Clubul nurorilor (52)
Raspunsuri - Pagina 8
marinar spune:
neata
ce fac fetele???
Sun asteptam vesti... buneeeee.
Fla eu vreau nasi, dar ai mei si nu cred ca-i vad pana la sarbatorile de iarna. O sa vina in tara numai nasica mica- in iunie ia vacanta.
Nadia imi pare rau pt ce s-a intaplat in fam ta, dar ma bucur de vestile bune.
marina
pozici
NicoletaB spune:
neata fetelor
si eu ma pregatesc de petrecere maine e ziua soacra-mii si o mai cheama si elena, asa ca duminica chefuim
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by marinar
Andreea pofta mare
marina
pozici
Mersi frumos. Ziceam ca nu vreau capsuni...deocamdata. dar am dat fuga la magazin si mi-am luat un iaurt cu capsuni
Nico distractie faina.
Duminica e si ziua surorii mele,Ancuta-Elena. Asa ca si noi ne pregatim de chefuit.
Andreea 28+
POZE
marinar spune:
Nico distractie placuta.
Si mama e constantina dar nu stiu daca ajungem la ea- suntem prinsi cu targul de la Romexpo. dar pe 29 e ziua de nastere asa ca nu o mai ratam. Mi-e asa dor de ai mei...
marina
pozici
marinar spune:
Ftelor eu plec de la birou- iar am munca pe teren, dar sper sa termin in timp util ca sa ma pot intalni cu Raza.
pup toate fetele
marina
pozici
fannna2003 spune:
gata fetele...am executat modificarile...mai e cineva sarbatorit luna asta???
Elena
SunSmile spune:
Buna fetelor,
Multumesc din tot sufletul pentru suport si cuvintele frumoase. La pranz voi afla ce si cum si am mari, mari emotii! Dar Dumnezeu e MARE si trebuie sa se uite si la prietenul meu.....stiu eu!!!
Imi cer scuze ca nu am stat ieri cu voi dar mi-a fost incredibil de rau. Si azi-noapte si pana acum am stat sa muncesc. Deh...sacrificiile trebuiesc facute!
Astazi am iar multe treburi, dar promit ca stau mai mult cu voi!
Si sa nu uit....
LA MULTI, MULTI ANI IMPREUNA, draga Nadia! Sa fiti fericiti si impliniti si sa va dea Bunul Dumnezeu bucuria sa fiti parinti cat mai curand! Distractie placuta si tot binele din lume!
Va pup si revin....
p.s. tin pumnii pt toate cele care au nevoie!!! DD Ajuta!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
fannna2003 spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76117" target="_blank">aici Nadia1976
Elena