Bebelusi de sept - oct 2005 (115)
Raspunsuri - Pagina 10
jadi spune:
Ce sa mai zic eu, copilul meu nici gand sa ajunga la 9 kile nici la un an, ca iubita lui Ancutza, are 8.400 la 8 luni fara 1 saptamana si luna asta nu am crescut nici macar 1 gram, stationam, in schimb e lungutz circa 74 de cm si i se vad coastele dintotdeauna. Deja ma tot uit la fetele care zic ca nu le mananca copilul si ma consolez. Mananca 5 mese din care 2 de lapte praf maxim 400 amandoua, si 3 mese de maxim 120-130 de fructe, legume si iaurt. Cred ca nu il voi forta cu mai mult ca sa nu ii creez fobii si asa cred ca fac toate cele ca sa manance mai bine dar asta e, se vrea usurel si apoi mostenirea genetica e importanta, eu aveam 25 de kile in clasa a 5-a si sotul cred ca la fel, ma hraneam efectiv cu apa si uite acum cum am evoluat pe latime, nu imi mai incape popoul pe un scaun normal.
Deni & Vlad 28 sept 2005
Carmi spune:
Irina, tu intrebai parca de ´febra de 3 zile´, nu?
Nu am scris eu despre ea, insa am googleit la nemti acum si am gasit ca se face deseori pana la sfarsitul celui de-al doilea an de viata si ca se trateaza cu medicamente specifice scaderii febrei. De obicei copilul e vioi si febra nu este insotita de tuse sau nas infundat.
Asta am aflat.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Carmi spune:
Vorbiti de greutatea bebelusilor...noi suntem la capitolul ´biafrezi´.
Maine mergem la control, da nu cred sa aiba mai mult de 7 kile bb.
Cu toate astea, nu ma ingrijorez deloc, pt. ca mananca bine. Fiecare creste in ritmul lui...
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
marinela79 spune:
Oana, nu te mai agita ca e foarte bine asa, eu tot asa zic ca bebeii mari la natere iau lent in greutate si isi dubleaza greutatea de la nastere mai tarziu.E ok ca papa san si incet-incet va papa si mancarica, fa-o gustoasa si combinatii, astea ii plac lui Iaris si daca nu-i place lichida, fa un pireut mai solid, la noi asa a functionat.Cand ii bagam biberonul cu supa in gura tipa ca din gura de sarpe, cand i-am facut pireu a papat tot castronelul.Si acum e la fel, ii place sa fie mai solid, daca e semi-solid sau lichid si ii dau cu lingurita face fantana arteziana la gurita si apoi sa ne vezi.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
locca spune:
Ioana, cred ca la al treilea copil chiar n-o sa mai am timp de forum
Si Matei roade la cifrele covorasului pana cand se enerveaza ca il dor gingiile de atata ros, cred eu, cert e ca incepe sa tipe tare.
Raportam ca azi si-a prins degetele in aceeasi usa a aceluiasi dulap care i-a facut o dunga in frunte acum 2 zile. Si tot nu se lasa. Nu stiu ce mai poate experimenta cu usa asta dar simt ca voi afla.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
innaa spune:
DA DA DA!!! ne serbam toti in septembrie ...impreuna!!!
in 15 sept venim acasa si noi...venim peste tot la serbari...Galati, Cluj, Bucuresti....alte orase?
Irina si Noelia - - 25 sept 2005
marinela79 spune:
oana incercam sa-ti spun ca-ti lipsesc glilimelele inainte de http si si dupa
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)