Mamici de iulie - august 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Fetelor, am trecut si eu pe aici sa vad ce faceti, dar vad ca e liniste, pe unde sunteti?
map, ai grija de tine, stai linistita! Las-o mai usor cu munca! Elimina orice fel de stres sau de efort! Ai grija!
pika_pika, la multi ani si din partea mea, multa sanatate si un bebe sanatos!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Buna map,

Am avut si eu asta vara stari din astea si pana la urma cred ca erau cauzate de la lipsa de minerale (calciu, magneziu) si mai ales de oboseala acumulata in timp. De asta, pana mergi la medic, cred ca cel mai bine e sa dormi cat mai mult, sa bei apa multa si sa fii linistita. Sanatate multa!

Eugenia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

fetele va pup e toate pentru incurajari.

nicole eu am stat in pat un pic si cred ca merg iar. Dar bebe are program de zbenguiala si nu prea pot face nani.

assamerci fain pentru sfat. Ieri am fost la medic sa fac analize. Le-am mai facut si la inceputul sarcinii si erau OK. Acum mi-a facut iar toate analizele de baza calciu/fe, glicemie, etc, etc + hormonii tiroidieni ca eu si acolo buba de multi ani. In cateva zile vine rezultatul si vedem care-i situatia. Data trecuta cand am mers la cardiolog chiar l-am intrebat daca o carenta de Ca sau ceva poate da starile astea si a sous ca nu, ma scot din sarite medicii astia.

Ma supara faptul ca obosesc si nu pot face cate as vrea, mi-as dori sa fiu mult mai energica nu asa de mamaliga cumsunt acum

leistra am lasat-o mai moale cu toate insa uneori mai uit ca nu merge si ma apuca harnicila. La sf saptamanii simteam ca am o energie sa mut multii dar sea pare ca s-a epuizat cam repede.

Monica si 27+

Mergi la inceput

eugcem la capitolul apa si magneziu stau bine, cel putin doi litri de apa pe zi si minim trei tablete de magneziu am ratia zilnica. Astept acum analizele complete sa vedem de la ce mi se trage. Poate sa fie oare si de la vreme, ca zilele acestea s-a schimbat de ne-a zapacit nu alta?!

Monica si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup burticile si va multumesc ca v-ati interesat de mine
Eu revin dupa un sejour de aproape 3 zile la spitalul Elias. Leti si Cristinik era cat pe ce sa nu ma pot tine de cuvant, pentru ca Luca vroia sa vina pe lume....
In fine, incerc sa uit prin ce am trecut, dar hai sa va povestesc in doua vorbe: am avut contractii, urmate de sangerare, cei 2 medici la care mergeam nu au fost de gasit nici unul (conform legilor lui Murphy), asa ca am ajuns de urgenta la Elias la dr Vladareanu, la care cred ca Dzeu m-a trimis si caruia ii sunt tare recunoscatoare. Colul meu s-a scurtat de la 4 la 2, dar momentan este inca inchis. Oricum nu mai am voie decat la toaleta si dus, am o plasa plina de medicamente de luat si speram sa il mai tinem pe bb acolo cateva saptamani. In spital m-au bagat pe perfuzii cu Gynipral, glucoza, injectii cu litice, scobutil si diazepam ca sa ma linistesc si sa dorm, sunt intepata toata si nauca tare. Acum o ora am venit de la spital. Tinand cont ca ne apropiem vertiginos de marele final, eu propun sa strangem undeva nr de tel, pt ca nu am avut cum sa va anunt (ii promisesem Cristinicai ca o anunt daca nasc )
Acum, vesti de la Mishi :este tot in spital cu tratament, dar si cu veselia ei molipsitoare, sta cuminte la clocitoare si ne povesteam la tel una alteia minunatii din spital. Fetelor, ce se mai intampla prin spitale, cate fete tinere amarate, cat de greu e sa faci un bb...
Buli este acasa acum, sta cuminte dar tot cu tensiune mare si diabetul care se pare ca e posibil sa aiba repercursiuni si asupra lui bebe...sa speram insa ca nu va fi asa si vor fi bine amandoi
Cam astea sunt noutatile, voi face o mare gaura in pat de acum pana la livrare.
Ce parere aveti, strangem undeva nr de tel ca sa stim de viata noastra?
Pumpkin sau a.cicel, va rog mult sa imi treceti si mie la bb 2100 gr, atatica avea azi micutzu'grabit sa vina la mami

Cristina +32 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Bine ai venit Crissa, iti dorim sarcina si nastere usoare. Nu am gasit primul tau mesaj, dar te rog sa scrii inca o data intrebarea, ca sa putem sa iti raspundem.

