Scandinavii stiu DC... (116)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

yankule,sintem pe baricade de patrioti ce sintem nah:))
Acuma vino si tu,ca dam de beut in poiana,ce dreac,evreu esti sau te prefaci?:))

Participa si Israelu? Ca sa se starneasca in mine conflictu
Normal soro ca viu,imi spal si eu creieru cu ceva lalaiala.Pacat ca nu participa si madam Dion,canta si acolo cineva...Sau blonda de la ABBA,Anetta Fsomething,aia si acum pun pariu ca are voce.Kiar,cum fac sa o cunosc si eu,sa ii cer un autograf.Sa mi-l dea pe pept.Si acum am in cap forma aia pe care se mulau pantalonii... Voi ca sinteti prin zona,aranjati-mi o intalnire ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

participa si 'sraelu cu unu nenea Eddie Buttler il cheama, canta al patrulea.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am tri-ciiii-cleee-taaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

mara, uite acilea siteu' cu www.keithm.utvinternet.ie/Athens2006media.htm" target="_blank">melodii (nici io nu le-am auzit ina ieri ).
Io ma duc sa aerez animalu', ca fornaie pe linga mine...ni vedem mai tirziu online, daaa?

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

azi e noaptea muzeelor in Ro, poate mergem si noi..da io vreau la vizion:)))

asta cu muzeele m-a dat gata, mai ales ca ionu meu tocmai mi-a propus sa mergem diseara in cluj sa facem o raita prin cultura transilvana. acum si io sunt in dubiu... ce sa aleg???

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

lilo, ne vedem online, da' nu mai bine pe chat? facem o camera scandinava, ceva, sa nu-i deranjam pe ceilalti. Ca dureaza prea mult pana scriem mesajele

aaaaaaaaa??

ps. acuma sa nu ziceti ca nu va mere ciatuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by arboria

lilo, ne vedem online, da' nu mai bine pe chat? facem o camera scandinava, ceva, sa nu-i deranjam pe ceilalti. Ca dureaza prea mult pana scriem mesajele

aaaaaaaaa??

ps. acuma sa nu ziceti ca nu va mere ciatuuuu

arboric, incercai acu' doua minute sa intru pe ciat la calatoriile sufletului (e prima oara cind incerc noua versiune) si nu m-o logat la server)...da' incercam!!!
Gata

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

mie-mi mere ciatu'!!!!

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Vin si io ,vin si iooooooo!Po' sa ma ocup de !Unde se tine dezmatu' asta?E cu tinuta de seara sau po' sa-mi las pijamaua cu www.kddresearch.org/TEUNC/Banazir/Misc/thumper.jpg" target="_blank">bocanila?Yankule,adu' ciorba si stai pe-aproape...I need your webcam!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060513&ctime=213247" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

VV, pai zi matale unde sa ne intalnim, ca esti familiarizata cu chatul asta nou. la jenerale sau la calatorii?

edit: io accesez chatul chiar din pagina asta, de scandinavia, si imi da sus, in linia de adresa, ceva cu forum id=5 (astea-s generalele?)

acolo va astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

bre scandinavi ce inseamna pe franceza asta Fångad Av En Stormvind? ca as vrea sa le zic si la romani:)tre sa fie ceva cu pe aripile furtunii

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am tri-ciiii-cleee-taaa

Mergi la inceput