Mamici de iulie - august 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 12
arcenciel spune:
Merci map si muuh pt. raspuns.
Am gasit un scaunel de masina (pana la 13 kg) care poate fi fixat pe un sasiu pt. a fi folosit ca si carucior. Carucioarele care pot fi folosite pana la 3 ani, care se pliaza, adaptabile la landou costa in jur de 200 euro.
In Franta n-am vazut nimic la pretul asta, carucioarele cu landou-scoica si scaun-scoica pt. masina nu sunt sub 300. Si ce am gasit la 300 au niste culori tare comuniste (albastru-gri). Catalogul mi-a parut foarte colorat si cuprinde o multime de accesorii pe care abia astept sa le incerc.
Cat priveste biberoanele, eu n-o sa cumpar. Daca o sa am neeaparat nevoie, o sa trimit pe cineva sa cumpere (si sa isi bata capul sa aleaga!) Astept cursul despre alaptare ca sa aleg un "tire-lait" (masina de muls -suna asa ciudat!).
romaniaau am citit pe undeva ca nu e bine sa folosesti centura de sarcina fara sa iti fi fost recomandata de medic, fiindca tesuturile se lenevesc si abdomenului ii va fi mai greu sa isi revina dupa nastere. O sa incerc sa gasesc articolul si sa ti-l traduc.
_
32+ 
Burtica de-a lungul timpului
Cea mai frumoasa zi
[/quote]
pika-pika spune:
Stefania si eu am cumparat monitorul de aici(de fapt un prieten stia ca vrem si ne-a cumparat el)de la Combi si ma bucur ca am facut-o daca zici ca e bun.Noi am pus patului in camera ei de cand o aducem de la spital dar,cum i-am spus si sotului,eu sigur o sa stau sa ma uit la ea cum doarme primele 2 zile
.Vreau sa cumpar biberoane si habar n-am ce sa cumpar,ce imi recomanzi de aici?
Si te rog,spune-mi,pe amazon se plateste la livrare sau cu credit card?
33+
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
a.cicel spune:
Pika-Pika LA MULTI ANI!!!un bb sanatos si cuminte. sarcina usoara in continuare.
Andreea
28+ 
POZE
AYSHA 2 spune:
Buna dimineata, burtici !
Pika-pika, la multi ani si o nastere super usoara, cu bebe papacios si norocos !
Fetelor, am fost ieri la cursuri la Filantropia ! E interesant, moasa care tine prelegerile e contrar imaginii mele despre moase, adica e o tipa finuta si pregatita. Am vazut si filmulete cu nasteri de la Filantropia, o nastere naturala si una prin cezariana. Eu nu vazusem niciodata asa ceva...asa ca m-am convins...M-am bucurat cand ne-a spus ca la Municipal iti da copilul cat mai repede posibil, iar la cezariana chiar in aceeasi zi.
Va doresc o zi linistita si un week-end placut.
crissa71 spune:
Dragelor burticute,sunt nou noua pe aici si
aseara am postat si eu un mesaj, care a aparut la un moment dat,dar acum vad ca nu mai e!probabil nu stiu eu sa folosesc site-ul?Ori ce se-ntampla?!Daca nici asta nu-mi apare cum vorbesc si eu cu voi?Cine-mi spune care e problema?
Va pup!As scrie mai multe dar nu vad rostul pana cand nu sunt sigura ca apar !
crissa71
Amabella spune:
pika-pika, la multi ani!
sa fii snatoasa si fericita si sa ai un bebe sanatos si zglobiu si o nastere f usoara!
cristina_ioana, esti bine? ce-i cu tine de nu mai apari? ne ingrijorezi. ai intrat in concediu de DC?
luiza
31+ si
mic si iubit
ticker bebe meu
July25 spune:
quote:
Originally posted by map
July waw asta da potriveala bebelina cu soacraPai poate de asta are si pretentii la nume ca poate zice ca asa a fost lasat de la Dumnezeu
Eu cred ca sotul tau tine la mama lui dar acum intelege ca ai si tu punctele tale de vedere, asa ca trebuie sa le respecte la amandoua
Fetele azi dupa-amiaza si eu am burta tare ca naiba. Daca ma asez in pat isi revine dar daca ma aplec sa fac ceva se face pietroi. Si parca nu am stare nu stiu ce naiba m-a apucat si ma tot invart pe aici sa mai fac una alta de cand am venit de la munca. Merg sa stau in patuc sa nu mai fac vre-o boacana.
Monica si26+
map,uite un
pt.tine si stai cuminte acasa. Nu de alta dar nu a venit inca timpul sa ne intrecem care naste prima.
Cu privire la soacra nu cred ca ea vrea sa-si impuna punctul de vedere din cauza DPN-ului, pt.ca pana sa ne spuna dr.la care merg acum ( si care il cred ) am avut atatea prognoze ca nici nu le mai stiu pe toate. Incepand cu 12 iulie, cel mai devreme, si ajungand la 27 iulie. Ori ea a incercat sa se impuna de la inceput. Nu prin forta ci prin persuasiune.
Husbandu' e baiat de treaba, o iubeste dar de cand s-a hotarat sa ramanem impreuna a scapat de sub tutela ei si probabil asta o deranjeaza. Pt.ca el zice ca ea si...face ca mine.

July25 30+
Maria si
Andrei (30.11.1996)
July25 spune:
Pika-pika
sa ai o nastere usoara si un
sanatos, frumos si cuminte.

July25 30+
Maria si
Andrei (30.11.1996)
July25 spune:
quote:
Originally posted by AYSHA 2
Buna dimineata, burtici !
[
Aysha2,multumim pt.informatii. Stii oare daca mai primesc si noi viitoare mamici la aceste cursuri? Sau este prea tarziu ? Se fac inscrieri sau cum se procedeaza?

July25 30+
Maria si
Andrei (30.11.1996)
crissa71 spune:
Ceau burtici!sunt noua pe aici , incerc de ieri sa intru in vorba cu voi !Sper ca de data asta sa si reusesc!Sunt o mamica de iulie, mai precis 16-18 iulie zice ecograful si alte calcule de pe internet!
Acum sunt acasa si sper sa vorbesc mai des cu voi, avand timp liber.
In legatura cu numele bebeilor, e tare greu sa te hotarasti!!Acum nu-mi mai place nimic.Nu stiu ce sa mai zic!
Va pup!Nu scriu mai mult ca iar nu stiu daca-mi apare ceva pe topic.
crissa71