Bebelusi de sept - oct 2005 (115)
Raspunsuri - Pagina 12
Hildegard spune:
Draga Ioana,
TVA deductibil este TVA-ul pe care o firma il plateste atunci cand cumpara o marfa de la un furnizor.
TVA-ul pe care la platit furnizorului e un ban pe care el, cumparatorul l-a dat si pe care trebuie sa-l recupereze.
Cand vinde marfa cumparatorul TVA-ul pe care la calculat la pret de vanzare se numeste TVA de incasat.
TVA de plata este TVA de incasat - TVA deductibil.
TVA-ul de plata trebuie paltit statului dupa vanzarea marfii respective.
Asta e explicatia mea, altfel nu stiu...
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
nanadana spune:
Buna fetelor
La multi ani sarbatoritilor de azi care isi fac lunita ,multi pupicei de la noi
Codruta va doresc multi ani fericiti impreuna
Oanabun venit in grupul nostru si pupici Andrei
Raluca,Vio ne pare bine ca avem stiri de la voi
Gina multa,multa sanatate printesei
Irina ma bucur ca ati scapat de bubite ,la noi vad ca face miracole "crema de galbenele" sa dea dumnezeu sa-o tina tot asa ,cit despre "febra de trei zile" a avut si Antoine dar era super avtiv ,mie mi_a zis ca poate este un virus si sa-i dau paracetamol ca in trei zile trece si a trecut
miflordraguta ca de obicei cuscra ,cit despre invatat nu iti fa probleme ca o sa-i transmita telepatic (sti ca e asa comunica) pina atunci Antoine ii transmite Anei _mii
Diana dragut Mihnea
poze
nanadana spune:
Va multumesc fetelor ca sinteti alaturi de mine sintei super,super,super dragute
cite despre mine, sa intimplat ca am o intarzire de 2 luni de CM ,am avut rdv la tanti dr ,la care mi_a zis ca nu poate sa si dea seama daca este sau nu ca uterul meu este un pic cam mare asa ca urmeaza sa fac analiza de sange marti ,ce este drept, noi nu am prea vrut asa de vreme ,dar daca sa intimplat asa , este bine venit
poze
country girl spune:
Buna sara la tata lumea!
Va zic de la inceput sa nu carecumva sa fugiti cu tatele pe chat(ul care mie nu-mi merge) si sa ma lasati sa vorbesc singura, tocmai asta seara cand doarme fata de la 8 si am vreme de net!
Asa, acuma ca v-am pus in garda, sa incep la subiecte:
Irina, febra de trei zile a avut-o Ilinca si exact in asta a constat in febra 39,2 fix trei zile dupa care a disparut. Nici un alt simptom.
Miflorica si Karmenutza, nu sunt deci singura cu morcov tanar, hi, hi. S-al meu e mai mic cu 6 ani decat mine! Desi, dupa minte nu s-ar zice...
Pot confirma ca Mihnea al Dianei de la Cluj e o frumusete de flacau. L-am vazut live si daca n-ar fi fost de fata pretendentul oficial Simon Andrei (de care nu mai stim nici de saptamani intregi) i-am fi facut oki dulci lui Mihnea
Codruta, aniversare fericita si la cat mai multe! Noi ne-am aniversat casatoria duminica trecuta dormind pe rupte
Mam' a lu' Ilinca (10 septembrie 2005)
country girl spune:
Dana frantzuzoaica inteleg ca ne aniversam pe aceeasi data 22 septembrie, doar ca esti mai tinerica
Vorbind de greutatea copiilor, ca o mama denaturata ce m-am marturisit deja, recunosc ca eu nu stiu cate kg are fii-mea si nici ce lungime. N-avem cantar in casa si n-am mai fost la doctor de la ultimul vaccin, iar cand incerc s-o masor nu sta locului o clipa. Poate o prind o data in somn si pun ruleta pe langa ea
Dar, tot ca o mama denaturata, azi am fost la shopping fara ea si i-am luat tzoale de vara, sa aiba cu ce sterge pe jos la cresa.
country girl spune:
Simona, mama filosofului, va transmitem pe aceasta cale salutari calde. Carevasazica esti in conced'? Aha...
country girl spune:
Dupa cum banuiam, la ora asta chatuitzi de zor, ia sa incerc eu sa dau de voi...
Ioana75 spune:
Va saluta RalucaC, care nu are timp sa intre pe forum zilele astea, dar care mai intra pe YM din cind in cind.
Draga Veronica, multumesc de explicatie, incerc sa inteleg, oricum e bine ca ai folosit operatii aritmetice.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
kristinutza spune:
noapte buna, fetelor! mai terminati cu vorbaria, gaaataaa! ca nu mai poate omul sa faca nik, tre' sa stea toata ziua la calc sa va citeasca! inchid, gata! merg la culcush!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze