Clubul nurorilor (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

M-am grabit sa citesc sa vaz noutatile:)

In primul rand bun venit vicky, sedere indelungata la noi si o soacra si mai buna dupa nunta:)

Raza vad ca tu ai vesti bune, ma bucur foarte mult ca oamenii au fost intelegatori, bafta multa maine, sa putem incepe sa facem din nou planurile de nunta:)

Sun si alaturi de tine ma bucur, asteptam vesti tot mai bune Si ma bucur pt Steaua:)

Marina crede-ma ca ti-as trimite "nashii", si la Him , cate un an la fiecre din voi ca prea repede nu mai am nevoie de ei Sa-mi ziceti metoda si ma execut:)

kitty bafta cu creditul si santierul, sa stapaniti apartamentul sanatosi si voiosi pana la adanci batraneti:)
Cred ca in curand urmam noi cu alergatul dupa credite si locuinta

Alynutza nu fii suparici ca vine masina, ce a fost mai mult a trecut:)
Deci ne intalnim saptamana viitoare, asa nu se supara nici bucurestencele
roxanicea ce zici?:)

cinta distractie placuta in Italia si la amenajarea locuintei:)
Cu soacra asa e bine daca nu-si cunoaste limitele i le aratati voi:)

Nico super bancurile

Lavi felicitari pt nepotica scumpa care seamana cu tushi:) Sa mai pui poze

Fana ajutor de nadejde:) Da, eram prin orash azi:)

Cami, cherry (cam absenta azi:), Anca, Joce, briza, Andreea, bunicutza (unde esti?:), Nadia (cam rar pe aici:), Flor (ne-ai uitat?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Fetelor am intrat sa va urez o seara buna. eu abia m-am intors de la shoppaiala, ca sorela mea e si Elena si a trebuit sa merg duap cadou ca imi era teama ca nu o sa mai apuc maine sau poimaine.
Hai va pupi si ne auzim maine!

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

M-am pleostit... Abia la sfarsitul saptamanii viitoare ne vine masina din fabrica si noi o s-o putem ridica abia sambata viitoare sau luni... Naspetii, ne tin aproape o luna, cand ne-au zis ca termenul de livrare e de 2 saptamani, maxim 3 daca ti-o fabrica de la inceput...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

e renault.....de fapt dacia....;te atseptai s ase tina de termen? am un prieten acre si-a luat cu banu` jos, toata suma!!!!!!! un megane 2....si au depashit baietzii d ela renault cu o luna si jumate livrarea...
te miri ca astepti ami mult la logan?

succes sa se rezolve mai repede!

pupi

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

fla, nu va faceti probleme, e ok si saptamana viitoare, dar nu luni, ca plec duminica din cluj....si nu cred ca ma intorc pana luni seara.

vb pe mess sau aici.

sper sa fie vremea ok sis a ne vedme in parc asa cum am hoatart intial.

seara placuta si succes cu musafirii!!!!!!!!!!!!!!!

sunule, ma bucur s aaud ca prietenul tau e bine si tin pumnii s afie si ami bine si sa se refaca cat mai mult posibil!

pupi si noapte buna tuturor!

p.s ce mai faci corina? de ce nu mai apari?

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Buna, fetelor!
Flavia, pupic!
Imi cer scuze ca nu am mai prea intrat, dar... s-au intamplat multe, si bune si rele; cu ce sa incep? Cu vestea rea: tatal meu locuieste cu o Doamna a carui frate lucra la firma la tata; (constructii) erau pe un bloc, la o inspectie... cand a cazut; tati l-a prins de geaca dar nu l-a putut tzine, si a picat in gol de pe... cred ca era bloc de 4 etaje; a fost in Judeteanul din Tm cateva saptamani si... a murit. Dumnezeu sa-l odihneasca... si avea doar vreo 30 si un pic de ani.

Si vestea buna: am fost la emigrari azi si mi-au spus ca sunt aprobata ptr. Landing Immigrant si luna viitoare, in iunie o sa-mi trimita scrisoare sa merg sa-mi semnez actele de Rezidenta Permanenta si o sa pot si eu merge in tara, dupa mai bine de 3 ani jumate.

Am intrat doar sa va dau vestile; ma scuzati, dar ce s-a intamplat in tara (cu cumnatul tatalui meu) nu am o dispozitie prea buna... am plecat si va pupic si va multumesc mult ca va amintiti de mine, chiar daca intru mai rar in ultimul timp.

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by marinar

Andreea... capsuni + ciorba de burta=???

Nu stiu ce rezulta, dar ieri nu am mai avut pofta de capsuni. Azi cine stie ce mai vreau. Deocamdata mananc biscuiti cu mere si scortisoara.

Andreea 28+
POZE

Mergi la inceput

Neatza
Sun super vestea despre prietenul tau. sa speram ca vor fi din ce in ce mai bune vestile, in fiecare zi. Ne-ai cam lipsit ieri
Nadia nici nu stiu cum sa incep...imi pare rau pt cumnatul tatalui tau. Dumnezeu sa-l odihneasca.
Felicitari pentru programare...si pentru rezidenta permanenta pe care sigur o obtii.
Alinutza neseriosi astia de la Dacia. Uite de la mine un ca sa nu mai fi suparata.
pup si celelalte fete. Sper ca mai intru azi sa vb cu voi. Nu de alta, dar sunt pe ultima suta de metri la munca si trebuie sa las toate lucrurile puse la punct inainte sa plec.

P.S. CORINA pe unde esti? Hai da un semn macar ca sa stim ca totul e in regula.

Andreea 28+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata!
Camelia, si piciu meu vrea role, eu am emotii cand merge pe picioare dar cand o avea si role!
Razuca, BAFTA! Multa! Iti tin pumnii!
si o zi cu soare!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

neatza...beau cafeaua citesc ce-ati scris si revin

Elena

Mergi la inceput

Elena te regatesti de chef? Mama ta, apoi C-tin si Elena...[/red]

Andreea 28+