Scandinavii stiu DC... (116)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

PS, sa-mi zica Itsmeutza:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Scuzati absenta, copilu meu e cu 39 de gr iar, la a treia tura de antibiotic in 2 luni. Acu are amigdalita. Nu maninca nimic de 3 zile. Simt ca ma iau singura la bataie.

Yankule, confirmi sau nu pt joi?
Taticdetomita, idem.

Si care mai sint din Buc si n-au zis nimic pina acu'?

Mai bag un ochi pe seara, cu putin noroc la Eurovision.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Dragilor apreciez orice informatie despre eurovision din ce scrie prin ziarele voastre daca o trimiteti pana in ora 20:D
Bogdaproste!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am tri-ciiii-cleee-taaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Witchie, uite acilea una:
http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2006/05/20/141356.htm

Cica:" Grecia, Romania, Rusia si Suedia sint cotate favorite de catre casele de pariuri, pentru finala din aceasta seara de la Eurovision.
Cele mai mari sansa de a cistiga, le are – potrivit Ladbrokes- reprezentanta Suediei, Carola Häggkvist, cu o cota de 3 la 1. Cota lui Traistaru e de 5 la 1.
La polul opus, se afla Moldova, Israelul si Franta iar cei care pariaza pe una din aceste tari, au sanse de a cistiga bani buni (cota e 1 la 150 pentru Moldova)".
si siteu' celor de la www.ladbrokes.com/lbr_portal?action=do_lang_splash&form_name=lang_splash&LANG=en&STYLE=en&VIEW=uk&LAYOUT=default" target="_blank">ladbrokes(pariurile sint la "speciale" - Eurvision )

Mai gasisem ieri una cu sferele de influenta de la Eurovision...ma duc s-o caut si revin :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Witchie,iaca ce am citit eu aseara in Aftonbladet,ziar de seara din Suedia,cre'ca cel mai citit.
Pe scurt,citeva birfe suedeze:
Suedezii sint convinsi 100% ca a lor Carola va cistiga.E foarte iubita in Suedia,un fel de Angela Similea varianta scandinava.
Carola e un pic dusa cu capu,face parte dintr-o secta religioasa,cica s-a apucat sa tina predici pe la Acropoles,intr-o pauza de repetitii:))
In fiecare an,suedezii au o atitudine aroganta si obraznica.Ei sint cei mai buni,restul,niste cacaciosi.De Taxi au zis ca sint o turma de oi care behaie,de Luminita Anghel si Sistem au zis ca iaca au venit si romanii sa prajeasca ceva ulei pe scena,in fine,numai comentarii rautacioase si infecte,dupa parerea mea.
Suedezii vad un singur concurent in fata Carolei,si anume pe grecoaica.Culmea culmilor este ca doaman Carola,intr-un interviu,a sustinut ca singurele prestatii de care se teme sint Grecia,Rusia si....ROMANIA!!!E primul compliment facut vreodat de un suedez pentru contributiile romanesti.
Fireste,daca in seara asta nu va cistiga Carola,presa de maine va urla ca Europa a facut o conspiratie impotriva lor.
Cam astea sint noutatile suedeze,mai multe pe www.aftonbladet.se , nu stiu daca au cumva si varianta in engleza!
Pupaturi,sper ca te-au ajutat nitel informatiile mele fie ele si urite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

hihi!
cool merci, keep them coming!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am tri-ciiii-cleee-taaa

Mergi la inceput

Uici,te rog io,zi-le romanilor sa nu voteze Suedia ca e obraznici:))
Lilutz,o sa fii in poiana deseara?
P.S.tot editez ca scriu ca naiba,nu's ce am:))

Mergi la inceput

uici,iar io:)
uite www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,828807,00.html" target="_blank">aici un clasament suedez,cu plus si minus,alea de au multe plusuri,cica sint in top,si iaca si Mihaita are patru plusuri,aleluia:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

aia cu cercurile de influenta!!! :-))
http://ekstrabladet.dk/underholdning/tv/article198190.ece
"Eurovisionul nu mai este demult doar o competitie in care sa conteze doar calitatile muzicale ale participantilor, ci si un joc al puterilor. Este vorba de aliante internationale formate din tari care isi acorda puncte una alteia. Aceasta tendinta a devenit din ce in ce mai marcanta odata cu cresterea nr. tarilor participante. Asa scrie metroXpress, pe baza unui studio realizat de Journal of Artificial and Social Simulation.
Cercetatorii au studiat voturile acordate la Eurovision si au stabilit ca aceste aliante reusesc sa dea peste cap preferintele publicului.
Blocul balcanic are puterea
Danemarca este parte a aliantei, numita generic “imperiul Viking”. La inceput au fost doar Danemarca si Suedia. Mai apoi au intrat in “cerul intim” Norvegia, Islanda si Estonia.O alianta care a functionat perfect in 1999, cind Suedia a cistigat Eurovisionu’, priminind punctajul maxim de la Norvegia si Estonia si 10 puncte de la Danemarca si Islanda. In total, Suedia a marcat atunci 44 de puncte de partenerii de alianta. La fel s-a intimplat si cu islanda care a plecat in acel an acasa cu premiul II. Anul urmator Danemarca a beneficiat de 40 de puncte acordate de intimi.
Mai tirziu, imperiul Viking a inceput sa simta presiunea pe urmeri, cind numarul tarilor participante a crescut, motiv pentru realizarea unor noi aliante. Acum cel mai puternic bloc este cel al Balcanilor, din care fac parte nu mai putin de 10 tari, printre care si Romania. In practica, acest lucru inseamna ca o tara balcanica are sanse de a stringe un numar mare mai mare de puncte, acest factor a fost decisive, de exemplu, anul trecut, cind Grecia a cistigat competitia.
Grecia iubeste Ciprul
Grecii au primit intotdeauna maximul de puncte de la Cipru (10 puncte pina in 1996 – cind cica asta era punctajul maxim). In acel an, grecii le-a dat cipriotilor 12 puncte situatie care se repeat de atunci, in fiecare an.
Rezultatul studiului este unul trist pentru tarile care nu au acces la aliante. Si este vorb adespre natiuni mari, precum Italia, Germania si Franta. Probabil ca de aceea nici nu mai mira pe nimeni de ce nu o tara independenta nu a mai ajuns sa cistige Eurivisonul din 1996, cind trofeul a fost luat de Dana din Israel cu melodia ”Diva”.

si...sursa mama a stiintelor artificiale

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Io ma culc acum, ca gainile, ca sa ma scol la 4 dimi (ora 21 la voi) sa vad Eurovisionul pe net cu voi. Vin in poiana, negresit! Sper sa aud ceasul...

Vin cu drincul si niste alune, cine vine cu ceva praji?

Pup iu ol, prezenti sau nu!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput