Bebelusi de sept - oct 2005 (115)
Raspunsuri - Pagina 14
nanadana spune:
miflori a da acum am vazut ;mersulica
Ioana dute la dodo,lasele legile,firmele si dute si te odhineste
poze
miflore spune:
Almy, si eu m-am uitat un pic la Eurovision; e gata acum, sambata e finala!
Jadi, 18 babetele? Cazezi copilasi la tine?
Ioana, spor la studiu! Astea chiar sunt incalcite!
Nanadana, sanatate! Hai, poate invingi raceala din fasa, da-i la cap! Eu am inteles ce-ai zis, am crezut c-ai o veste sigura! Asteptam marti! Si de cinstit sa va cinstiti amantrei ca e si ziua Anei tot atunci! Doar ca Ana o sa vina cu biberonul cu laptic!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Vero, am senzatia ca m-ai uitat si nu m-ai trecut pe lista; sau gresesc?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Dory232002 spune:
,Buna dimineata!
Wawww, fetelor,cat ati mai scris...., nu am apucat sa citesc din urma, sper sa am timp.
Despre noi sa raportam:ieri am fost cu fata la dr. Stanciu si ne-a programat pt. sambata , si daca tot nu a consultat-o ieri si cabinetul este langa Pol. Malcoci , caci acolo este pediatra Alexei, am intrat sa o consulte dr. ei, cand am intrat in pol. ma-m ingrozit de cata lume astepta la rand, cred ca erau peste 30 de persoane, asa ca am plecat cum am venit.
Alexa ieri dimineata a tusit de cateva ori si parca haraie ceva in pieptul ei..., oare poate fi de la mucisori?, nasul nu-i curge , dar sunt sigura ca are si muci pt. ca se aude cand respira, ma-m tot cahinuit eu ieri cu ser fiziologic si pompita de nas, am reusit sa-i scot ceva din nasuc dar cred ca nu suficient ca face ca toate orataniile......
Nu stiu ce sa-i fac si ce sa-i dau pana maine cand vom merge la dr. Stanciu, pt. ca nu am mai avut probleme de genul asta pana acum.Aseara ia-m pus Karvol pe o batistuta, in rest .....nu stiu ce sa-i fac si ce as putea sa-i dau fara prescriptie medicala .
Alexa sa culcat aseara la 8.30 si tot atunci a mancat si un biberon cu cereale si nu sa mai trezit pana dimineata la 6, cand a mai baut o portie de laptic, este prima noapte de cand am nascut-o cand nu a mancat nimic de la 20.30 pana la 6.
Va pupic si va doresc o zi minunata.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
Dory232002 spune:
Am vazut ca este vorba de ceva listute cu zodiile
Eu: SCORPION: 12.11.1979
Sotul: SAGETATOR: 26.11.1977
Alexa: BALANTA: 20.10.2005
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
karmenutza spune:
Dory, daca fornaie pe nas, mie mi-a explicat dr ca la ei se produce rezonanta in cutia toracica si ai impresia ca haraie pe piept. Nu fii asa speriata. Trebuie ascultata de dr cu stetoscopul, el isi da seama daca haraie pe piept sau e rezonanta. Pana maine da-i niste nurofen daca face febra sau daca nu face, mie mi-a zis dr ca e si antiimflamator. Si picaturi in nas, si aspirata in nas. Cam astea. De tuse mie mi-a dat Ambroxol, dar nu-i da, ca depinde de tuse, daca e uscata sau productiva.
Catalina
locca spune:
Buna dimineata
Azi a fost mai uman, m-a trezit la 5.30 , fara sa pun la socoteala si trezirile de la 11.30 si de la 3 . Poate maine reuseste un 6.30 - 7. Tot sper si eu ...
Asa deci, Mifloricico, tu stai noaptea pe net, se vede ca Ana doarme bine si se trezeste la ore normale. Cum mai iesiti voi la plimbare, pe la ce ore adica?
Cred ca o sa scap macar o gura de cafea normala, nu mai pot de somn.
Dory, sotul tau e nascut in aceeasi zi cu mine, doar ca e cu un an mai mic .
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
almy spune:
'Neata! LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!
LA MULTI ANI ADRIANA !!! SA FII SANATOASA, SA TE BUCURI DE PUIUL TAU!!!
Mandra matinala tare azi, m-a trezit la 6 jumate. Si mi-e un sooomn....Dar cine o convinge sa mai adoarma? Macar e soare si nu mai stam in casa ca ieri.
Azi vreau sa ma inscriu la o sala langa socrii mei, sa o las pe ea acolo cat ma sportific:) A, v-am spus? Am slabit 5 kg de pe 3 mai!! Yeeyyy!! Mai am 10 !
OANA, si eu alaptez, iar cerealele i le pun in fructe si in supa, seara uneori ii mai dau numai cu apa plata inainte de supt, ca sa-i tina de foame peste noapte. Eleni mananca bine Nestle orez cu roscove, altceva nu vrea, ca am mai incercat. Nici mie nu-mi place sa ma mulg, chiar daca am o pompa electrica, dar mi-e lene...
IOANA75, intreaba-ma orice, sper sa-ti fiu de ajutor. Te-ai inscris la Finante? Ai stampila?
O zi buna tuturor.
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)