Azoospermie - cap 3-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by ella_72

nusy am o intrebare ...... de ce a zis Dr.S. ca trebuie IA ? Nu se poate sa creasca nr. de ca sa nu fie nevoie de asa ceva ? Nu prea inteleg.....

Ella iti raspund eu. La Nusy s-a obtinut o crestere mare dar ca sa ramai natural iti tb mult mai multi gigei. Nu se stie ce va fi pe viitor dc se mai poate obtine o crestere sau Doamne fereste o descrestere. De aceea e bine sa faca cat mai repede IA. Este posibil ca dupa ce termina tratam sotul lui Nusy sa dea inapoi gigeii deoarece are FSH mare si asta inseamna ca testicolele nu pot sa mai produca gigei. Pe per tratam FSH-ul scade dar dupa tratam ..............

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Multumesc Mikipentru raspuns....m-ai lamurit ...intrasem putin in ceatza .........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ella72: intr-adevar,Miki ti-a raspuns foarte bine.Deoarece nu se stie niciodata evolutia viitoare,trebuie profitat de orice moment favorabil...adica,stii tu,"nu dai vrabia din mana pe cioara de pe gard"..deci,atat timp cat avem 10 mil. trebuie sa profitam si sa-i folosim cat mai bine,caci in viitor nu se stie...daca se intampla,Doamne-fereste,o regresie...nu mi-e ciuda ca i-am avut si nu am profitat????
Noela: iti multumesc si apreciez foarte mult ca ai intervenit,pt.ca eu nu am avut curajul sa scriu la subiectul cu hiperplazia..desi tare mult as fi vrut niste lamuriri.Nu mi s-a pus diagnostic clar de hiperplazie,doar a banuit ecografistul ca as avea,dupa cum arata endometrul(ingrosat neuniform,"ciudat"-cum s-a exprimat el).El a chemat ginecologul sa-mi faca chiuretaj biopsic(pentru a obtine ,banuiesc,o proba pt.analiza),insa acesta nu a vrut,a preferat sa-mi dea tratament cu duphaston timp de 5 luni,cu mentiunea ca dupa 2 luni sa revin la o noua eco sa vedem ce se mai intampla acolo.Tu crezi ca a procedat bine ginecologul,avand in vedere ca nu am fibroame deloc?

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by titelu

Se apropie ziua cind se administreaza vaccinurile si speram sa trecem cu bine ...am adaugat poze de la botez.

http://community.webshots.com/user/titelu100

matzica !!!
samburelu' !!!
si muulte salutari tie.. !!!

Acum.....artileria de intrebari.. .

Am vazut ca locuiti in Baia Mare.Analizele si operatia de varicocel ai facut-o in Bucuresti??? Unde ??? la ce dr. urolog. La ce spital ???
Cam atat cu intrebarile...restul daca nu te deranjaza vreau sa te intreb pe PM.
La "noi" nu este comfirmat inca diagnosticul dar sper sa ajungem la dr. Soare (spun sper ..poate reusesc sa il conving).Stii i-a facut o biopsie testiculara care a fost f., f., dureroasa (cred ca nu au facut anstezie cum trebuie....)
Intreb ca sa il pun in tema ...din timp!
Aaaa si inca o data pup nasucul lui de samburel , ,

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Puuuup toate fetele!!
O sa "lipsesc" cateva zile ca ma duc sa duc monitorul la garantie ca are defectul stricat!!!
Nu mai pot sa va dau detalii ca "ma bate la cap" sotzuuu ca se grabeste
PPPPUUUUUPPPP!!!

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Nusy fruntea sus....te inteleg perfect, ai dreptate...dar nu uita ca noi toate vom reusi .....ai sa vezi....
Stii ce as vrea sa ni se intample ? sa ne vedem toate candva .... sa zicem ..peste 2 ani...toate cu in parc....
Hai ca se poate ....
Sa stii ca nici eu nu stau chiar pe roze...ti-am spus ca anul trecut m-am operat de polipi pe uter...si n-am mai fost la control din octombrie 2005 .M-am programat pentru un control mai amanuntit abia in iulie....mi-e teama sa nu am si eu ceva....vreau sa-mi fac si graficul cu temperatura bazala....deci ...probleme...asa ca te inteleg si sunt alaturi de tine....
Pana la victoria finala nu putem decat sa asteptam si sa ne rugam la Dumnezeu sa ne ajute ca prea mult iubim copiii si prea mult ni-i dorim ...
Va pup pe toate si ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

nusy
parerea mea este sa mai consulti un medic si daca si acela iti spune ca endometul e ingrosat anapoda, trebuie neaparat sa vada de ce natura e ingrosarea, nu e in regula...am zis ca hiperplazie ...bla, bla, e insotita de obicei de fibroame, dar nu e obligatoriu.in locul tau as face o histeroscopie la care sa-ti preleveze probe de endometru, exact din locurile care i se par anapoda ingrosate si sa le trimita la analiza(de preferat un laborator"beton", cu renume bun) anatomopatologica, si abia atunci vezi daca se merita sa te indoape cu hormoni.nu poti lua asa anapoda, nu-i lasa sa faca experiente pe tine; am vazut femei distruse si fizic si psihic din cauza inconstientei medicilor.nu vreau sa te sperii, ci doar sa fii realista . ca si cu asigurarea unei case, o faci din ratiuni practice, dar ce bine e cand realizezi ca a mai trecut un an si ai dat banii degeaba asiguratorilor...mai bine mai faci o investigatie ca sa fii sigura ca totul e ok, ce fericia ai sa fii cand ai sa vezi rezultatul bun...

sper ca am reusit sa fiu cat de cat coerenta in exprimare...sunt beata de oboseala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Fetelor imi pare rau ca ma introduc asa dar am si eu o intrebare.Sotul meu a fost diagnosticat cu astenoratospermie a avut 26 mil ,mobilitate A+B 15%,FORME NORMALE 10%,timp de coagulare mai mult de 40 de minute.Am facut spermocultura si a iesit un stafilococ alb sensibil la augmentin.Maine incepem tratamentul.Stiti cumva daca aceasta infectie spermatica cu stafilococ alb poate afecta calitatea gigeilor.Eu vreau sa va spun ca mai am o sarcina normala cu sotul meu intrerupta la cerere si el mai are si alt antecedent.Noi am descoperit de curand ca problema era la el si deci suntem putin socati.Ma puteti ajuta?
Pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Noela Carmen si Ella72: multumesc si
Aurelia:te-as ajuta cu draga inima,dar habar nu am despre acel stafilococ...poate daca-i dai cautare pe google afli ceva despre ce te intereseaza...
Noi azi aflam rezultatul analizelor de sange facute la dr.S....taaare curioasa sunt sa vad cum i-a iesit FSH-ul sotului.Promit sa va tin la curent!
toate azoo (de la care astept si vesti noi).

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Salut azoofetele!
Vad ca tare implicate mai suntem in tratarea acestei azoo...
Eu am vesti bune.Sotul nu se va mai opera si vom incepe tratamentul dr S cat de curand.Zilele astea o sa aflam schema ..si la atac!Sper sa incepem tare si optimisti si sa fugim langa Nusy la oligo..pt inceput.
Suntem mai linistiti si parca nici asa de sresati nu mai parem.
Pup toate fetele care ne citesc, drage azoo...

Mergi la inceput