Montignac: ce am mancat azi (77)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

quote:
Originally posted by jersey3681

Buna fetelor,

As dori sa va intreb daca clatitele care au in compozitie:faina integrala,faina de soia,tofu,lapte doia si fructoza sunt Monti.Mersi!

nu sunt monti clatitele facute cu aceste combinatii .... nu se combina faina integrala cu faina de soia ....

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Mersi andanii pentru raspuns.Imi poti explica totusi de ce nu este buna combinatia faina integrala si faina de soia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

teo, chiar ma bucur ca te vad "efervescenta" si cu chef de treaba ! felicitari ! ai un atuu inca: alaptezi. foloseste-l din plin. cit despre tastatura nu ma pot abtine, citeodata citesc de 2ori ce ai scris, ca mi se plimba ochii ca la jackpot si ma ustura . mult succes !
jersey, nu stiu sa iti raspund la intrebare, dar am eu una pt tine: de ce vrei sa combini fainile ? "adeca" orice ai face, nu poti folosi decit un singur tip de faina ?

meniul de zilele astea a fost simplu
dimi: mic dejun copios, cu omleta, rosii, brinza, cremvusti, cafea decof..etc
prinz: varza cu carne sau spanac cu ou
seara: cam ca la prinz sau ca dimineata
greseala (dar nu fatala) a fost ca nu am avut mese glucidice nici dimi, nici seara. cel mai bine pt mine, a fost cind am avut mese glucidice dimi, nu seara - ati putea incerca si voi..eventual.

spor fetelor !!!!!

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Raport: 94,5
De papat ieri
D cafea
Psalata de vinete cu rosii, branya, ardei si tocanita de ciuperci cu smantana 12%
S cereale cu lapte
Spor la treaba

si BB Fulvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata! Ies si eu la raport, dupa 3 zile de tinut monti, mai putin ieri cand am luat-o pe aratura (cateva floricele si cateva> mai multe> cipsuri).
In rest meniul meu zilnic este aproape la fel
D: cafea cu lapte degresat si fructoza + biscuiti integrali
P: friptura de pui sau vita cu salata
G: fructe
S: salata de rosii cu castraveti + branza
Si mai rontai niste stafide, ca mi se face o pofta de dulciuri...!!!
Cum e cu stafidele? e voie sau nu?
Pupici!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jersey3681

Mersi andanii pentru raspuns.Imi poti explica totusi de ce nu este buna combinatia faina integrala si faina de soia?

scuze ca raspund asa de tarziu ... nu am avut timp sa intru deloc zilele trecute

Deci faina integrala este o glucida cu indicele glucimic 50 deci nu e voie sa fie combinata cu lipide (grasimi) de nici un fel ... si faina de soia este un aliment glucido- lipidic (are grasimi)si de aceea nu e voie sa fie combinate. .... sper ca am fost explicita.

Nu stiu laptele ce fel de lapte doreai sa folosesti , ca si ala trebuie sa fie degresat daca il combini cu faina integrala.

Daca vrei sa faci clatite de ce nu incerci sa le faci din faina integrala cu albus de ou (galbenusul are grasimi), lapte sub 1% grasimi, un praf de sare, apa minerala... sunt foarte bune si le poti manca cu gem dietetic ( cu fructoza facut ) sau
din faina de naut cu ou intreg de data asta (faina de naut merge combinata cu grasimi)lapte si apa, sare .... sunt foarte bune si le mananc cu branza, sunca ... seamana cu painica de la shaworma (sper ca am scris bine)

sper ca te-am lamurit despre CLATITE si scuze de intarziere

v-am pupat

ANDANII

Mergi la inceput

Am ramas datoare, cineva ma intreba cum fac eu Lapte de pasare

Ingrediente: 1 bucatica de baton de vanilie, 8 oua, 1 litru de lapte semi- smantanit, 3 linguri de fructoza, putina sare.
Separati albusurile de galbenusuri si bateti-le spuma foarte tare . Fierbeti laptele cu vanilie si 1/2 pahar de apa, avand grija sa nu clocoteasca prea tare (abia sa bolboroseasca). Cu o lingura, luati din albus si il asezati la suprafata laptelui. Fierbeti acesti bulgari 1 minut si pe o fata si pe cealalta si scurgeti-i pe un servet.
Preparati o crema din galbenusurile batute, peste care turnati laptele caldut (eventual lungit cu apa ca sa fie un litru); bateti repede. Puneti compozitia pe foc mic pentru a se ingrosa si indulciti-o in ultimul moment cu fructoza. Lasati sa se raceasca si serviti cu bulgarasi de albus deasupra cremei.

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetelor,

am ajuns la 59 kg, ceea ce nu-i bine de loc, pentru ca acum cateva zile aveam 58, dar de... a fost tata in Romania si mi-a adus o multime de bunatatur de la care nu ma pot obtine, ca nu le am decat cel mult de doua ori pe ani si chiat mi-ar parea rau sa le arunc. Si le mananc in primul rand din nostalgie, insa din pacate in cantitati uriase si cu o pofta nebuna!

Oricum, am scazut, ceea ce e ok...

pupici!!!

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankutzika spune:

'Neata!
Raport: 77.5 (stagnare) desi am tinut monti faza I ca pe post ieri... si faza II pana ieri. Imi place sa cred ca "se transforma grasimea in masa musculara" - suna bine, de...
Oricum, fetelor, am decis sa trec iar la faza I. Mai e cineva cu mine? Cred ca vreo luna am sa fac chestia asta, pana iau din nou avant la descrestere .
Vineri plec in vacanta pentru doua saptamani, drept care nu voi fi la raport luni, dar raman pe metereze, hotarata pt faza I.
Ica, inca o data, mii de multumiri pt carte, uite acum am vazut si eu mai multe din ce inseamna Metoda, cartea o voi lua cu mine la mare si la munte. Imi dau seama ca asa, dupa ureche, faceam o groaza de greseli!
Ankutzika - faza I.
PS. Daca o mai ia cineva de la inceput, sa posteze, ca sa ne stim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salut,
Revin la raport cu 68.0, deci -2 kile in 2 sapt de regim. Ceva ceva nu tin eu chiar exact, nu stiu inca ce anume, poate vinul rosu cam multicel ... in fine. Mi se pare ca slabesc putin ca pt inceput de regim, sincer.
Nu mai stiu exact dadca piersicile si caisele is ok. Sau pepenele galben ... am papat multe piersici, nectarine si caise zilele astea. Sper sa nu fi gresit.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput