Montignac: ce am mancat azi (77)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Fetele, am pus inca un link pe prima pagina. Link-ul trimite catre a doua carte, Les femmes Motignac.
Anda, e aceeasi carte care o ai si tu?

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

acusor, nu e chestie de certat, cred ca fiecare (inclusiv eu) tre sa ajunga la concluzia ca TREBUIE. eu cel putin daca m-a certat cineva am facut fix invers. cind m-am lovit eu cu capul de pragul de sus, atunci...m-a cam durut. ideea e sa constientizezi cred, ca te vei simti mai bine fara citeva kilograme in plus, iar pentru asta trebuie sa faci niste sacrificii gen "rabda baba la frumusete". evident, nu ma refer doar la tine ci la toate, inclusiv la mine. eu constrinsa nu am facut nimic niciodata.
viorica ti-am mai trimis o data, sper ca e ok. daca nu, eventual da-mi alta adresa de mail.

parerea mea e ca dieta asta regleaza metabolismul. in conditiile in care tii dieta toata saptamina dar in weekend faci o abatere sau m multe (nu conteaza..) destabilizezi ce "ai construit" toata saptamina. deja organismul nu mai stie cum sa reactioneze, pentru ca este dat "peste cap" de o lingurita nevinovata de inghetata. si iar o luam de la capat toata saptamina cu monti si iar duminica bagam "doar o feliuta" de pizza...si iar nu mai stie organismul ce vrem de la el...etc. nu am fost usa de biserica nici eu, insa mai mult cred..de o data pe luna nu imi aduc aminte sa fi calcat pe bec. acum metabolismul meu vad ca e ok (pentru ca l-am construit cu mult inghitit in sec probabil ), e destul de docil chiar daca acum poate am o abatere pe saptamina. una peste alta nu vreau sa fac abuz de chestii nepermise pina nu ajung la tinta. oricum in faza a2a am vazut ca situatia e mai blinda cu noi. ai voie cam o abatere/zi. nu stiu daca in fiecare zi, pentru ca nu am citit tot si cu atentie.

spor tuturor !!!!!!!!

ps: daca ati fi linga mine serios v-as da peste mina daca va prind cu ciocolata sau cu "2-3 cartofiori prajiti". ha ha , norocul vostru ca nu sinteti. dar daca va razgintiti si vreti sa veniti la ski in calgary, va astept. eu gatesc !!!!!

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

postez si eu meniul e astazi, vad ca m-am profilat pe salata de ton si tot cu asat o tin:
D un ceai
G salata de rosii cu telemea si un pic de ton
p dovlecei la cuptor cu telemea rasa
C salata de rosii cu ceapa verde si ton.

Asa cum am zis, inecerc sa consum alimente cat mai hipo si sa fac mai multa miscare. trebuie sa mai suplimentez putin faza cu lactatele ca simt ca am lipsa de calciu, voi cum rezolvati faza asata?
Acusor, nu stiu daca ai facut referire si la mine, eu imi cer scuze ca am dinut suprapus cu monti Dieta Daneza dar am adaptat-o strict la monti. Nu am de gand sa tin alte diete doar ca inecerc sa gasesc combinatia ideala pentru mine. In septambrie mergem in Grecia si vreau sa ajung neaparat la greutatea tinta.
Pupici tuturor,
Silvi

poze

Mergi la inceput

Mara, Silvi, n-am zis sub forma de repros. Nu Silvi, nu m-am gandit la tine, mai ales ca tu dai raportul si esti activa la subiect.
Sunt multe fetele care n-au mai zis nimic la noi si nu mi se mai pare relevant sa modific atata timp cat nu mai tin Monti. Cand am vazut eu pentru prima data tabelul, m-am uitat sa vad cine a slabit mai mult si in cat timp, sa pot cere sfaturi si indrumari. Daca apare in tabel ca ai slabit 2 kg in 12 luni nu mi se pare real.
Repet, nu ma doare mana sa schimb o cifra o data pe saptamana si nu cert pe nimeni.

Anda, la capitolul kilograme eu functionez bine cu cearta. Mereu ii spun sotului sa ma certe si sa nu ma mai lase sa mananc prostii. Da' bineinteles ca uita, si-mi propune sa ma scoata la o pizza . Stiu f. bine ca TREBUIE, dar am momente cand vointa se duce in alta parte. Vine in Canada, pe la tine sa vada cum e acolo.
Buna explicatia ta cu metabolismul. Ajuta la vointa.

Edit: am zis sa va arat 2 poze cu mine.
90 de kg la botez, 13 noiembrie 2005 si 74 kg, 11 iunie 2006

Pupici
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Acusor, diferenta este tare vizibila. Felicitari pentru kilogramele pierdute si spor la slabit in continuare. Si stai linistita, n-am luat-o ca un repros si chiar ai dreptate, cele care ne-am lasat sau facem o pauza de Monti (ca mine) n-avem ce cauta pe lista, ca mai rau incurcam. Dar eu promit ca atunci cand ajung la greutatea pe care o vreau sa revin la Monti, ca e singurul mod de viata care mi-a priit. la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ACUSOR felicitari, da intr-adevar cele 16 kg diferenta dintre cele doua poze se vede foarte foarte bine

eu nu ma pot lauda inca, am zilnic abateri am intrat intr0o perioada f proasta , ma chinui din rasputeri sa tin, si abaterea principala e ciocolata .... in rest tot monti mananc si gatesc familiei la fel .... de postat nu am postat ca am foarte mult de lucru si efectiv nu apucam nicidecum nu ma las de monti

ANDANII

Mergi la inceput

Multumesc pentru aprecieri si incurajari. De acum incolo o sa fie de munca ca se duc kg mai greu cu cat te aproprii de tinta.
D-asta e buna o Anda la casa omului .

Pupici
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Acusor, eu am anuntat acum o sapt-doua ca iau o pauza fiindca mi-am cam pierdut motivatia si mai rau va incurc. tot Monty pap, dar mai scap prin blide, am o juma de kg in plus fata de tabel si deocamdata asta e.poti sa ma scoti din tabel, daca vrei, sper sa revin cit de curind cu forte proaspete si sa imi schimb tinta la 60kg!dar de o luna si ceva sunt tot pe la kg astea si nu slabesc( n-as avea cum, ca nu sunt cuminte...)
va multumesc tuturor pt sustinere(directa sau indirecta) si va doresc spor la slabit!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

by the way...Andreea...ca am uitat...arati cu 5 ani mai tinara cu kg mai putine, super! tine-o tot asa!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

ce am mancat azi (ca ieri si alaltiaieri mi-e si rusine ...)
MD: peste cu rosie
P: branza de oaie, macrou cu legume, salata de rosii, castraveti ceapa, un iaurt activia si capsuni (nu ma mai opream din mancat .... bine ca nu erau glucide pe acolo)
C: mai vedem diseara ...

Eu la kg. stau foarte prost in continuare, pt. ca si la regim stau tot prost. in iarna m-am mobilizat mult mai bine, dar acum nu reusesc deloc. Dar ma stradui cat pot.

Va pup,

Mergi la inceput