Azoospermie - cap 3-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

miki, habar n-am cum se numeste (am eu un feeling ca ar fi vreo medicinala bine cunoscuta.... asa, sa ma fac de ras ca nu o identific).

Mi-au aratat buruiana ca atare - pe aia mi-au spus sa o culeg, pe aia am cules-o!

Liana, .

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Buna fetelor
Am intrat sa va salut si sa va urez un week-end placut.
Miki sa sti ca nu am primit e-mail de la tine,nu stiu ce s-a intamplat.
Eu inca mai astept ar trebui sa-mi vina ciclul maine sau cel putin pana luni.Deocamdata sunt in asteptare dupa IAS.
pupici multi si sa fiti cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Elise:bine ai revenit!Planta asta mi-e total necunoscuta...organizam concurs,ce zici:cine recunoaste imaginea?
Pisix: va urez multa bafta !
Aurelia77: iti tin pumnii cu IAS-ul...sa ne dai vesti bune!
Azi am luat si eu rezultatele la analizele facute:toate bune,nu Chlamydia,nu nimic(toti IGm-ii,IGg-ii si IGa-ii in regula),mi-am facut si eu prolactina-foarte buna: rezultat:239.3(limite:127-637)...
mai putin FSH-ul sotului(vesnica problema)care a iesit tot mare.Dar nu ne lasam pana nu-l scadem , ce crede el???
Miki,Andra,Ella,Copilutzu,Liana si bineinteles Tabitha va .
Week-end placut tuturor azoo si oligo!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Salut toate fetele!!!
Am intrat un pic de pe calc. nepoatei mele.(sunt in vizite...).
Monitorul meu este tot la garantie...Este LCD si are defectul stricat....(cica am "scut" pe la prize )
Sper sa il luam acasica luni...Sper...ca simt ca inebunesc..
Pana atunci
Va pup pe amandoi obrajiori!!!
si
WEEK-END placut!!!....ca io..muncesc...ooooffff!!!

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui......!!!

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nusy felicitari pt analize. E bine ca nu ai prolactina mare ca eu asta banuiam din ce mi-ai pove tu. Estradiolul l-ai facut din Z3 ? Dc da sa-mi spui si mie dc a iesit bine.
Copilutzu sa lasi defectul la nenea care repara monitorul si vin-o mai repede aici.
Aurelia ti-am scris ieri un alt PM.
Liana30 poti sa mai ciocani ca nu ne suparam dar sa ne pove ce e cu AMR-ul ala ca nu am inteles. AMR pana la ce? Pana la noul CM? Pana.....?
Pisix, Andrabirni, Elise, Tabitha, Ella, Bubulina1 . Sper ca nu am iutat pe nimeni

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Buna, fetelor! Nu suntem azoospermici (dar cine stie ce vom deveni intre timp)... 6 milioane/ml, A=zero, B=17%, C=17%, D=66%... morfologie "fara forme tipice", diagnostic oligoastenoteratospermie foarte severa... Spermocultura nu arata nici o infectie, hormonalele sunt toate in limite normale (inclusiv FSH-ul de care vorbiti voi pe aici), varicocel nu avem si nu avem nici deletii ale cromozomului Y... Ne primiti si pe noi?
As fi vrut sa va intreb, inainte de marea incercare pe care o vom avea peste numai 3 luni (FIV+ICSI), credeti ca ar fi bine sa incercam si noi vreun tratament? Am uitat sa va spun ca am incercat si homeopatie (3 luni acum un an) si tribullus terestris (vreo 3 luni) si tratament alopat (undestor, vitamina E, bioseleniuzinc, vitamina C, acid folic - 3-4 luni inainte de ultima analiza).

