Clubul nurorilor (52)
Raspunsuri - Pagina 10
SunSmile spune:
Esti criminala! La cum ma simteam ieri, numai deplasari nu-mi trebuiau. In general nu merg decat la meciurile din capitala. Am eu o problema existentiala. Sau merg la echipe cu suporteri decenti. Nu am nimic cu bacauanii, DD fer! Numai ca nu prea merg. Dar cine stie...poate te trezesti cu mine pe acolo! Pup si mersi ca te gandesti la mine!
Cherruca mea scumpa....mi-ai cam dat emotii!
quote:
Originally posted by fannna2003
neamule de ce n-ai venit ieri cu suporterii Stelei la Bacau???
am fost ieri in parc(stadionul e in apropierea unui parculet) cu copii iar apoi la un mic restaurant cu fameleonu...era plin de stelisti HAIDEEE STEAUAAA! HAIDEEE STEAUAAA! OLE,OLEE,OLEEEEE!!
MARIAAA era la inaltime...ce sa mai tin cu Bacau ca oricum au picat...pe terasa nici urma de Sunsmile...hmmm...neamu mi-a tras plasa...n-a venit...chiar ma gandeam la tine atunci...
aaaa si sa nu uit suporterii STELISTI n-au uitata de IRI...IRI...IRINEL COLUMBEANUUUU....UNDE E MONICA SA-I UMPLU GAURICA...cam asa strigau.VIRINEL...
SI am stat si-am stat si neamu nu-i...data viitoare te pun nemotivat
Elena
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
fannna2003 spune:
mie imi merge mess aici pe forum...ma rog ma conectez ca de vornit...n-am cu cine...merge si chatul
Elena
SunSmile spune:
Vedeti ca pun biciu si pe voi daca mai sunteti asa tacute....
Cherry....
Alynutza spune:
Fetele, mersi pentru sustinerea morala
Nadia, iti doresc si eu multi ani plini de fericire si iubire alaturi de sotul tau
Flavia, Roxi, in principiu ramane pe sapta viitoare, dar mai stabilim noi.
Aseara m-a sunat nasha ca vin in Cluj in 3 iunie... si am cam dezamagit-o ca mi-a zis ca-i plac trandafirii albi (pt buchet) si i-am spus "sorry" dar al meu o sa fie din trandafiri albi si nu se poate la fel. Plus ca au fost ceva incurcaturi cu corul de la biserica pentru care itial rezolvam cu o sticla de vin/prajiturele si acum trebuie platit... Dar o scoatem noi la capat.
briza_marii spune:
Fetelor cat am de lucru
Razucooooo dc apari da un semn
Alinuta, si unchiului meu i-a venit loganul f greu, se tot ducea la 3 zile si se paruia cu aia ca deja trecuse mai mult de o luna. Pana la urma le-a zis ca e nas la o nunta si asa cu chiu cu vai i-au dat-o. Nu vreau sa te sperii, dar baga si tu ceva acolo , gen ai bilete de concediu si pleci cu mas, si dc nu ti-o da nu ai cu ce sa ajungi....
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
cherry22 spune:
Nadia IMPREUNA CU SOTUL TAU, sa fiti fericiti, sanatosi si sa va iubiti muuuuult,muuuult!!!
pup fetele
a.cicel spune:
In seara asta fac prajiturele si pregatesc bautura...si maine chefuim. OK? Maine e ultima mea zi de lucru Si pana in 2008...prin august.... voi munci doar pentru bebelina si pt sotiorul meu scump.
Ieri ma strangea tare de tot verighete (ca mi s-au umflat degetele) si cu chiu cu vai am dat-o jos. cand am ajuns acasa iubi a observat ca nu o mai am pe deget si a inceput sa faca misto de mine... ca de-aia mi-am dat-o jos sa nu stie barbatii ca sunt maritata...si alte chestii de-astea. Va dati seama ca nici el nu credea ce spune. La- inceput m-am suparat pe el, apoi faceam si eu misto pe tema asta...Si apoi...carui barbat ii par sexi cand eu am ditamai buroiul? Si pe deasupra mai sunt si
Andreea 28+
POZE
kitty_nic spune:
Fetelor, o zi buna va urez!
Pentru cele care astazi sarbatoresc ceva(orice, atata timp cat e de bine) va urez "La multi ani,sanatate, fericire si tot ce va doriti!".
Va pup
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.
SunSmile spune:
Supeeeerrrr! Abia astept sa ne faci cinste! Si apoi sa stai acasa, sa te odihnesti pt venirea minunii dansatoare! Offff....il inveti pe sot sa intre sa ne dea vestea, ok? Ca o sa fierbem pe aici!
quote:
Originally posted by a.cicel
In seara asta fac prajiturele si pregatesc bautura...si maine chefuim. OK? Maine e ultima mea zi de lucru Si pana in 2008...prin august.... voi munci doar pentru bebelina si pt sotiorul meu scump.
Ieri ma strangea tare de tot verighete (ca mi s-au umflat degetele) si cu chiu cu vai am dat-o jos. cand am ajuns acasa iubi a observat ca nu o mai am pe deget si a inceput sa faca misto de mine... ca de-aia mi-am dat-o jos sa nu stie barbatii ca sunt maritata...si alte chestii de-astea. Va dati seama ca nici el nu credea ce spune. La- inceput m-am suparat pe el, apoi faceam si eu misto pe tema asta...Si apoi...carui barbat ii par sexi cand eu am ditamai buroiul? Si pe deasupra mai sunt si
Andreea 28+
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Supeeeerrrr! Abia astept sa ne faci cinste! Si apoi sa stai acasa, sa te odihnesti pt venirea minunii dansatoare! Offff....il inveti pe sot sa intre sa ne dea vestea, ok? Ca o sa fierbem pe aici!
Pai eu tot vreau sa il invat, dar el zice ca mai are timp. oricum el stie ca pe voi trebuie sa va anunte prima data care e situatia cu mine si bebelina. trebuie sa il mai invat sa puna poze pe contul meu. ca el nu e cu pozele pe net si nu se pricepe. sau cel putin pana acuma nu a mai facut treaba asta. Cand i-am spus ca si alti tatici anunta aici despre bebei nu m-a crezut. A trebuit sa ii arat. A promis ca va tine la curent, oricum.
Andreea 28+
POZE