Scandinavii stiu DC... (116)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

nu poci ca se supara ambasada bre
aia de la macedonia au trimis fax ca ne roaga sa nu mai zica dra aia "fosta republica iugoslava a macedoniei". Si-asa mi se impleticea limba... asa ca am renuntat bucuroasa la blabla. Daca zic io nu votati suedia ca e nashpa ma trezesc prilej de scandal diplomatique... si io-s o biata femeeeeee

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am tri-ciiii-cleee-taaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Irimelule,adu si-un sake te rugam:))Hai,la nani ca sa fii odihnita diseara!
Lulutza,adevarat graiesc baietii aia,dar eu as include si Romania pe lista cu aia de nu au prieteni,ca Franta,Italia.Chiar asa,Italia nu mai concureaza never ever?Parca stiam ca s-au ofticat mai demult,si de a tunci nu mai participa!Noroc cu Mihaita al nostru si Torneroul lui:))
P.S.-Uiciule io glumeam mah:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Rayuela
Lilutz,o sa fii in poiana deseara?

Biensur

Iote si sferele de influientza!!

"Grupperingerne er baseret på de point landene har givet i perioden 2001-05
Compnenta grupurilor se bazeaza pe voturile din perioada 2001-2005

'Balkan-blokken': Blocul Balcanic
Serbien-Montenegro, Kroatien, Makedonien, Slovenien, Bosnien, Albanien, Rumænien, Grækenland, Tyrkiet og Cypern.

'Vikinge-imperiet': Imperiul viking
Danmark, Sverige, Island, Norge, Estland, Finland, Litauen og Letland

'Warzawa-pagten': pactul de la Varsovia
Polen, Rusland og Ukraine

'Pyrenæ-aksen': axa pirineilor
Spanien og Andorra

'Delvise Benelux': juma' de Benelux
Holland og Belgien

Kilde: Journal of Artificial Societies and Social Simulation

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Liluta,da pe aia de la Varsovia di ce i-ai facut grasi mah?
Io o sa fiu in vizita,da fur io un computer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hihih, ce atmosfera de "degradare", imi placeeeeeeeeeeeee

azi e noaptea muzeelor in Ro, poate mergem si noi..da io vreau la vizion:)))
misto barfele.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Irimell
cine vine cu ceva praji?

Vin io cu friteuza!!!
pai rayu, is putini...da' multi ai naibii!!! :-))

Ahhh, va zisei ca danejii is O-R-I-P-I-L-A-T-I de tinuta din ce in ce mai sumara a partcipantelor la Iurovizion, de aia cica dra Sidsel Ben Semmane (ce nume are ) si-o cusut niscai material pe top, fiindca, la origini, topul ala era pina deasupra buricului si ea nu vrea sa atraga atentia asupra corpului ei omenesc!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Ce e agitatia asta in poiana.Ce dreaq e Eurovisionu asta,zici ca e the ultimate show.De cind a castigat ABBA nu s-a mai intamplat nimic interesant acolo!Traista ala,are voce,da melodia e penibila,ce dreaq de ureche muzicala aveti fratilor.Sabina,zi tu bre,ca esti profesionista.Oricum e o chestie politica.Da hai ca de dragu vostru ma uit si ioVa pupez.
Vikule,sa iti trimit o arma jidaneasca performanta,trage si dupa colt.Uzi ii zice,poti sa tragi si din SL in viteza.Strabati insula pe un sens si stanga dreapta si cind te intorci ii numeri.Facem concurs!
Veve,hai la fii-tu sa iti dea o ciorba de burta.Din cauza vitezei am pus si verdeata in ea,chestie inadmisibila ptr un chef cu pretentii,dar iesi chiar prea buna,daca ma pot exprima ashe.
Irimello,te trezesti la 4!!!! sa vezi eurovizuina ? U nuts or somethin sau ai interese politice? Nu m-as trezi la orele astea nici daca as concura eu

Mergi la inceput

yankule,sintem pe baricade de patrioti ce sintem nah:))
Acuma vino si tu,ca dam de beut in poiana,ce dreac,evreu esti sau te prefaci?:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

naziua cupii!

si io vin diseara la barfa! sper sa nu fiu tot cu doua replici in spatele vostru (ca acum folosesc mozilla si mere netu' mai bine)
ma crede cineva daca zic ccc ca nici macar nu stiu melodia lu' mihaitza? o sa fie prima auditie diseara.

sabina, io vad acolo un roman "obosit" sa mai fie roman.

cupii, ne vedem diseara, da?

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Haide bre yank... cate mamai d-astea internationale are romania live la tv si pe tvr 1 si pe intl?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am tri-ciiii-cleee-taaa

Mergi la inceput