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Elise, sa stii ca mi-ai lipsit... mi-a fost dor de tine!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Bine ai venit Avalon! Si iti doresc ca pana in toamna sa scapi de emotii si sa ne anunti ca esti .
Cred ca e bina sa faca un tratament inainte de FIV+ICSI deoarece cu cat sunt mai buni gigeii cu atat mai bine se divid embrionii. Eu asta am inteles din ce am citit. Iti dau exemplul Tabithei care a facut ICSI in Turcia cu gigei congelati obtinuti din biopsie testiculara si nu s-au divizat bine embrionii. Mobilitatea lor nu e foarte imp la ICSI pt ca ei sunt introdusi in ovul cu o pipeta minuscula, marimea este f importanta. Spunea Elise ca aici pe forum este o fata care a facut ICSI cu un gigel fara coada si ca acum are o fetitza superba.
Deci dc voi aveti gigei buni , cu toate ca sunt mai lenesi, ai sanse ca FIV-ul sa decurga normal.
Voi ati facut o spermograma la un microscop cu rezolutie f mare? Lui Nusy ( sotului ei) i-au spus ca gigeii sunt blocati intr-un mucus care nu le da voie sa se miste si le-a dat un tratament pt asta.
In legatura cu vitamina E, cate zile a luat? A luat mai mult de 2 saptamani? In prospect spune ca dc se administreaza mult timp da oligospermie.
Despre Undestor tot asa nu am auzit lucruri bune. Se poate ca ultimul tratament pe care l-a facut sa-i fi daunat.
Am inteles ca aveti amandoi cate un dosar bine pus la punct. Ia-l de manuta pe sotul tau si du-te cu el la dr S. Sintetizeaza-ti pe o hartiuta ce tratamente a facut si rezultatele spermogramelor dupa fiecare tratam. Nu strica sa vezi si parerea unui alt dr. Dr S este medic generalist si multe boli din organism dau oligo sau chiar azoospermie.
Succes !

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Mergi la inceput

Miki, saritoare, ca de obicei! Eu sunt tare suparata pe dr. care i-a dat acest tratament "a la long", pt ca eu intrebam mereu daca trebuie sa-l intrerupa si zicea ca nu... stiam si eu ca vitamina E luata atat de mult timp dauneaza... si testosteronul luat atat de mult a daunat, acum vedem efectele... Doctori idioti care in goana dupa bani nu tin cont de sanatatea pacientilor, era interesat sa-mi ia banii pe inseminari si nu mi-a spus ca din cei 8 milioane de gigei care erau trecuti pe foaie nici unul nu e bun, ori nu are cap ori nu are coada (asta inseamna "morfologie-fara forme tipice").
Analiza asta e facuta la cabinetul dr. Cocei, biolog care face parte din echpa de FIV la giulesti, deci banuiesc ca are aparatura performanta...
Deci voi spuneti de dr.Soare ca e bun, voi face tot posibilul sa ajung la el, problema e ca sotul meu va inghiti greu "inca o spermograma, inca o analiza, inca o discutie", mai ales ca e vorba de un medic barbat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Avalon,pot sa iti spun -din experienta personala- ca spermograma se poate imbunatati,cu tratament adecvat,dar dureaza cateva luni bune...In cazul vostru insa,cu analizele hormonale si celelalte in regula,eu cred ca aveti sanse mult mai mari ..si cum spermatogeneza dureaza trei luni,ati avea exact timpul necesar la dispozitie pana la FIV.
Sotul meu a plecat de la un diagnostic de azoospermie si,dupa 7 luni-in timpul carora a facut si o operatie de hernie de disc care a dus la o regresie puternica a situatiei- a reusit acum sa ajunga la 10 mil./ml cu mobilitate A=70%,B=10%,forme normale=60%...deci,cu un tratament bun, dat asa cum trebuie,se poate.
Te-as sfatui si eu sa mergi la dr.Soare,pentru ca el este cel care a reusit chestia asta in cazul nostru si sunt sigura ca veti avea rezultate foarte bune,chiar si numai in 3 luni.
Multa bafta!

Nusy

Mergi la inceput