Azoospermie - cap 3-
Raspunsuri - Pagina 11
miki-miki spune:
Aurelia 77 ti-am scris un e-mail pt ca PM nu ai.
-ici pt toate azoo si oligo care intra pe aici.
Miki
Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD
ella_72 spune:
Salutare fetele si . Eu nu am noutati....dar am gasit ceva interesant.http://www.presspro-gineco.ro/articole/diagnostic-71.php..
asa....ca sa ne mai informam...
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by Tabitha
miki: ti-am scris ceva la Szeged!
Tabitha
Si maine e o zi
Tabitha merci! Am citit. Te rog eu sa te interesezi dc la Giulesti intra biopsia testiculara in pretul FIV+ICSI. Eu asa stiam dar acum am dubii. Nu e urgenta pt mine sa afli acum raspunsul dar cum tu te duci mai des acolo te rog sa intrebi si pt mine. Cred ca in iarna sau primavara 2007 ajung sa fac un ICSI acolo.
Pupici multi.
Miki
pisix spune:
Buna fetelor,
Dupa o perioada in care am trecut prin tot felul de stari de spirit, am luat decizia sa incepem demersurile pt ICSI.
Asa ca ieri am fost la d-na Protopopescu, ne-a dat ultimele analize pe care nu le aveam complete si daca e totul OK in iulie facem biopsia si in septembrie ...
M-am gandit ca tratamentul de la d-ul Soare si restul investigatiilor o sa le facem pe parcurs, ca doar nu vrem un singur copil
PisiX
ella_72 spune:
Pisix multa , multa bafta !!!si sa va ajute Dumnezeu ..
Eu sunt alaturi de tine si ma rog pentru tine sa ai putere sa-ti indeplinesti visul !!! Sa ne tii la curent ....
Elise spune:
toate fetele...acum m-am intors si eu din peregrinari.
Si - sa nu rideti - dar pe unde am fost "folclorul" e ca pt. copii frumosi e buna infuzie de asta, asha ca m-am pus pe cules vreo 2 zile shi am venit cu ditamai snopu' acas'.
Poate facem vreun bebitz asha frumos si cu okii albastri.
Elise
miki-miki spune:
Elise bine ai revenit! Cum a fost in concediu si unde ai fost? Planta aia cum se numeste? Cam multe intrebari.
Pisix am ramas muta. Iti urez mult succes si noroc. Eu credeam ca vrei sa faci un tratam inainte ICSI ca sa nu mai fie nevoie de o biopsie testiculara. Atentie! Am vazut ca vreti sa faceti biopsia in august si in sept ICSI. Deci faceti ICSI cu gigei congelati. O greseala f mare. Tabitha a facut ICSI cu gigei congelati (obtinuti tot prin biopsie testiculara) si nu s-au divizat embrionii cum trebuie.
Ai un PM de la mine.
Aurelia 77 am uitat sa-ti raspund la intrebarea cu stafilococul. Numai eu am facut tratam si tb sa repet analizele la 2 saptamani dupa terminarea antibioticelor. Sotul nu a facut inca tratam pt stafilococ pt ca el a avut o pb mult mai imp de tratat (un genunchi f umflat, ASLO f mare) si inca mai are de facut tratam pt genunchi. Pastilele pt stafilococ (ZINNAT) sunt contraindicate cu penicilina si el cam asta ia. Deci mai dureaza pana trateaza si stafilococul. Oricum dr S a spus ca ac stafilococ nu influenteaza negativ gigeii. Eu parca vad ca am facut degeaba tratamentul pt ca tb sa-l facem in ac timp. Ca sa ma protejez in continuare dr S a spus sa iau 10 zile pe luna (timp de 3 luni)cate o pastila de UROVAXOM. Eu iau 4 lingurite /zi inainte de masa (2 dim si 2 seara)din amestecul: Tinctura de propolis (2 sticlute),miere (250gr) si ulei de catina (o sticluta)pt ca o fata de pe forum a scapat de stafilococul aureus cu ac preparat. Il poti incerca si tu pt ca e bun pt toate infectiile (mai ales dc sunt urinare).
Nusy, Andrabirni mi-e dor de voi.
Un pupic si pt celelalte fete
Miki
Liana30 spune:
cioc..cioc!!
se poate??
mii tare dor de voiii stiti voi care
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?
"Nimic nu-i imposibil!"