Bebelusi de sept - oct 2005 (115)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

RalucaN, ce mai faci? Credeam ca te-ai mutat peste ocean! Sanatate multa bebelinei, sa-i scada temperatura!!!
Oana_G, bine-ai venit, sa-ti traiasca printesa!!! Ce de suntem!!! Haide la taclale cu noi!!!
Gabiarama, nasol cu nunta; tu vrei sa iei si copiii cu tine? Mie mi-ar fi frica, sincer iti spun!
Karmenutza, eu nu-i mai dau fetii carne de pui si de maine o trec pe vitelus, am sunat doctorita aseara si mi-a dat unda verde; ce sa iau de vitel, ce e mai fraged? Vrabioare, muschi sau ce?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Cristina, felicitari cumnatei tale!!! Sa aiba o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!
Ma duc sa hranesc copilul repede si revin!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Miflor, in CC scrie ca se da carne de animal matur, nu de vitel. Adica de vaca batrana. De obicei e mai fraged muschiuletul ala subtirel. Sau carnea de pe rasol alb. Care cred ca e tot un fel de muschi.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Dupa ce am scris o tona am pierdut mesajul

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Noi am cumparat si Lactana 3, in sfirsit, ca acusica face copilul 9 luni de-acum.

Fetelor, va rog frumos, daca e una din voi PFA, sa stie detalii despre asta, da-ti un PM ca vreau sa ma documentez. Tre' sa string urgent informatii, si nu mai prididesc cu cititul, si tot degeaba, ca legile astea sint asa stufoase.

Si mai e ceva ce nu prea pricep, ca nu am gasit clar nicaieri: ce inseamna faptul ca, daca ai firma, deduci TVA-ul? Rog frumos o economista sa-mi explice, da' asa, ca pentru un calculatorist.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Cristina si Alinam, eu am mancat pui de la Cora nu de la Codlea, dar vorba sotului Cristinei, au stat langa cei de la Codlea!
Kid, si fi-mea tot manechin; luna asta a dat jos 100 de grame! la 7 luni avea 7300grame si acum are 7200!!!
Ioana, asa-i, si eu la fel imi amintesc ca Sofia n-a mai intrat de la botez! Unde esti, Sofia?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Mifloricico, io si Ana sintem pe aceeasi lungime de unda, doar ca eu mai am un 0 in plus la gramele alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Buna seara fetelor. nu am mai scris de ceva vreme...ca am fost cam ocupata...de citit...in diagonala...dar am vazut ca faceti liste cu date de nastere...eu cred ca-s printre tinerele...24 februarie 1982! Aveti idee daca m-am nascut la ora 11 noaptea ce ascendent am? Stiu ca sunt zodia pesti, dar niciodata nu am stiut ascendentul. dar fi-miu? e pe 9.10.2005, la 6,45 dimineata deci!
Incerc sa mai recuperez cate ceva si revin!

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Acum am citit de Sofia! Multa sanatate!
Oana, daca Andra are 9kg inseamna ca sta super bine!!! Parfum! A mea are 7,2kg la aproape 8 luni! Eu ce sa mai zic? Eu zic ca Andra e foarte bine si ca nu trebuie sa-i dai faina de orez.
Bine-ai revenit, Vio!!!
Ioana, mercic!
Karmenutza, mercic!
Ruxandra, totul va fi la resto, adica si treaba cu tavita si cu obiectele alese de pe ea si ruperea efectiva!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

mifloricico, da-mi si mie link-ul unde este scris despre sofia, ca Roza e bine instalata la mine si nu am vazut!

Mergi la inceput