Azoospermie - cap 3-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Copilutzu operatia dureaza cca 15 min.M-am operat luni,a doua zi am fost acasa.Atentie! la mine varicocelul nu s-a simtit,la eco la fel,urologul a considerarat ca greutatea imi ascundea varicocelul si m-a operat fara rezerve...rezultatul ?uite-l

http://community.webshots.com/user/titelu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

TITELU felicitari !!!! sa va traiasca baietelul , sa fie sanatos ,norocos si sa va aduca multe,multe bucurii !!!!
Chiar vroiam sa te intreb si eu ceva ....daca nu te superi...legat de varicocel...la sotul meu inca nu s-a confirmat diagnosticul dar cam 75-80% se pare ca este varicocel.El e putin cam speriat , mai ales ca nu a fost operat niciodata ...spune-mi, te rog frumos, cat ai stat internat in spital ,ai facut tratament dupa aceea , si la cat timp s-a intamplat "minunea" , adica .....la cat timp dupa operatie , mai exact...????? As vrea sa-l "pregatesc" pe sotul meu cumva....intelegi tu....stii ca se zice ca barbatii sunt putin mai fricosi....dar eu nu cred....
Cu mii de multumiri.....Ella
si .....mai vrem poze cu BB ca sa ne "motivezi" ...in lupta noastra ...ca suntem multi , din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Ella,operatia este simpla,dupa aceea se da un medicament pentru refacere ,nu mai stiu durata.In spital am stat doar 24 de ore ,practic nu mai au ce face dupa operatie.Matza a ramas dupa aproape 8 luni,dar sa nu faceti spermograma mai repede de 4-5 luni,organismul trebuie sa se refaca si spermatogeneza sa intre in ritmul normal.Am luat si panaxginseng(fiole) care poate face minuni,dupa spusele endocrinologului,oricine vrea informatii despre ceea ce am facut poate intreba fara rezerve

http://community.webshots.com/user/titelu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Multumesc mult de tot TITELU .....esti ..cu siguranta ca o sa te mai intreb cate ceva.....
Si cand vom avea diagnosticul cert ....mai vorbim...
Inca o data mii de multumiri si pentru BB ....
Ella....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor ! Vesti bune de la Nusy . Astazi a fost la dr S si au facut si o eco. Dupa 2 luni de tratam au obtinut un nr de 10 milioane de gigei. Acum 2 luni aveau 4 milioane ( scazusera dupa o radiografie de la 6 mil ). Eu nu spun mai multe pt ca vreau sa o las pe ea sa va pove cand ajunge acasa. Asa ca nu va lasati si drept inainte pt ca se poate!
Pupici pt toata gashca!

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Sunt foarte obosita dar nu pot sa ma bucur de vestile bune :-)
Bravo, sa dea DD sa ne putem bucura toate de asa ceva !

PisiX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Scuze ...nu pot sa nu ma bucur, asta am vrut sa spun

PisiX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Miki,felicitari!Ma bucur nespus de mult pt voi.Pt cat luptati, meritati tot ce e mai bun si sunteti un exemplu pt noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by andrabirni

Miki,felicitari!Ma bucur nespus de mult pt voi.Pt cat luptati, meritati tot ce e mai bun si sunteti un exemplu pt noi.

Andra multumesc pt felicitari dar nu eu am gigeii aia multi, Nusy ii are.
Ne vine si noua randul!
Nusy te asteptam cu detalii aici.

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata tuturor! Am intrat sa va urez un we placut si o saptamana cat mai productiva. Eu o sa lipsesc saptamana viitoare si o sa-mi fie tare dor de voi, dar sper sa aud numai vesti bune cand ma intorc.
Nusy, felicitari inca o data. Miki, daca tot s-a produs incurcatura, poate vii si tu cu vesti bune?
pisix, andreabirni, ella_72, copilutzu si toate fetele dragute de aici, va pup dulce si sa nu va pierdeti speranta!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput