Mamici de iulie - august 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Pika-pika La Multi Ani sa fii fericita si sanatoasa, sa ai o nastere usoara si un baby sanatos si mancacios!
Eu am intrat repede sa va salut ca azi merg la spital la moasa. Si tre sa ma pregatesc.
Va pup pe toate si mai intru cand ajung acasa, creca pe seara in stilul in care se misca ei pe aici , sa vad ce ati mai scris!

------------------------
27+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

quote:
Originally posted by July25

[quote]Originally posted by map

Adica sa vedem care dintre noi il tine pe bb mai mult in burtik. Nu de alta dar pana acum vad ca toate avem cate o problema (sau mai multe ) si cred ca asta este si tendinta anului. Am vazut la fetele de mai-iunie ca toate ( sau mai putin una dintre fete ) au nascut INAINTE DE TERMEN. Cu mai multe sau mai putine zile.

July25 30+ Maria si Andrei (30.11.1996)

Eu nu am nici o problema, Doamne ajuta!!! Doar sciatica ma mai supara din cand in cand, dar cum clocesc de atata vreme (adica nu fac decat sa urmaresc evolutia lui bb) ar fi culmea sa ma doara ceva! Traiesc sarcina asta ca un moment de serenitate pe care nu stiu daca il voi regasi alta data pe parcursul vietii mele. Singurele griji acum sunt legate de cumpararea trusoului, ca tare mi-e greu sa aleg!
Si ia auto-sugestionati-va ca totul va decurge cu bine! Moralul sus!!!!
Aveti grija de voi, burtici!

_
32+
Burtica de-a lungul timpului
Cea mai frumoasa zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

quote:
Originally posted by arcenciel

Eu nu am nici o problema, Doamne ajuta!!! Doar sciatica ma mai supara din cand in cand, dar cum clocesc de atata vreme (adica nu fac decat sa urmaresc evolutia lui bb) ar fi culmea sa ma doara ceva! Traiesc sarcina asta ca un moment de serenitate pe care nu stiu daca il voi regasi alta data pe parcursul vietii mele. Singurele griji acum sunt legate de cumpararea trusoului, ca tare mi-e greu sa aleg!
Si ia auto-sugestionati-va ca totul va decurge cu bine! Moralul sus!!!!
Aveti grija de voi, burtici!

_
32+
Burtica de-a lungul timpului
Cea mai frumoasa zi

31+

Bravo, arcenciel ! Chiar ma bucur de faptul ca mai exista si fara probleme. Tot in categoria asta ma incadram si eu pana acum doua zile. Dar sper sa imi revin.

July25 30+ Maria si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

buna fetelor.

Ieri am fost la medic si bb meu are 2061 gr.Mi-a zis ca DPN e 9 iulie si totul e in grafic.L-am prins pe medic in toane bune pt ca i-a masurat toate cele.M-a tinut 35 de minute la egograf.Mi-a mai spus ca imi recomanda nasterea naturala pentru ca e pozitionat foarte bine bb asta daca nu isi mai schimba pozitia pana la nastere.cordonul nu il are in jurul gatului asa ca am fost foarte fericita aseara.
Referitor la greturi si mie mi-au revenit de vreo saptamana.Parca nimic nu imi pica bine.
Si eu am avut azi contractii si am luat doua pastile de no spa si totusi parca inca nu mi-au trecut chiar de tot.Mai stau vreo ora doua la birou si apoi plec acasa.Sper ca in acest weekend sa apuc sa ma odihnesc un pic.Desi cu santierul care e la mine acasa nu pot sta linistita in pat.Trebuie sa fac tot timpul ceva.abia astept sa se termine odata tot sa ma pot odihni un pic inainte sa vina bb.

Cristina Ioana unde esti iubita ?Esti bine?Nu ai intrat de alaltaieri si inainte de asta nu te-ai simtit prea bine.Da-ne o veste sa stim ca esti bine.

mishi si bulinuta voi cum va mai simtiti?Nici o veste de la voi de ceva vreme.

32+ nicholas
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png

Mergi la inceput

pika pika iti doresc , o nastere usoara si un bb cuminte.

32+ nicholas
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Buna fetelor,

eu sunt iar acasa Am plecat azi dim la munca si inca de cand am ajuns la metrou ma simteam aiurea, vechea mea problema pulsul care ma termina, desi am mers agale. Ma gandeam daca sa o iua catre medic sau spre munca si pana la urma am ajuns la munca insa terminata. M-a vazut o colega si a spus ca ea suna neaparat la o prietena a ei care este asistenta la cardiologie sa-i spuna ca eu ma simt rau si sa vb cu medicul ei sa ma primeasca azi. Intre timp am vb si cu dr mea si m-a cheamat cat de repede la ea. Asa ca la munca am stat numai vre-o 45 de min cat sa las ceva ce lucreasemsi sa-mi mai trag sufletul ca apoi sa map pot pune iar pe schimbat mijloace de transport.

La cardiolog merg mircuri ca azi nu erau medicii la cabinet, am inteles ca poate am sa primesc un EKG care dureaza 24 de oresa vada ce are pulsul meu de-i aiurea mereu. Tensiunea este buna 130 cu 80. Am mai fost la unul mi-a spus ca am aritmie. Ideea este ca deja se intampla de cateva ori pe zi sa creasca asa ca nebunul si efectiv ma oboseste. Ieri la munca mancam si m-am oprit ca deja crescuse iar. Si ce efort faceam ca mancam? si imi da o stare de agitatie, nu pot face nimic...imi vine sa plang, eu vreau sa ma simt bine Macar multumesc lui Dumnezeu ca bebe este bine, misca de zor asa ca-l stiu ca-i OK.

July asa ca vezi ca te-am ascultat si stu acasa cuminte.

pika-pika la cat mai multe primaveri, sa fii sanatoasa si fericita. Si nastere cat mai usoara

Monica si 27+

Mergi la inceput

map pare ca aproape toate avem cate ceva. stai in pat si odihneste-te. Multa sanatate din partea mea.Se pare ca toate avem cate ceva.

32+ nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Va rog frumos sa-mi scrie si mie cineva 2cuvinte sa stiu ca ma vede cineva!Nu stiu ce sa mai cred!Ce comanda ar trebui sa mai dau sa fie totul in regula.Nu-mi apare ca la voi, postet,data si ora in rest vad scris mesajul!
Va pupici.

crissa71

Mergi la inceput

unde a-ti disparut cu toate fetelor?

32+ nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Salutare burtici
Am intrat sa va salut si mai ales sa-i transmit lui Map ca aritmia asta poate fi data de lipsa calciului/fe---deci o anemie severa. Cand ti-ai facut ultimele analize?????
Incearca sa te linistesti (eu am suflu sistolic, de-asta indraznesc sa-ti dau sfaturi, asa ca am trecut prin toate etapele, dar tot sunt optimista---de cand am ramas insarcinata lucrez pe doua frontri: ginecolog-cardiolog). Tensiunea e ok, dar un EKG fara anlize de sange nu-ti spune prea multe.
Iti tin pumnii si incearca sa te linistesti!(p.s. poti bea ceai calmant in momentele astea, mie chiar dr. i-a recomandat, inclusiv in sarcina)
Pika-pika LA MULTI ANI si sa ai un bebe sanatos si frumos
Va pup pe toate

Mergi la inceput