Fuste imbulinate
Pana la urma, se poarta sau nu prea fustele cu buline ? Ca nu stiu dc. sa-mi iau . Cu ce as putea s-o port ? Ca ma vad luand-o si uitandu-ma la ea cum sta cuminte in dulap. Ce ziceti, merita?
Va pup.
Raspunsuri
april spune:
io ii iau lui fii-mea![]()
www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">dragostea mea
pascutzele mele floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
Luna75 spune:
Eu zic ca nu mai sunt la moda,cu toate ca vad des prin magazine.
Eu gasesc ca sunt TIPATOARE ! ma feresc de ele,in plus sunt si greu de asortat.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Deviez de la subiect,dar daca tot a venit vorba de buline,de ce sa nu vorbim si de ciupercute.
Recent,o colega de a mea a aparut la birou intr-o fusta cu ciupercute.
Ce sa mai zic ? Atentat la stil si eleganta !
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
BraveGirl spune:
Eu zic ca depinde de stilul fiacareia...eu ma vad purtand fusta cu buline...Daca stii sa o aortezi si iti sta si bine, nu vad de ce sa nu cumperi.Am vazut o rochita neagra cu buline albe foarte frumoasa, care i-a placut si sotului fff mult(bineinteles ca nu aveau nr meu, ca altfel o luam).
==========
Corina
Albumul meu
furni spune:
quote:
Originally posted by april
io ii iau lui fii-mea
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Hai ma, ca era frumusica !
Pai, tocmai aia e, BraveGirl, zi-mi cu ce o port?
Va pup.
Elise spune:
io n-as purta! ![]()
buline, funditze, imprimeuri cu inimoare si alte kestii asemenea nu prea sint stilul meu....
Desi am o prietena careia ii vin manusa, dar ea e genul "papusica" de la mama natura.
Elise
ancamironiuc spune:
Depinde de dimensiunile bulinelor
!!!! Am mai vazut eu un sacou alb cu buline uriase portocalii...sincer nici ca pijama nu l-as folosi!!!!!!!
Daca buline au dimensiuni acceptabile de ce nu? Cat despre asortat, depinde de buline si de fond. Oricum as merge numai pe lucruri de o singura culoare si ma gandesc la culoarea fondului... mai bine ne spui cum era fusta!!!!!
ANCA si EMA
EMANUEL
l_carmen2003 spune:
Ei bine, mi-am luat anul trecut una fusta cu buline mici si colorate pe fond negru in care arat beton. Si sincer, cum vad ca se poarta am sa o port, macar pt ca imi vine bine. Cine stie la anul?! S-ar putea sa cresc si sa nu mai apuc.
april spune:
quote:
Originally posted by furniquote:
Originally posted by april
io ii iau lui fii-mea
Hai ma, ca era frumusica !
Pai, tocmai aia e, BraveGirl, zi-mi cu ce o port?
Va pup.
http://community.webshots.com/user/furni001
o fi fost, nu zic nu, dar la anii mei as arata ciudat, sa nu zic mai mult
mami
si
www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">Dadapascutzele mele floare de cires