Clubul nurorilor (52)
Raspunsuri - Pagina 6
impreuna spune:
Am ajuns si eu, dupa ce am facut tura la jumatate din orash. Am carat-o pe denizel dupa mine sa vada ce oras frumos avem
Joce si mie mi-ar fi placut sa fi cu noi:)
Pup pe toate, cu parere de rau spun ca n-am apucat a citesc din urma pt ca sunt in graba mare, da recuperez, promit
Flavia (sotie si mamica fericita)
preda_vicky spune:
mai sunt si eu, dar am avut ceva de lucru.
Briza, i-am explicat consortului ca dak vrea sa-i fiu nevasta, oricat de buna ar fi soacrii, eu cu ei nu stau.
Asa k, dak ma vrea langa el non-stop, sa faca bine sa gaseasca un cuibusor de nebunii!
Si mie mi-e foameeeee. Si mai tin regim sa imi stea bine cu rochia de mireasa!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
lavinai spune:
vicki, bine faci!!!! oricat de perfecti ar fi socrii nu ai cum sa te intelegi la perfect cu ei pt ca au8 alte ideei, sunt alte generatii. eu ma inteleg super cu soacra mea, dar atata timp cat fiecare sta la casa lui . cu mama mea la fel, suntem cele mai buen prietene dar nu mi-as dori sa locuim nici cu ea!!! fiecare cuplu trebuie sa stea singur, fara parinti, socri,,,,,,
fetele eu de cand am ajun acasa numa' bag la mancare in mine :D
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
a.cicel spune:
AM venit si eu...
Am plecat de la munca cu o pofta de... ciorba de burta...
Mi-am luat sotul, de fapt el m-a luat pe mine si ma mers sa mancam. Asa buna a fost... Si acuma am un somn...de zile mari. Cred ca trec in pat si dorm o ora.
Preda vicky bine ai venit in club. Incet incet se aduna si fetele cu soacre bune....
Raza multa bafta vineri. Sper sa se rezolve totul cu bine.
Andreea 28+
POZE
camelia72 spune:
Sunt si eu prin zona,acum iesim un pic afara ca nu ma lasa piciumanii...fie-mea vrea cu rolele si iarasi ma stresez ca are talentul sa mai aterizeze si cu partea dorsala...imi da niste emotii!!!
Fetelooor,nu aveti nici una afacere MLM sa-mi ziceti si mie daca este rentabil sa ma bag si io?
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
preda_vicky spune:
Da, Lavinia, ai dreptate.
Fetele, ca imi ajunge pe ziua de azi, o tai spre casa!
O seara placuta!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
marinar spune:
si eu pe aici... am venit dela aerobic si sunt lesinataaaaaaa
Bine ai venit Vicky si sa-ti tina DD socri cu mintea acasa.
Lavi ce face Alexia? cat are acum? abea astept s-o vad si eu pe nepotzica mea. A inceput sa gangureasca si cand are ea chef de "vorba" ma suna mama si mi-o da pe bebelina la telefon. E o dulceata.
Nico super bancurile.
Da chear Boeru pe unde umbla?
Nadia... nu s-a trezit inca?
Andreea... capsuni + ciorba de burta=???
marina
pozici
marinar spune:
mai fetelor ati plecat toate???
hai ca am adus subiectul pe pag. 1
Sunule vesti?????
marina
pozici
SunSmile spune:
Buna fetele,
Ma scuzati ca nu am stat cu voi, dar m-am simtit execrabil si am avut si treaba. Si o sa am si la noapte, drept pentru care daca nu apar maine dimineata sa nu va faceti griji.
Multumesc de preocupare! Prietenul meu a iesit din noapte cu bine, s-a trezit, se simte binisor....maine la pranz vom avea acea confirmare....da ori ba. Urmeaza doua luni de recuperare acolo si apoi, daca totul decurge bine, putem spera sa-l vedem ridicandu-se din blestematul de scaun cu rotile! Va povestesc maine mai multe. Oricum gandurile mele sunt toate acolo cu el.
Acum va pup, va doresc o seara placuta, spun bine Steaua si hai Barca!:)
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Himmelsduft spune:
Fetelor sinteti tare dulci, ca va ganditi la mine. Azi imi merge bine, dar sint inca slabita, probabil din cauza tabletelor, ca in timpul asta nu prea am mancat ca lumea, din cauza gretei si vomei. Nu sint racita, ca Migräne mai am, dar cam la tot 3 luni sint extrem de urate si am un fel de aura imprejur. Acum stiu cauza si incerc sa evit durerile normale de cap si mancarea in aceasta perioada, ca atunci mi se declanseaza migräne.
Andreea, m-am amuzat cu capsunile tale, eu nu-s gravi, dar mananc 1 kg de capsuni pe putin odata. Si eu sint oricum pofticioasa de numai, orice vad si am pofta trebuie sa mananc, chiar daca iau o gura si nu mai imi trebuie dupa aia. Sa-ti fie de bine capsunicile, bb sigur se bucura de vitamine.
Sun, sper ca te simti mai bine. Sa ai grija de tine.
Fanna, bin hier! (aici sint) Küsschen (pupicuri), chiar m-ai impresionat cind am citit pe germana. Cooolllll!!!!
Raza, tin pumnii sa se rezolve cu bine pana la capat, sint sigura ca se va rezolva!
Vicky, bine ai venit.
Nico, m-am distrat de bancurile tale.
Lavi, dupa ce trec rusii, fuga la dr.
Sun, ma bucur ca prietenul tau a iesit cu bine din noapte si se simte bine. Ma rog sa fie tot ok. Multa sanatate.
Flavia, pupic la Sara.
Va pup pe toate si sa aveti grija de voi,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos