Clubul nurorilor (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Neatza,

Sunt acasa, trebuie sa ma apuc sa pregatesc bagajele ca plecam in provincie pentru week-end si mai tarziu ma duc la serviciu si stau pana seara tarziu...

M-am trezit de la 6 ca sa-mi duc rochia cumparata pentru nunta la scurtat la cineva si sunt moarta de somn iar astazi o sa fie o zi full. Si inainte de serviciu, trebuie iar sa trec prin magazine sa-i cumpar tatalui meu o cravata asortata la camasa pe care i-am luat-o ca e ziua lui si sa-mi iau pentru mine niste clamitze ca incepe sa-mi creasca ciuful, foarte interesant, nu?

Flavia, si mie mi-ar fi placut sa fiu cu voi. Poate ne intalnim totusi si noi vara asta....

Mai, fetele din Bucuresti nu ne intalnim si noi vreodata?

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pagina 2??? Pai nu-i bine!!!
Cherry iubita unde esti? De ce nu ai aparut nici ieri? Hai spune ceva. ca de nu incep sa te bazai la telefon!
Fetele....cam somnoroase ashaaa....
Joce...pai ne intalnim! Sa vb cu fetele si sa stabilim detaliile!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by marinar
Fla eu vreau nasi, dar ai mei si nu cred ca-i vad pana la sarbatorile de iarna. O sa vina in tara numai nasica mica- in iunie ia vacanta.

marina

pozici

Mai esti mortala
La mine "nashii" inseamna ":rushii, musafirii" sau cum vreti sa le ziceti
Da e buna
La mine vin in fiecare luna, fie ca vreau fie ca nu

Nadia imi pare rau de ce s-a intamplat, pacat ca era asa tanar. Avea familie, copii?
Hai ca te asteptam in tara, sa rezolvi cat mai repede cu actele. Ma mir ca ai rezistat 3 ani, acuma ce a fost mai mult a trecut
La multi ani fericiti impreuna cu sotul tau drag

Joce musai sa ne intalnim, zi-mi unde-s pesterile alea ca ma pun sa le caut:) Sau veniti la Baisoara sau Belis, sunt statiuni faine, intre munti, pe malul lacului...
La multi ani tatalui tau

Nicoleta la multi ani soacrei si chef placut

Da chiar asa, unde esti cherry?

Andreea tre sa dai de beut in ultima zi de servici, sa nu zici ca nu te-an anuntat:)

Sun asteptam vestile bune. De ce ai vrut sa castige Barca?:)

Pup fetele ca sunt in graba mare

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neata fetele! Eu cu intarziere azi ca am fost la medic la controlul anual, deocamdata totul ok, insa astept si rezultatele analizelor.
Cu cei de la Dacia, aveti dreptate, sunt super neseriosi, demni de o vizita de la OPC. Aseara cand am ajuns acasa am citit in contractul lor despre termenul de livrare si de acolo reiese ca ei au dreptul sa-ti livreze masina cand au ei chef si nu suporta nici un fel de consecinte. Ca sa nu mai zic ca pe bonul de comanda nu e trecuta nici o data de livrare, chestie pe care n-am observat-o atunci... Asta e, sper macar sa vina cand a zis si sa nu intarzie si mai mult.
Va pe toate, o zi buna!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

multumesc de uari fetelor
la multi ani si sarbatoritelor/ sarbatoritilor vostri

alynutza
vine ea masinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Alinule hai fruntea sus! Era de asteptat sa faca asa...am mai auzit cazuri!
Fla pai cum sa tin cu englezii? In general sunt fanul campionatului spaniol, in special fan Real si iubesc echipele Braziliei si Cehiei. Ma rog, is mai defecta! Am plans aseara caci ar fi putut fi o bucurie ros-albastra si pe 10 mai, dar asta e!
Cherrrrryyyyyyy???? Te rog eu mult spune ceva!!!
Pup la fete

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,fetele!
Nadia,La Multi Ani fericiti alaturi de sotul tau,sa fiti sanatosi si sa va iubiti toata viata!
Sun,ma bucur ca i-a reusit operatia prietenului tau,sa-i ajute Dumnezeu sa se refaca si sa mearga in picioare...sigur va fi bine! fata!
Andreea,asteptam cheful...!
Va pe toate si astept sa chefuim duminica de Sf. C-tin si Elena,vad eu ca se anunta chef mare...
Fetelor,la voi merge messengerul de pe forum?Mie imi da mereu eroare...!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

BAU!

Fetelor, sunt bine, doar ca am avut o gramada de probleme de rezolvat si nu am avut timp sa mai scriu, dar am fost cu ochii pe voi.
Ma doare foarte tare maseaua de minte, asa ca saptamana viitoare ma duc sa o scot, am vorbit cu dr si nu este alta solutie decat...zeama de cleste

Vicky, bine ai venit printre noi! Ma bucur sa aud ca ai o soacra buna, sa o tina DD tot asa.

Fla, fata musafiricioasa

Nadia, imi pare rau de ce s-a intamplat, DD sa-l odihneasca pe cumnatul tatalui tau. Felicitari pentru viza. Cand vii in tara, o punem de o intalneala, nu?

Marina, cred ca o sa trec si eu pe la targ in wk, ca ne intereseaza detalii despre cum se fac interioarele la case

Andreea, cand mai cumperi capsuni, sa-mi trimiti si mie cateva, ca mor de

Razuca, ce s-a mai intamplat? Ai rezolvat problema?

Aly, traim in romania si asta spune tot. Lasa ca vine ea masinutza si atunci uiti ca te-au facut nesimtitii sa astepti asa mult

Lavi, ce faci cu maseluta, ca vin peste tine?

pupi toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Cami eu n-am incercat mess de pe forum ca nici pe YM nu prea apuc sa intru :)
Fac ce fac prin casa si tot vin sa mai arunc un ochi aici:)

Alynutza nu fi suparata ca vine si maisna:)
Noi ne-am cumparat-o din targ (second) si am si venit cu ea acasa:) Avantaje si dezavantaje

Sun aceleasi motive le-am avut si eu, tot cu Barca am tinut:) Doar ca ...am adormit inainte sa se termine meciul:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

neamule de ce n-ai venit ieri cu suporterii Stelei la Bacau???
am fost ieri in parc(stadionul e in apropierea unui parculet) cu copii iar apoi la un mic restaurant cu fameleonu...era plin de stelisti HAIDEEE STEAUAAA! HAIDEEE STEAUAAA! OLE,OLEE,OLEEEEE!!
MARIAAA era la inaltime...ce sa mai tin cu Bacau ca oricum au picat...pe terasa nici urma de Sunsmile...hmmm...neamu mi-a tras plasa...n-a venit...chiar ma gandeam la tine atunci...
aaaa si sa nu uit suporterii STELISTI n-au uitata de IRI...IRI...IRINEL COLUMBEANUUUU....UNDE E MONICA SA-I UMPLU GAURICA...cam asa strigau.VIRINEL...
SI am stat si-am stat si neamu nu-i...data viitoare te pun nemotivat

Elena

Mergi la inceput