concediu in Turcia,Bulgaria ???Tunisia???

concediu in Turcia,Bulgaria ???Tunisia??? | Autor: mihaela-p

Link direct la acest mesaj

merita sa faci un concediu in Turcia?chiar sunt servicii si conditii?dar Bulgaria?Tunisia?Grecia? ne atrage pachetul all inclusive
vrem sa mergem prin 10 iunie si nu e prea cald, doar la turci ar fi mai cald. ati fost la 5 stele acolo cu avionul? chiar sunt conditii asa bune? cum e la 4 sau 3 stele? noi cautam ceva in jur de 1000E pt toti 3( noi si fetita de 4 ani)
nu am mai fost in concediu prin agentie ,de obicei le facem in tara, ne suim in masina si plecam ,luam ce gasim la fata locului.de data asta nu putem sa stim daca pozele de pe internet sunt reale si nu vrem sa luam tzeapa.nu mai e mult pana atunci si sunt pro si cons peste tot...pentru noi e o suma mare,dar ne gandim ca poate ceva mai ieftin va fi ca la Mamaia la un hotel prost ...apoi nu mai putem pleca,avem multa treaba
va rog frumos, poate imi dati si mie niste sfaturi, pareri...
va multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Intra la Calatoriile sufletului si gasesti acolo tot ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Turcia este foarte faina. Si daca iti mai iei si un All inclusive nu ai treaba. ACum depinde si de buget.
Am mers trei ani la rand in Turcia si am mai merge, dar am zis ca ar fi cazul sa mai vedem si altceva. In ultimul an am optat pentru o vila in regim self-catering (noi mergem cu masina de obiecei) si a fost excelent.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

in turcia la 5 * e ok. chiar si la 4*. la 3* nu am stat..si nu ma pot pronuntza.

peisajele nu-s grozave (in zona alanyei...); e mai frunos in zona antalyei catre kemer. frumos e si in bodrum.

ideea e ca daca veti alege all inclusive ca fi ok; daca hotelul e si de 5* , nu ai de ce sa-ti faci probleme.

numai bine!!!!!!!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

partea cu peisajele nu m-a prea incantat nici pe mine. acum 2 ani am fost in Caraibe si erau niste peisaje super. stiu ca nu am cum sa gasesc asa ceva in Turcia, dar ramane pe lista. acum am gasit o oferta cu all inclusive in Tunisia si hotelul este intr-un port cu iahturi si toate hotelurile sunt albe si chiat imi place ce vad.
cum e Tunisia?am de ales intre un hotel de 3 sau 4 stele,ambele cu all, dar parca imi place mai mult ca Turcia ( m-a dezarmat cu hotelurile de 5 stele un agent de turism care mi-a spus ca nu au servicii,etc -daca dau o caruta de bani si ma aleg doar cu nervi??)
va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Mihaela,

in Bulgaria n-am fost in concediu - ma abtin asadar de la aprecieri.

Am fost in Turcia, la 5* all inclusiv si a fost super; de fapt, mergem si anul asta, foarte curand. Depinde insa ce vrei de la vacanta - pentru noi, cu copil mic, este cel mai bine, pentru ca nu te doare capul de nimic si serviciile sunt foarte bune. Peisaje insa, locuri multe de plimbare nu prea sunt, decat daca inchiriezi masina si pleci prin sate, unde e dragut.

Tunisia, pentru mine, a fost o foarte mare dezamagire, din toate punctele de vedere. "Stelele" lor sunt diferite de "Stelele" noastre, asa ca la 4* risti sa ai niste suprize urate; in plus, serviciile si atitudinea lor nu sunt cele mai bune. Repet, asta a fost experienta mea si cine ma intreaba de Tunisia eu nu o recomand.

Pentru peisaje si plimbari + vacanta super, eu recomand Grecia.

Vacanta frumoasa!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monip spune:

Eu zic ca Turcia merita la 5 stele (in nici un caz sub 4)si chiar si in acest caz, analizat bine hotelul inainte; daca esti cu copii merita mers la all-inclusive.Peisajele variaza in functie de zona in care te duci- noi am fost in Marmaris si la capitolul peisaje-era superb;din pacate zonele cele mai frumoase sunt cele mai putin populare (ex Fethiye-Oludeniz).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

In Turcia am fost de 2 ori, prima data la o vila ...fara masa...mancare insa nu e scumpa...a fost frumos.
A doua oara am fost la un hotel de 5 stele cu all inclusiv...a fost super...mancarea a fost buna si acum nu as mai merge fara all inclusiv...preturile sunt acceptabile!
In Tunisia am fost acum 3 ani la Hotel Marabout in Sousse...a fost superb..am avut demipensiune...chiar merita sa mergi!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

eu am fost anul trecut in turcia la 4 stele all inclusive si a fost super!Dupa 3 saptamani inca nu voiam sa vin acasa.Mancarea a fost ok dar alti turisti care mai fusesera in turcia au spus ca la alte hoteluri de 4 stele a fost muuuuult mai fain restaurantul iar despre 5 stele...impecabil!Hotelul in sine,camera,serviciile la 4 stele au fost ireprosabile.
Daca mergi la 5 stele..eu zis sa nu-ti faci nici un fel de griji.
E bine ca pleci in iunie,e inca extrasezon dar acolo sunt 30 de grade pe putin si cu o mie de euro sigur gasesti hotel de 5 stele.
Eu am plecat anul trecut la sfarsitul lui iunie,cu doar cateva zile inainte de sezon si am stat 3 saptamani cu 700 de euro.Cei care au venit 3 zile mai tarziu au platit 500 pe saptamana!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

atat in tunisia cat si in turcia stele de la hoteluri nu sunt ca stelele clasice din alte tari....in special europene.
sunt la fel de bune sau de proaste la 3* hotelurile atat in tunisia cat si in turcia.

in tunisia palja e mult mai frumoasa decat in turcia...; in schimb mancarea zic eu e mai buna in turcia...si cred ca serviciile si programele de naimatie pt copii sunt tot mai bune in turcia.
deci, alege pe cat posibil all inclusive atata in tunisia cat si in turcia, si musai hotel de minim 4*!!!!!!!!!!!!!!

de bulgaria nu pot s aspun ami nimik...nu am fost, iar informatziile pe acre le am sunt din auzite....

succes in orice destinatie alegi!!!!!!!!!!!

numai bine!!!!!!!!

pupici

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

In 2004 am fost in Turcia in Bodrum.
A fost un concediu de vis, in adevaratul sens al cuvantului. Cazare excelenta si servicii de foarte buna calitate. Eu una am fost multumita.
Eu am platin 420 de euro, transport cu avionul, 6 zile, 7 nopti si mic dejun si cina incluse, bufet suedez. Stiu ca, cei care aveau copii, nu plateau extra si ptr copil, iar fetita vad ca are doar 4 anisori.
Statiunea asta era stil Neptun la noi in Romania, plina de viata.
Concediu placut!

Nana Motoc
Nunta noastra!

Mergi la inceput