Clubul nurorilor (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

a.cicel lasa mama, tu invata-l unde sa intre ca il indrumam noi sa puna poze. Cand om sarii toate pe bietul om....., vede el cum e sa fi membru DC

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

a.cicel lasa mama, tu invata-l unde sa intre ca il indrumam noi sa puna poze. Cand om sarii toate pe bietul om....., vede el cum e sa fi membru DC

Deja mi-e mila de el. Stie ca trebuie sa intre la clubul nurorilor. De aici dati voi mai departe informatiile la mirese.

Andreea 28+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Andreiu...lasa ca se descurca el, sunt convinsa!
Hai sa va povestesc ce-am patit! K la omu' prost nici neuronii nu trag(k sa parafrazez un cunoscut proverb).
Deci...intru eu dimineata in birou si-mi miroase a ceva stricat. Vine si seful meu si cica...pai da, ca era mancare pt catel(unul de pe strada pe care l-am adoptat) pe jos si daca n-ai fost tu n-a aruncat-o nimeni. Eu super enervata incep sa-mi cert colegii, pe masura ce apareau. Si culmea....lor nu le mirosea atat de tare. Eu eram deja disperata cand.....ma pocneste un miros SUPER tare. Si atunci mi-am dat seama ca venea de sub biroul meu. M-am ridicat si mi-am verificat talpile. Pe talpa adidasului drept aveam un mega kktoi...dar mega! M-a pufnit rasul instantaneu, colegii mei se cracanau de ras si mirosul se raspandea. Si uite asa mi-am petrecut juma de ora in buda, cu buretele si un creion, ca sa spal kktoiul de pe talpa si zimtzii adidasului. Acum tot mi se pare ca pute...dar mai light! Toti cica sa joc la loto ca prea era mare si mirositor! Acumaaaaa....ce-o fi o fi, dar cert e ca mi-a pierit pofta de mancare!
K sa vedeti ce dementa sunt!!!

IAR ATI DISPARUT???

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Andreiu...lasa ca se descurca el, sunt convinsa!
Hai sa va povestesc ce-am patit! K la omu' prost nici neuronii nu trag(k sa parafrazez un cunoscut proverb).
Deci...intru eu dimineata in birou si-mi miroase a ceva stricat. Vine si seful meu si cica...pai da, ca era mancare pt catel(unul de pe strada pe care l-am adoptat) pe jos si daca n-ai fost tu n-a aruncat-o nimeni. Eu super enervata incep sa-mi cert colegii, pe masura ce apareau. Si culmea....lor nu le mirosea atat de tare. Eu eram deja disperata cand.....ma pocneste un miros SUPER tare. Si atunci mi-am dat seama ca venea de sub biroul meu. M-am ridicat si mi-am verificat talpile. Pe talpa adidasului drept aveam un mega kktoi...dar mega! M-a pufnit rasul instantaneu, colegii mei se cracanau de ras si mirosul se raspandea. Si uite asa mi-am petrecut juma de ora in buda, cu buretele si un creion, ca sa spal kktoiul de pe talpa si zimtzii adidasului. Acum tot mi se pare ca pute...dar mai light! Toti cica sa joc la loto ca prea era mare si mirositor! Acumaaaaa....ce-o fi o fi, dar cert e ca mi-a pierit pofta de mancare!
K sa vedeti ce dementa sunt!!!

IAR ATI DISPARUT???

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Sunule, am ras cu lacrimi. mi-am si imaginat faza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

neamule ...bine ca nu traiesti pe picior mare ca aveai ce sterge...inchipuieste-ti daca purtai 45 la papuci....stergeai de ameteai

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

, acum am luat si eu o pauza si am zis sa mai arunc un oki pe-aici.
Multumesc pt. primirea calduroasa si dak nurorile din Buc. isi dau intalneala, as veni si eu!
la toate, si pt. sarbatoritii care sunt pe-aici si de Sf. "C-tin si Elena".
Briza, si eu am de lucru si cand intru si vad ce fete harnice sunteti, ma sperii, ca eu n-apuc sa raspund!si ! Pai, pana maine dim. cand vin la serv, iar treceti la alt capitol! si asa sunt rau de tot in urma... daca nu v-am descoperit mai devreme.
iar Razucii, ca ea a facut prezentarile.

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

briza , mersi pentru sfat. O sa-i presam fiindca avem nevoie de masina, ca doar altfel nu o cumparam nu?

Andreea, sunteti doua figuri (tu si sotzul). Cat despre burtica, poate unii barbati o gasesc sexy, ce stii tu Se pare ca de maine ne punem pe chefuit...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Pupici la norici
Am ajuns si eu acasa, ma apuc de gatit (bubulina :)

Sun, Elena m-ati distrat rau:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Ma primiti si pe mine?
Va urmaresc din umbra de cateva capitole, dar abia acum mi-am facut curaj sa va scriu.
In august o sa fie 4 ani de cand sunt nora. Nu pot sa ma plang ca am o soacra nebuna, asa ca deocamdata, daca ma primiti, sa o treceti la socre bune.

Adriana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Sunule am ras cu lacrimi si eu. Super tare faza

Alynutza oare sunt si barbati care gasesc burtica sexi? Asat, bineinteles de cel vinovat de dimensiunile burtii... (ca al meu sot ma vede tar sexi, zice ca arat mult mai bine asa, si cand se naste bebelina trebuie sa facem cumva s fie burta tot asa mare, adica imediat al 2-lea bb)

Andreea 28+
POZE

Mergi la inceput