze de la botez.

http://community.webshots.com/user/titelu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Buna fetele......scuze pentru ca nu am mai vorbit zilele astea...dar eu nu am net acasa si vineri nu am fost la birou...
Ma bucur pentru vestile "partial" bune ale tale NUSY si sa nu-ti pierzi speranta....stii ca vom reusi ...
Eu am fost ieri la un botez....si parca si mai tare m-am ambitionat sa am ..asa ca ....vom lupta si vom invinge...cum zice o vorba...
Cam atat.....si....mai vorbim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

nusy am o intrebare ...... de ce a zis Dr.S. ca trebuie IA ? Nu se poate sa creasca nr. de ca sa nu fie nevoie de asa ceva ? Nu prea inteleg.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Buna fetelor,

Imi pare rau ca nu v-am mai scris dar am fost tare prinsa in ultima vreme !
V-am citit insa asa ca sunt la curent cu "evolutia" voastra :-)
Eu nici nu am avut noutati pt ca trebuia sa mergem la d-ul dr. S cu o noua proba de sperma recoltata in timpul actului sexual ori am fost la ciclu si asta n-a fost posibil
Vestea buna este ca au iesit testele genetice ale sotului meu si sunt OK.
Fetelor eu nu am fost la botez dar parca dorinta de bebe creste pe zi ce trece ...

PisiX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

hop si eu pe la voi

nusy
ce diagnostic e ala, hiperplazie chistica de endometru? hiperplazie fara fibroame nu prea exista, si pe ce baza ti-a pus diagnosticul? din ochi? nu se poate !!!doar biobsia poate sa spuna asta. ai grija!!!

Mergi la inceput