Fuste imbulinate
Raspunsuri - Pagina 2
Kittie spune:
mdap.. inca se mai poarta bulinele. Pe fuste, bluze, rochii, incaltari, accesorii.. Dar e greu de asortat si de purtat o asemenea tinuta. Mai ales de integrat in firea cuiva
. Daca nu te simti in stare, lasa fusta cu buline, ramai la un accesoriu (incaltaminte, un shal, manushi, bentitza, geanta samd) sau o bluza/camasa/tricou combinat cu jeans ar fi ideal. si balerini...
, mami de
( 13oct04 )
[right]"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
right]
Jocelyn spune:
unele sunt dragute si daca iti sta bine merita sa-ti iei si le porti cu o bluza, camasa, tricou uni.
mie imi plac camasutzele sau tricourile cu bulinute :)
dar nu din alea mari cat o nava spatiala.
I plan on living forever. So far, so good ![]()
irlandeza spune:
Aici bulinele sunt in voga , ca sa zic asa. Se poarta toate marimile (de buline) si culorile . Pe fuste , bluze , posete , pantofi , etc.
Noi 2 singurei
amarantina spune:
Se poarta bulinutzele, dar moderat. Daca vrei sa fii la supermoda cumpara-ti o esarfa cu buline (pe care o poti purta la gat sau pe post de curea la pantaloni)sau o bratara lata cu buline (nu le purta pe ambele in acelasi timp).
Mai la moda decat bulinele sunt dungile orizontale, dar asta cred ca stie toata lumea, deja e o uniforma. Am fost cu consortul azi in mall si in timp ce asteptam mancarea ne uitam si numaram persoanele care treceau si erau imbracate cu ceva dungat. (tre sa recunosc ca de cand sunt gravida, am niste preocupari de care in mod normal mi-ar fi jena - preocupari de pustani de 14 ani) Au trecut o multime de persoane in dungi, am pierdut sirul, ca radeam ca prostii. (cu buline doar cateva)
Iar cand ne-am intors acasa si am deschis tv-ul am vazut-o pe nevasta lu' Basescu imbracata intr-o bluza cu dungi. Si aia de la stirile sportive pro-tv avea sacou in dungi. Hai sa termin ca o sa visez numai dungi la noapte.
Sunt de acord cu dungile, sunt dragute, la moda, dar nu in orice ocazie. Ele apar in colectiile marilor creatori la capitolul "cruise line" asa ca trebuie purtate in vacante si in timpul liber, nu nonstop. Eu oricum nu pot sa port ca dupa ce ca am o burta ... ca un balon si niste sani cupa E asta imi mai lipsea: o bluza cu dungi. Sau cu buline. Si pana nasc eu cred ca se si demodeaza.
In concluzie nu-ti lua fusta in buline, nu merita.
devylla spune:
ce bulinute domne?
ca yo nush...am ramas in urma...dalea cum se purtau pe vremea lu' mama?
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Anda Panda spune:
bulinele de fac sa pari mai grasa.
deeeci...?
POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE
Kittie spune:
dungile se poarta de cel putin 4 ani... singura diferenta anu' asta e ca sunt mai degraba monocrome (alb pe negru, negru pe alb, marinaresti..).. "on cruise" sau moda marinareasca s-a purtat si se va purta in fiecare vara, e indemodabila...
, mami de
( 13oct04 )
"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Creola spune:

Chiar aseara am citit ,intr-o revista ca rochia cu buline e iarasi in top si cica ar fi eleganta si sexi!Eu una nu as purta,in schimb cele cu floricele imi plac la nebunie.
Poze
Kittie spune:
Se poarta rochiile sezonul asta. Indiferent de imprimeu, da' de preferinta inflorate sau albe-bej nud. Bulinele au fost in mare voga, de fapt, anu' trecut.. In defilari. O data cu revenirea modelelor anilor 60 . Acum poate e firesc sa coboare de pe catwalk la noi pe strazi. Insa nu se mai poarta chiar siluetele anilor 50-60..
Anda Panda.. nu numai bulinele te fac sa pari mai voluminoasa (si asta depinde de buline) ci si imprimantele florale care se poarta acum, de regula orice imprimeu cu model mare ...
, mami de
( 13oct04 )
"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.
Flaflo spune:
Mie mi-au placut intotdeauna bulinele (am si eu un fix) dar nu-mi plac deloc imprimeurile florale! Moda in sus sau in jos, eu port ce-mi place! Noroc ca aici nu prea se pune accent pe cine stie ce moda, ca daca as fi in Romania, m-as gindi de trei ori ce sa imbrac!
Flavia si Bianca
Bia veselia