Bebelusi de sept - oct 2005 (115)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor,multumesc pentru raspunsuri.
M-am bucurat tare mult sa aflu felul in care priviti lucrurile in aceasta directie.
Sotul meu este General Contractor(residential & comercial),si lucrand pentru compania noastra tot felul de oameni,la un "pahar de vorba",au dezbatut si acest subiect.
Doi dintre acestia (primul dupa al 4 - lea, al doilea dupa al 3-lea BB au fost si au facut vasteocomia.
Aceasta deoarece un alt BB ar fi fost peste puterile lor,apoi ca si in cazul meu sanatatea sotiilor lor era la mijloc iar in aceste conditii,teama sotiilor in privinta unei sarcini surprize conducea la inhibare/crispare.Astfel relatia lor sexuala devenea de multe ori o problema .
Cand o femeie este crispata,stim bine ce se intampla in relatia intima nu?
In privinta contraceptivelor , in randul crestinilor nu multe sunt acceptate. De ce? Pentru ca sunt impotriva Bibliei.
Care sunt acestea nu spun ca, este foarte posibil ca cineva din cercul nostru sa le foloseasca si nu doresc sa se creeze discutii/brobleme.
Fiecare dintre noi avem responsabilitate in fata Lui Dumnezeu si fiecare face dupa incredintarea pe care o are in fond nu?!
Sotul meu ma pretuieste foarte mult iar sanatatea mea este importanta pentru el.Doreste sa aive o sotie, mamica si viata de familie sanatoasa (etc) Asa se face ca doreste vasteocomia dupa cel de-al 3-lea BB.De legarea tubelor la mine nici nu vrea sa auda...
Dar pana atunci lucrurile se mai pot schimba intre timp.
Mai stii, poate Dumnezeu ne-a daruit mai intai fete tocmai pentru a-mi putea fi de ajutor mai tarziu.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna seara si de la noi. Adica de la mine ca fimea doarme dusa.
Nu mai are febra si sper sa nu mai faca la noapte. Multumesc mult fetelor pt. informatiile legate de febra asta de 3 zile.Dragute cum va stiu. M-am linistit.
Mifloricico, nu as fi plecat fara sa va anuntIn legatura cu turta, noi am fost la un mot si i-am luat un cadou copilului, toata lumea a facut asa. Dar la plecare i-am dat si niste banuti, ca au facut cheltuiala mare si am zis sa ii ajutamm si noi cumva.
Kidule bursica mea e bine in general. Sta binisor in picioruse, dar nu stie sa faca pasul in fata, ea il face in spate. In patru labe nici gand, sare ca broscuta. Iar de mancat, multumesc lui Dumnezeu, mananca bine. Lapte dimineata si seara si inca trei mese diversificate pe care de cele mai multe ori le rade, nu prea lasa in farfurie. Iar greutatea o are buna zic eu, 8700 gr. Nu a luat decat 100 gr in ultima luna, dar nu m-am ingrijorat pt. ca zic eu ca e si asa destul de dolofana.
Trebuie neaparat sa mai actualizez si eu albumele. Sper sa o fac in seara asta, daca nu maine sigur.
Dana, nu am citit in urma, asa ca nu stiu, test ai facut?

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Minune blonda deci traiesti! Ma bucur ca sunteti bine!

Eu am tras o tura scurta prin Cora cu copil cu tot ca trebuia sa ne facem contractul la rcs ca maine ne instaleaza internetul... din februarie am cerut si iaca se face iunie si abia maine vor veni. Am luat 18 babetele, 3 suzete, 2 cutii de lapte, 6 borcane, o salopeta, un costum cu pantalon scurt si gata 236 lei.
O ingramadeala, am apelat si la locurile de parcare de la intrare si la casa prioritara ca eram cu bb dupa noi.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Cristina, mercic de sfat! Si eu zic la fel.
Eu as face petrecerea intr-un local pentru copii dar mai e pana atunci! Super ideea cu serbarea impreuna!!!
Karmenutza, multumesc! De ce mi-o fi zis atunci pediatra sa-i dau vitelus?
Nanadana, ce vroiai sa ne spui?
Ioana, eu nu ma pricep la chestiile astea contabilicesti dar din cate stiu eu deducerea TVA-ului inseamna recuperarea lui; nu stiu insa in ce conditii!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Buna seara, in sfarsit am culcat copilul si am citit si eu ce-ati scris azi.
Ce urat a fost azi afara! Am avut niste nervi ca n-am putut iesi...Si n-am avut nici gaz, deci...nu apa calda, nu supa la bebe, naspa zi am avut.

OANA, si eu sunt din Galati. Am vazut pozele, e o dulcica Andra.

IOANA75, si eu sunt PFA. Traducator.

Va uitati la Eurovision? eu ma uit, fiindca sunt 1/2 grecoaica dupa tata si imi plac peisajele la prezentarea participantilor. Ma uit cu melancolie ca mi-e dor tare de Grecia.
Noapte buna!

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Ioana,
Ioana, asta e linkul cu Sofia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75353" target="_blank">fractura

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Nanadana, asteptam cu mare interes ziua de marti!!!
Simo74, bag de seama ca de cand esti in conced nu mai ai timp de net! Traiasca serviciul!!!
RalucaC,!
Kristinutza, ca bine zici, eu nu dorm noaptea suficient ca sa recuperez de peste zi! Direct in vena, ce sa mai!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mifloricica, am citit, mersic.
Alma, multumesc muuuult, iti dau PM, o sa te bombardez cu intrebari. Da' ramin datoare, data viitoare cind merg in Galati.

Uitati cit e ceasul, stiti ca eu tre sa ma culc pina in 10:30 altfel ma doare capul a doua zi. Am de facut un studiu pentru niste straini cu chestii legate de legi si firme, si am de citit o gramada. Iar legi mai stufoase si cu cuvinte mai ciudate ca la noi nu cred ca exista in nici o tara.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Cred ca am racit ,na dracie pe plarie

Raluca da am facut un test si a esit negativ,simptome de sarcina nexam ,deci este curios,dar acuma o sa astept marti,oricum mersi

Cuscra nu ai inteles ceva?

Ina pai sa vezi ce ne cinstim amandoua

cred ca sinteti la chatuiala ,mie imi pica ochii in gura nu stiu daca o sa intru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

Salutare!
Multumesc celor care mi-au urat bun venit si sa ne traiasca bb-ii (si noi pe linga ei).
Ingros rindul "capricornilor" - 14.01.1976, si pina la sfarsitul wendului pun ceva poze de-a "slabutei" sa vedeti si voi de ce-mi faceam griji.

Karmenutza, mi-e greu sa ma mulg.

Almy, ma bucur ca esti din galati si mersic de apreciere.

Noapte buna! Pe maine!

Oana si Andra (care doarme dusa)

Mergi la inceput