Montignac: ce am mancat azi (77)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Anda, sa stii ca mie imi tremura manuta numai pe langa castron, ca uite in cateva ore implinesc 2 zile de "nemancat" inghetata, ca de potit.... ohohoooo

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetele,

am mai dat pe aici, dar cum era cam liniste, am tacut si eu, ca tot n-am avut mare lucru de povestit.
Eu m-am mutat (adica inca nu sunt gata), si va dati seama ca a fost (este) un stres imens. Am mancat si muuulte prostii, mai ales ca oalele mi-au fost impachetate si am mancat ce-am apucat.
dar tot cu monti n capatana sunt si ma tin de treaba. Azi dimi (nici cantar n-am avut) am numarat 59,5 kg.

Acuma am si io niste intrebari: cum e cu visinele? la fel ca si ciresele sau dezlegarea e mai mare?
si cum e cu orezul basmati? in combinatie cu legume si peste iar orezul in cantitate mica? eu cand mananc orez (chiar si integral) mananc max. o lingura cu varf. si muuuulte legume. deci orezul in cantitate ffff mica.
parca imi aduc aminte ca era mai bun orezul asta, dar nu mai stiu exact.

numai bine la toate si felicitari la cele care au kg mai putine.

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankutzika spune:

Ica, multumesc, multumesc, multumesc!!!
Am primit cartile (prompt!...)- pe prima o aveam, dar abia astept s-o citesc si pe cea de/a doua (Les femmes...), sa ma luminez
Sa va pun meniul de ieri:
MD - cafea (+ fructoza 1/2 lgt)
P - o feliuta file de ...porc ( ) la gratar + salata rosii fara branzica
C - ciuperci la gratar (sare, fara unt) + salata de varza (cu sare, piper, lamaie si ulei masline)
Azi:
MD - idem
P - gratar piept pui cu rosii si ardei
C - paste integrale cu o sos de rosii facut de mine si iaurt 0%, usturoi si condimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

Iar am facut pauza de monti, pt. ca m-am mutat si a fost o perioada ingrozitoare pt. mine. Acum revin :)

Ce am mancat azi:
MD: o bucata de friptura de porc si o felie de cascaval
P: ciorba de legume, piept de pui la gratar si salata de varza
C: vedem acasa ...

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

ico mama, te felicit ! eventual, ca sa fie mai misto si mai palpitant, uita-te la ea (inghetata).. [te uiti in ochii ei, auzi ?] si spui cu glas raspicat: "nu imi place de tine! "

orezul cel mai indicat e cel salbatic, ala subtire, lung si negru. e bine sa il faci fara ulei, cu legume e ok. eu nu am incercat, pen ca am stagnat de la el, ca de altfel si de la paste integrale, fasole uscata..

spor !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Eu sunt tot la Nasaud, acum am venit la tata la serviciu si am intrat putin pe net. Am citit postarile voastre, va felicit ca aveti ambitie si slabiti. Eu stagnez...din pacate, am mancat cam aiurea zilele astea, fara un program regulat, bebele meu e putin bolnavior si mananc pe apucate. In ultima vreme am dat-o pe supe, supa de salata, vreo 3 zile, supa de varza, de fasole, etc. Dimineata cafea si cate o felie de paine cu ceva.. iar seara cate o salata, cate o omleta. Trebuie sa renunt la painea de dimineata clar, nu prea am avut timp sa-mi fac mancare ca lumea si mancam si eu sa fie ceva in stomac.
Zilele urmatoare imi propun sa mananc mai cu grija si sa fac ceva miscare, mai sta mama cu bebe si sunt mai libera. Pupici tuturor, sper sa raportez si eu ca am slabit ceva pana luni.
Silvi si bebe Alain (19.01.2006)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare fetelor,
Revin la raport cu 68.5 fata de 70 cat aveam saptamana trecuta :), deci sunt pe drumul cel bun. Totusi am senzatia ca stagnez ... o fi de la excesul de vin de zilele astea?
Pupici tutoror si spor la multe -----

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

silvi, piinea de dimi se asociaza cu br vaci 0% si/sau gem/dulcealta dietetica + lapte 0%.
supa de fasole...verde sau uscata ?
poate stagnezi de la fasole daca e uscata sau poate nu faci combinatia ok dimineata.

spor tuturor!

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Buna fetelor,

As dori sa va intreb daca clatitele care au in compozitie:faina integrala,faina de soia,tofu,lapte doia si fructoza sunt Monti.Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Buna fetelor....cat am asteptat eu yiua asta....in sfarsit vreau si eu in tabel. Acusor te rog sa ma treci si pe mine Inaltime 1.80, greutate initiala 110kg, data inceperii "dietei"26 aprilie....si acum am ajuns la 95kg...greutate tinta 80kg...ca vad ca se poate(atatea nu am avut in viata vietilor mele....hmmmmmmm)
Dupa cum mai scriam inainte nu m-am abatut de la monti nici o secunda si inca mai alaptey(la fel de stricata e tastatura...Anda Panda nu te mai distra....)....BB suge disperata la 11 luni si laptic e din plin...buna treaba cu Monti asta.Ma simt excelent...si o sa tin in continuare desi stiu ca astea care mai sunt se vor duce cumplit de greu...oricum Monti pt mine a devenit un stil de alimentatie si nu mai e deloc greu mai ales ca eu dulciuri nu am papat niciodata..
Va pup pe toate si va multumesc ca existati.
Acusor mersi mult si pt Anda Panda "responsabila cu scuturatul"

si BB Fulvia

Mergi la inceput