Montignac: ce am mancat azi (77)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

lgireada, distractie placuta ! si sa nu calci pe bec rau, da ?
acusor, stagnez; insa cu spor, pen' ca aproape am scapat de kilu ala in plus. subscriu la ce zice BEE despre tine, are dreptate!!! ia arata-ne tu cita dreptate are, si ca nu te-ntereseaza decit monti si nimic altceva. spor !!!!

meniu zilele trecute
dimi : cafea dec, mezeluri sau cereale cu lapte batut 0.1%
prinz: pui cu varza sau ardei umplut (vaca, fara orez)
seara: mezeluri sau peste prajit (in faina de soia) sau fructe (cirese, dar cu masura)

spor tuturor !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Buna fetele! M-am intors si eu din concediu cu kg. in plus bineinteles.

Asa ca Andreea te rog sa modifici datele (daca nu este prea tarziu):
Data inceperii: 03.07.06 (ma demoralizeaza data din tabel!)
Greutatea actuala: 64 kg.
Greutatea tinta: 58 kg.

Merci si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Buna!
Si eu sunt prin zona, desi mai bag cate un nepermis...
Nu o sa scriu zilnic meniul pentru ca nu este asa diversificat; este bazat pe salata de rosii cu de toate, plus branza.
In general dimineata mananc un fibrobar, dar n-am observat mare lucru...

Avand in vedere ca a fost canicula, n-am intrat in bucatarie, asa ca ieri am recidivat cu o crema de zahar ars.
Sper sa se incalzeasca ca sa nu ma atraga cuptorul! La mine asa functioneaza...

Va pup si spor la slabit,

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Acusor - Oscilez intre 68.5 - 69 Kg, asa ca lasa-ma tot cu 69.

Cu pepenele m-am lamurit, eu zic ca este ok, asa ca am sa mananc chiar azi. De catva timp am un mare stress si mi-e frica ca iar am s-o iau la deal, insa de cate ori ma tenteaza cate ceva ma gandesc la voi si uneori imi trece, alteori nu functioneaza.

Ankutzika, nu am retete cu ghimbir, dar daca are cineva le astept si eu si daca n'or fi Monti le Montinizez

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata!
Desi ieri am inceput monti, am mancat mult de tot si cam toata ziua! Am incalcat multe reguli (nu am respectat orele dintre mese si fructe, am mancat pepene si am mancat chiar si un pic de painica). Sa vedem azi! Deci, meniul meu de ieri:
D: cafea cu lapte degresat + biscuiti integrali
P: un kebab cu iaurt (aici am mancat un pic de painica de la kebab)
G: cirese + capsuni
S: salata verde cu 1/2 rosie; 1/2 castravete; cateva bucatele de cascaval si o conserva de ton
Iar seara pe la 9, pepene rosu + cirese
Cam asta e: eu zic ca abaterile nu au fost prea mari, dar au fost!
Azi nu stiu ce mananc, raportez maine! va pup!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Salutare fetele!
Am modificat tabelul. Daca ceva nu e bine, spuneti-mi.
Bee, Anda, multumesc, da' mai incet cu laudele ca mi se urca la cap .
Incerc sa ma tin numai de Monti. Cam greu, ca sunt cu examene pe cap si mi-e pofta de dulce.
Cu cat ma apropii de tinta se duc kg mai greu. Incerc sa ma mobilizez sa fac miscare, dar nu-mi vine sa fac de una singura in casa.
In perioada asta, inghetata e f. tentanta pentru mine. In rest, ca si Bee, n-am treaba cu painea, cartofii, orezul si fainoasele. Bere mai iau cate o gura. Aaa, si cafeaua. Nu pot sa ma las de ea.
Pe 13 ma duc la mare. Sper sa nu ma scap prostii.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Buna! Spuneti-mi va rog daca snitelele se pot face doar cu faina integrala de soia sau de naut? Se gaseste si de mei si secara si bineinteles de grau. Cred ca pestele pane se poate face cu orice faina integrala, nu?

Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankutzika spune:

Fetele, de pe pagina oficiala MM ati tras voi cartile alea mai noi ale lui Monti de care vorbeati ceva timp in urmă? Am vazut pe prima pag a subektului trimiterile, dar mi-e frică sa nu iau si niste virushi
Cine imi poate da un sfat? Tb sa spun ca am numai "Ma hranesc..."
Si apoi, as mai vrea niste retete simple...
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ankutzika, eu am cartile de la Anda, daca vrei ti-le pot trimite, scrie-mi adresa de e-mail.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

tlaura, din cite stiu eu, ciresele le poti consuma doar cu masura. aseara am mincat si eu tot la fel: cirese si capsuni, numai ca ciresele au fost in cantitate mai mica. acum m-am linistit ca nu mai am deloc.
acusor, un motiv in plus e sa te tii de monti - faptul ca pleci la mare. ha ha . eu plec pe 5 august si ABIA ASTEEEPT !!!! incearca cioco 70% cind te taie pofta. evident, numara-ti tabletele si la aia !!! asta e monti, n-ai ce sa ii faci...fara dulce ca se supara "seful de orchestra" (pancreasul). naspa situatie... dar, DA REZULTATE !!! si asta e cel mai important.
mihaela, snitelele cu faina de soia sau naut. nu integrala. nu stiu cite kilograme ai tu de dat jos, insa eu "pe vremea" cind aveam de dat multe, ma abtineam de la snitele si alte prajeli chiar daca erau monti. in cel mai rau caz, NU le mincam seara. eventual ora 19:00..hai treaca de la mine. alegerea e a ta, oricum; eu spuneam cum am facut eu. bafta !

bafta la abtinut ! ca va vaz cam tremurind cu minuta in castronul de inghetata..si..nu e bine !!!!

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput