Montignac: ce am mancat azi (77)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

[quote]Originally posted by lgireada

Salut,
Revin la raport cu 68.0, deci -2 kile in 2 sapt de regim. Ceva ceva nu tin eu chiar exact, nu stiu inca ce anume, poate vinul rosu cam multicel ... in fine...

auzi, asta-i serios cu vinul? ca la MM in faza I alcoolul este (din pacate) interzis. nu ca as fi eu asa cuminte... dar e abatere!

deci ori lasi vinul ori nu te mai miri!

pupici

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Nasol atunci, sincer. Nu de alta, dar am multe chestii la care trebuie sa participip, o gramada de nunti + alte petreceri intre tineri si nu prea imi da mana sa renunt la paharul meu de vin rosu

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

[blgireada[/b], eu te-nteleg... dar atunci sa ai rabdare mai multa, ca va merge mai incetul. dar va merge, zic eu... si ma gendesc ca daca bei vin mai multicel, sa ai grija sa bei la fiecare pahar de vin unul de apa. ptr. ca alcoolul extrage apa din corp, si mai putina apa, mai greu slabitul!

deci petreceri frumoase! (io nu ti-am zis cu rautate de vin, sa stii...

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

parerea mea e ca acest mod de a te hrani (MM) regleaza metabolismul. chiar si din cauza unui pahar de vin sau a unei gogoasi, poate sa duca la "tinut dieta degeaba", dereglat organism, etc, chiar daca stagnezi sau slabesti citeva sute de gr.
si inca o chestie: se intimpla sa tii dieta sfint sa zicem o sapt, dupa care bagi o felie de pizza, si iar tii o sapt si dupa aia bei o bere..etc. in traducere suna asa: organismul functioneaza corect 1a sapt, este dat peste cap de pizza, dupa aia functioneaza iar corect, dar este dat peste cap de bere. si dupa ce e bulversat citeva ori, s-ar putea sa devina rezistent chiar si la dieta. nu stiu daca ati inteles ce am vrut sa zic, dar e un fel de "ulciorul nu merge de multe ori la apa".
lgireada, s-ar putea sa slabesti prea putin din cauza explicatiei de m sus. e desigur, doar o teorie...da' po' sa stii??
piersicile si caisele (crude) sint ok. nu stiu de nectarine.

andanii a dat m demult un link ref la indicele glicemic, pe care il gasesc foarte util. in cazul in care nu-l aveti sau aveti intrebari ref la diverse alimente pe care le-ati ingurgitat deja sau aveti de gind , click inainte de fapta, pe
http://www.montignac.com/en/ig_tableau.php
eu am salvat linkul la favorite si il folosesc cel putin o data pe saptamina

cineva intreba de stafide. din cite stiu eu nu sint ok.
si mai intreba cineva care dintre noi se afla in faza I si care sint faza II. toate sintem in faza I pina ne atingem tinta. dupa care probabil ca mai tin (eu, spre ex) inca o sapt - doua de faza I, pentru a stabili greutatea, si abia atunci trec la faza II. dar...dupa atitea restrictii.. sper sa ma pot abtine. acum nu ma clintesc si nici nu am de gind. in caz contrar...cu siguranta o sa auziti de mine din nou.

pup si bafta tuturor ! si spor !!!!

doamna acusor, la raport, (daca nu e prea tirziu) 53 kg. amr un kilogram.

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Andanii, iti multumesc de raspuns.De ce nu folosesc reteta ta?Pentru ca acasa gatesc doar vegan,deci fara lapte,oua,branza,carne. As putea inlocui faina (pot folosi doar faina integrala) dar apoi tot am tofu care probabil contine grasimi...Deci se pare ca trebuie sa le las sotului sa le manance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Daca nu este prea tarziu ptr raportul de sapt asta -68.5 kg.

Anda, are dreptate, o "gura de ceva interzis" strica o saptamana de montignac, va zic din experienta.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!

Am modificat tabelul.
Teo, felicitari! Tine-te pe pozitii! Esti pe drumul cel bun!

Eu oscilez intre 73 si 72 din motive de CM (zic eu ). Am terminat si cu examenele si poate reusesc sa nu ma mai abat de la drumul cel bun. Din cate vad eu am mai mult succes iarna. Inghetata ma destabilizeaza vara. Sper din tot sufletul sa am vointa la mare si sa fiu cuminte. Am o stare de... nici nu stiu cum sa-i zic.... sunt fara chef.

Anda, bravo! Mai ai putin pana la final. Uitandu-ma la tine in tabel, ai dat jos incet. Tre' sa am rabdare multa pana imi ating tinta.
Cred ca-mi printez ce-ai scris tu, si cand am tendinte de deviere, scot hartiuta sa-mi remontez vointa .

Joi plec la mare si luni n-o sa pot modifica in tabel. Deci va dau timp sa slabiti mai mult .

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

deci sa stiti ca asa e cu datul peste cap .... si eu sunt cuminte foc, si binenteles ca dau in bara cu o inghetata si gata cu intraga saptamana si nu se misca cantarul nici sa il bati.
mi-am spus si eu ca degeaba mai tin monti daca nu pot sa ma abtin de la niste chestii care chiar imi fac rau

nu stiu ce sa spun , acuma sunt putin stresata , si imi vine sa mananc intruna si numai pofte de inghetata si ciocolata am , de parca am innebunit .................... anda unde esti, am nevoie de incurajari .......... pleaseeeeeeeeeeeeeee

ieri am dat-o in bara urat de tot , am mers acasa si in loc sa mananc mancare calumea ca tot omul sau macar fructe ... am mancat inghetata, seminte .... si pentru ca nu eram satula am mancat niste usturoi cu branza si binenteles ca aseara era sa mor de criza de fiere asa-mi trebuie , sper ca mi-a trecut de mancat tampenii

va pup pe toate

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

bag seama ca sint unele (nu dau nume ) care de fapt ar tb sa stau in spatele lor, ca po' sa scriu eu aici "verzi si uscate" pina mi se tocesc unghiile ca to' degeaba. ma gindesc la o solutie si revin.

acusor ce misto ca pleeeeci ! distractie maxima ! si distreaza-te si pt mine ca eu anul trecut am fost in mexic si am fost foarte dezamagita. muuult m misto mi s-a parut la marea noastra, adica aia neagra !!! unii spun ca am gresit ca m-am dus pe coasta de vest...da' in fine, nu m conteaza acum. acum serios vorbind: ai sansa sa dai ceva mai bine jos daca pleci la mare. soarele si apa dau rezultate misto. daca ai pos sa inoti dupa ce maninci, nu ar fi rau. evident, daca poti, nu baga pizza pe motiv ca <<intri in apa dupa aia>>.

andanii cum ziceam, ma gindesc la o solutie si revin.

pupaturi cu ur(L)aturi !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

andanii (sau care stiti), te rog mult sa-mi scrii cantitatile pe care le folosesti atat la clatitele cu faina integrala cat si la cele cu faina de naut. Eu nu am facut nici din cele care nu sunt de dieta asa ca habar nu am cum sa le fac pe cele dietetice. Pe cele facute din faina integrala cum la prajesti? Le pui in teflon fara ulei?Ai incercat????

Multumesc mult si va pup pe toate

Mergi la inceput