concediu in Turcia,Bulgaria ???Tunisia???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Despre Bulgaria nu-ti pot spune nimiic caci nu am fost.
Iar intre Turcia si Tunisia, iti recomand Turcia -4-5 stele.
Eu am fost in 2001( luna de miere - 3 saptamani) in zona Chanacale, Kusadasi, Bodrum, Marmaris - hoteluri de 5 stele cu DP si mi-a placut foarte mult. Servicii bune, mancare buna, destul de ieftin. Superb!
Noi am fost cu masina noastra si nu ne mai venea sa plecam. De asta am si ajuns la 3 saptamani. As fi ramas acolo pentru totdeauna.

In Tunisia am fost anul trecut si am fost cam dezamagita. Hotel 4 stele All Inclusive - servicii proaste, mancare monotona , curatenie mediocra, cu animatia destul de bine. Tunisia este un fel de aventura, sa faci o excursie in Sahara, un safari, plimbari cu camila si altele, dar sa nu fii pretentios si este mai dificil cu un copil mic. Noi anul trecut am fost cu Rares care avea 3 ani si 4 luni.

Sa faci cea mai buna alegere si sa aveti o vacanta minunata,

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moneug spune:

Buna, la ce hotel ai fost in Tunisia anul trecut? Noi avem bilete in Hammamet, Hotel Sandra Club, 4 stele all inclusive. Sper sa fie ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

va multumesc mult pentru raspunsuri.saptamana asta mi-a fost f rau si am avut multa treaba -am 13 sapt de sarcina...si cautarea a incetat.acum ca s-a incalzit,am luat in considerare mai serios Bulgaria pentru ca este aproape ,in functie de vreme si de ce gasim sapt viitoare,vedem daca va fi Bulgaria sau Turcia.

Mergi la inceput

Moneug Despre hotelurile din Hammameth am auzit lucruri ceva mai bune. Noi am stat la Samara in orasul Sousse.
Vacanta placuta,

Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by CORNELIAP33

Moneug Despre hotelurile din Hammameth am auzit lucruri ceva mai bune. Noi am stat la Samara in orasul Sousse.
Vacanta placuta,

Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

cornelia, samara este de 3* ,nu de 4*. am fost si eu pe acolo....si intr-adevar nu e grozav. in fara de verdeatza de printre vile..nimik nu e spectaculos. si plaja...pe partea cealalta de sosea...
iti inteleg dezamagirea.....
intr-adevar daca merita ceva sunt: sahara ,oazele din munti, plajele late...si cam atat. mie safariu-ul ala din munti.....sincer nu mi-a placut mai deloc...;nu mi s-a parut cine stei ce si mai mult mi s-a facut rau de al atat zdruncinatura si caldura...combinata cu praf..etc

concediu placut tuturor!!!!!!!!

pupici

roxi foto

Mergi la inceput

Roxanicea
Pana in 2004 Hotel Samara a fost de 3 stele cu demipensiune. Incepand din 2005 l-au "trecut" la 4 stele cu All Inclusive, nu stiu pe ce criterii????.
Daca ar fi sa fac eu aprecierile l-as trece la 2 stele .

Am vazut din pozele tale frumoase ca ai fost la Barcelona. Mergem si noi in vara aceasta. Poti sa-mi dai ceva opinii, sfaturi?...

Concedii placute si alegeri inspirate va doresc.

Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

cornelia ,
sunt asa de multe de vazut la barcelona...ca nu stiu exact ce sa-ti spun! este orasul meu de suflet cu acelasi punctaj ca si roma (poate totsui ,sensibil mai sus-barcelona). ca atare am fost pt prima data in 2002...iar in 2005 am mers sa-l revad. imi place tare si voi mai merge acolo!
e su[per cosmopolit!
e plin de viata, e insorit si are o groaza de obiective de vazut: de la operele arhitecturale ale marelui gaudi, pana la cartierul gotic, rambla sau portul olimpic si nou campul gigant.
piata spania e o feerie noaptea cand incepe specacolul fantanilor din fata muzeului de arta al cataluniei!
stradutzele perfect perpendiculare cum nu mai gasesti decat la ny, te vor ghida fara sa te pierzi prin multime.
shopping-ul bun il vei face pe av. diagonal.....

si lista poate continua. cred ca mai gasesti referiri la barca pe la: calatoriile sufletului. am dat de ele de multe ori.

vei fi incantata, sper, ca majoritatea celor care au ajuns acolo si s-au indragostit realmente de acel oras !

concediu de vis si amintiri frumoase!!!!!!!!!!!!!

pupici

roxi foto

Mergi la inceput

Multumesc mult Roxanicea.
La cate spui tu si am mai gasit referiri si de la alte fete, cred ca n-or sa0-mi ajunga cele doua saptamani pe care le-am programat pentru Barcelona.
Pupici,

Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna ,

vroiam sa va intreb ,poate stiti ceva de Hotelul Aqua Fantasy Resort - 5* sau Adakule- 5* din Kusadasi .
In Septembrie plekam in concediu ,si in maxim 2-3 zile trebuie sa ne hotaram la ce hotel .

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Eu as alege Aqua Fantasy, pentru ca as avea si acces la parcul de apa. Hotelul este tare bun, dar este recomandat daca aveti copii.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput