Azoospermie - cap 3-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Bravo, Andra,la atac!!!!
Miki:mai spune ceva.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nusy nimic nou sub soare ( ala de pe cer). Toate planurile se amana pe luni. Care sunt rezultatele analizelor?
Eu cred ca la chiuretaj biopsic se elimina tot endometrul nu se ia numai o proba pt analiza. Dc nu e dureros si nu are efecte adverse cred ca ar tb sa-l faci pt ca scapi dintr-oadata si nu tb sa o lungesti cu tratam hormonal de durata.
Andra ma bucur ca aveti unda verde pt tratament. Ai sa vezi ca in cateva luni vei putea face IA si ca vei renunta la FIV+ICSI. Acum tb sa-ti faci tu investigatii sa vezi dc e totul ok la tine. Mult succes in continuare!
Aurelia77 mie si sotului ni s-a depistat stafilococul auriu dar dr S ne-a spus ca ac nu e cauza azoospermiei. Imi pare rau dar nu stiu nimic de stafilococul alb.
Ella 72 apuca-te de investigatii si la tine. Poate obtineti o crestere de gigei si tu nu esti pregatita. Frumos visezi si mi-ar place sa se intample asta odata. Noi cu bb-lasii in parc. Eu, Nusy, Andra tb sa venim de la sute de km pt plimbarea asta in parc.
Copilutzu ai reparat defectul? Te asteptam aici . Poate faci si o spermograma intre timp.
Pisix felicitari pt testele genetice care au iesit OK. Acum ti s-a luat o piatra de pe inima. Sa ne spui cum a iesit spermograma ( a 2-a).

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Hello! Ce mai faceti, dragelor?

Noi continuam IAD-urile. Sotul meu nu a mai facut nici o investigatie, nu stiu cum sa-l fac sa accepte sa mergem la dr. Soare. E cam incapatanat in privinta asta. Dar poate se prinde cu IAD si nu va mai fi nevoie.

Va pup dulce si continuati sa sperati.

Mergi la inceput

Buna Tabitha. Ma bucur ca te-ai intors. Ne cam uitasei .
Eu cred ca sotul tau nu vrea sa mai treaca printr-o biopsie testiculara si de aceea nu vrea sa mai faca nici o investigatie. Spune-i ca dr S nu-l taie ci numai o sa aiba o discutie cu el, o sa-i faca o spermograma , o sa-i spuna ce anal mai tb sa faca, un eco f bun si apoi ii stabileste tratamentul. Nu-l taie nimeni dc nu vrea. Incearca sa vb cu el si poate ii dai sa citeasca capitolele de la azoo. Dr S este medic generalist si trateaza toate bolile. Acestea de multe ori sunt strans legate intre ele si efectul lor poate fi chiar azoospermia. Deci nu va duceti la el numai pt azoospermie. Ii mai poti spune ca vrei sa ajungi la el pt tine sa-ti rezolvi o pb a ta si astfel reusesti sa-l duci la cabinet. Nu pot sa spun decat ca e o persoana care te cucereste imediat (din ce au pove fetele) si poate capata incredere in el .
Nusy s-a terminat concediul? Acum esti la servici banuiesc. Servici usor!
Pt toate fetele care nu sea invinse

Miki

Mergi la inceput

Miki draga: multumesc mult pt. sugestii, am incercat de toate cele, dar sotul meu nu vrea si pace. Tot imi promite ca merge data viitoare cand suntem in capitala, dar mereu intervine ceva (nu vrea sa ne abtinem 5-7 zile) sau pur si simplu refuza cu incapatanare. Sansa mea - IAD sau poate ICSI la anul. asta e. Totusi sperante mai am inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoma spune:

Ciao!

