Bebelusi de sept - oct 2005 (115)
Raspunsuri - Pagina 11
miflore spune:
RalucaN, ce mai faci? Credeam ca te-ai mutat peste ocean! Sanatate multa bebelinei, sa-i scada temperatura!!!
Oana_G, bine-ai venit, sa-ti traiasca printesa!!! Ce de suntem!!! Haide la taclale cu noi!!!
Gabiarama, nasol cu nunta; tu vrei sa iei si copiii cu tine? Mie mi-ar fi frica, sincer iti spun!
Karmenutza, eu nu-i mai dau fetii carne de pui si de maine o trec pe vitelus, am sunat doctorita aseara si mi-a dat unda verde; ce sa iau de vitel, ce e mai fraged? Vrabioare, muschi sau ce?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Cristina, felicitari cumnatei tale!!! Sa aiba o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!
Ma duc sa hranesc copilul repede si revin!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
karmenutza spune:
Miflor, in CC scrie ca se da carne de animal matur, nu de vitel. Adica de vaca batrana. De obicei e mai fraged muschiuletul ala subtirel. Sau carnea de pe rasol alb. Care cred ca e tot un fel de muschi.
Catalina
Ioana75 spune:
Noi am cumparat si Lactana 3, in sfirsit, ca acusica face copilul 9 luni de-acum.
Fetelor, va rog frumos, daca e una din voi PFA, sa stie detalii despre asta, da-ti un PM ca vreau sa ma documentez. Tre' sa string urgent informatii, si nu mai prididesc cu cititul, si tot degeaba, ca legile astea sint asa stufoase.
Si mai e ceva ce nu prea pricep, ca nu am gasit clar nicaieri: ce inseamna faptul ca, daca ai firma, deduci TVA-ul? Rog frumos o economista sa-mi explice, da' asa, ca pentru un calculatorist.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
miflore spune:
Cristina si Alinam, eu am mancat pui de la Cora nu de la Codlea, dar vorba sotului Cristinei, au stat langa cei de la Codlea!
Kid, si fi-mea tot manechin; luna asta a dat jos 100 de grame! la 7 luni avea 7300grame si acum are 7200!!!
Ioana, asa-i, si eu la fel imi amintesc ca Sofia n-a mai intrat de la botez! Unde esti, Sofia?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Mifloricico, io si Ana sintem pe aceeasi lungime de unda, doar ca eu mai am un 0 in plus la gramele alea.
roxi23 spune:
Buna seara fetelor. nu am mai scris de ceva vreme...ca am fost cam ocupata...de citit...in diagonala...dar am vazut ca faceti liste cu date de nastere...eu cred ca-s printre tinerele...24 februarie 1982! Aveti idee daca m-am nascut la ora 11 noaptea ce ascendent am? Stiu ca sunt zodia pesti, dar niciodata nu am stiut ascendentul. dar fi-miu? e pe 9.10.2005, la 6,45 dimineata deci!
Incerc sa mai recuperez cate ceva si revin!
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant
miflore spune:
Acum am citit de Sofia! Multa sanatate!
Oana, daca Andra are 9kg inseamna ca sta super bine!!! Parfum! A mea are 7,2kg la aproape 8 luni! Eu ce sa mai zic? Eu zic ca Andra e foarte bine si ca nu trebuie sa-i dai faina de orez.
Bine-ai revenit, Vio!!!
Ioana, mercic!
Karmenutza, mercic!
Ruxandra, totul va fi la resto, adica si treaba cu tavita si cu obiectele alese de pe ea si ruperea efectiva!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
mifloricico, da-mi si mie link-ul unde este scris despre sofia, ca Roza e bine instalata la mine si nu am vazut!