Tabitha, te inteleg perfect. Asa era si al meu, cu diferenta ca nici nu vrea sa auda de IAD. Pana m-am enervat o data si i-am explicat clar ca pt. un copil e nevoie de 2 inca de la inceput. Si in plus, i-am explicat f. detaliat cam tot ce trebuie sau ar trebui eu sa indur de la placerea unui control ginecologic si pana la tot ce presupune FIV: bombardament cu hormoni, etc. etc. Si ca amanarea nu poate decat sa inrautateasca lucrurile. Am senzatia ca e vb. si de orgoliul masculin, al meu chiar se resemnase la un mom. dat, dar i-am cerut sa incerce pt. mine, daca altceva nu-l mai motiveaza. Si chiar a inteles pana la urma: isi ia singurel tincturile, urmeaza sa se opereze.
Si inca ceva: am observat ca nu le place sa fie bombardati cu informatii despre infertilitate. Eu cand am aflat de azoo nu dormeam noptile citind despre asta, iar pe el il enervam cand ii sintetizam ce studiam. Referitor la DC mi-a zis chiar: da, nu putem sa facem copii, si? trebuie sa facem un forum pe tema asta?

Asa ca in prezent eu ma informez, iar lui ii spun doar concret ce tb. sa faca el. Si se pare ca functioneaza.

Multa bafta si putere de convingere! Fa-l sa realizeze ca mai tarziu s-ar putea sa regrete ca n-a incercat.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

draga nicoma, sotul meu deja a trecut printr-o operatie, am incercat un ICSI care nu a reusit. De aceea el s-a resemnat. Va trebui sa incerc pe alta cale sa-l determin sa mai incercam impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Miki: da,din pacate s-a terminat concediul...si azi am inceput,in forta,cu o gramada de lucrari,inclusiv bilantul la martie.
Rezultatul la analize inca nu-l avem ,a zis dr.S.ca ne da un beep cand sunt gata...dar,cum nu a dat,am presupus ca nu sunt gata(nu a mai vrut sotul sa-l mai sune ,ca l-a tot stresat zilele astea).
Oricum,maine incepe si el la serviciu si il suna,pt.ca daca sunt gata i le trimite si pe fax.Deci maine aflu...
Tabitha: bafta multa cu IAD-ul facut,iti tin pumnii sa iasa testul pozitiv.Crezusem,la un moment dat,ca ne-ai uitat...

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Fetelor va multumesc mult pentru raspuns.Sunteti niste scumpe.Desi noi nu am fost diagnosticati decat cu astenoratospermie vreau sa ma primiti si pe mine in clubul vostru.
Am inceput tratamentul cu augmentin pentru stafilococul alb si as vrea daca se poate sa-mi spuneti si mie cum ajung la dr.Soare.Dupa ce va termina tratamentul si daca IAS de luna asta nu se pozitiveaza vreau sa mergem si noi.Eu nu sunt din Bucuresti asa ca vas rog mult daca s-ar putea sa-mi explicati pe unde vine si cum fac programarea.
Bety ,sarcina usoara.
Miki dar dupa ce vi s-a tratat stafilococul nu s-a imbunatatit nicicum spermograma?
Fetelro ce inseamna azoospermie?
Noi am avut la ultima spermograma 26 mil ,forme normale 10%,mobilitate A+B 15 %,si restul nu mi-l mai aduc aminte si nici nu am analiza la indemana.La inseminare nr. a fost de 12 mil.iar scorul cervical de 12.Nu prea stiu daca avem vreo sansa sa prinda asa ca astept dupa vreo 4 zile voi sti daca da sau nu.
Pupici multi si sa fiti cat mai curand.

Mergi la inceput

Aurelia77 Sigur ca te primim. Bine ai venit!
Azoospermie inseamna zero gigei sau unele laboratoare pun diagnosticul asta dc ai mai putin de 200000 gigei.
Iti doresc sa se prinda IA si sa nu mai fie nevoie de tratament la sotul tau. Dc doresti sa ajungi la dr S tb sa-l suni si iti v-a spune dansul unde tb sa vii. Lucreaza la 2 cabinete (la unul face analizele iar la altul face consultatii). Tel ti-l trimit pe PM. Suna-l intre orele 17-19.
Pupici si bafta!

Miki

Mergi la inceput