Arcenciel, multumesc pentru raspuns. Astazi am fost la control, la asistenta si mi-a spus acelasi lucru, ca nu e nevoie de centura de sarcina daca nu am dureri. Pina acum nu am dureri, dar am repetat doua analize de singe si nu mi-au iesit chiar bune. La fier mi-a iesit cam mic, 105 in loc de 120, iar glicemia mi-a masurat-o de 3 ori. La inceput a spus ca e mare, dar pina la urma a spus ca e normala.

Adevarul e ca am luat Materna pe sarite, dar de acum o sa o iau zilnic, la fel ca si uleiul de peste. M-am inscris si la cursurile prenatale, sint foarte curioasa cum va fi.

Astazi am cautat carut dar iar nu am reusit sa ne hotarim, asa ca am venit acasa doar cu biberoane, sosetute si un sutien pentru alaptat. Citesc ce a cumparat fiecare pentru bebe si nu imi dau seama ce imi mai trebuie. Pentru lunile de vara cred ca am tot, o sa mai completez cind o sa se faca mai rece afara.

Va pup si va citesc in continuare. Aveti grija de voi si de bebelusi.

26+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

quote:
Originally posted by crissa71

Ceau burtici!sunt noua pe aici , incerc de ieri sa intru in vorba cu voi !Sper ca de data asta sa si reusesc!Sunt o mamica de iulie, mai precis 16-18 iulie zice ecograful si alte calcule de pe internet!
Acum sunt acasa si sper sa vorbesc mai des cu voi, avand timp liber.
In legatura cu numele bebeilor, e tare greu sa te hotarasti!!Acum nu-mi mai place nimic.Nu stiu ce sa mai zic!
Va pup!Nu scriu mai mult ca iar nu stiu daca-mi apare ceva pe topic.

crissa71

crissa71, bine ai venit printre noi!
Sper sa ai o sarcina usoara, o nastere si mai si si un bb sanatos, frumos si cuminte.
Cu privire la nume...mai intai trebuie sa ne spui sexul ca sa ne putem da cu parerea. Cine stie!? Poate iti dam cateva sugestii ce iti vor fi de folos.
Pumpkin, cea care ne tine in frau si se ocupa cu probleme noastre tehnice, liste si alte alea, este plecata la munte ( sper sa se distreze pe cinste ). Ar trebui sa postezi intr-un mesaj data ta de nastere,UM,DPN-ul...parca ai zis ceva de 16-17 iulie, sexul bb-ului si daca stii ceva masuratori de la echo, adica greutate si lungime bb.Probabil ca miercuri cel tarziu o sa apari si tu in lista. Asta daca nu cumva se va ocupa vreo alta fata mai priceputa in ale tehnicii pana atunci.

July25 30+ Maria si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by map

Buna fetelor,

eu sunt iar acasa Am plecat azi dim la munca si inca de cand am ajuns la metrou ma simteam aiurea, vechea mea problema pulsul care ma termina, desi am mers agale.
July asa ca vezi ca te-am ascultat si stu acasa cuminte.

Monica si 27+

Monicutzo, imi pare bine ca stai acasa dar imi pare nespus de rau ca o faci pt.ca nu te simti bine si nu doar asa...preventiv. Dar lasa ca trec toate. Daca te intelegi tu cu strangers prin cele strainatatzuri dar'mite cu propriul corp. Lucreaza in primul rand la psiho-pupu si spune-ti intr-una ca este bine si vei vedea ca asa va fi.Mie o dr.de aici din tzara mi-a recomandat pt.reglarea tensiunii si a pulsului fiole cu vitamina B6.La vremea respectiva pe mine m-au ajutat, poate incerci si tu. si te astept cu vesti bune.

Mergi la inceput

Cristina_Ioana chiar stateam in pat si de-o data reacapituland oarecum lista mesajele citite in ultimele zile mi-am dat seama ca tu nu ai fost printre ele si stiam ca nu ti-a fost asa de bine in ultima vreme.

MA bucur ca esti binisor acum si ca ai puterea sa mai si povestesti cu haz prin ce ai trecut. Stai acolo cumintica in pat si fa asa cum ti-a spus dr. Mai tine-l pe micut acolo inca cateva saptamani, macar sa ajungi la 36 daca nu vrea el sa stea pana la termen. Mai creacs au picutas.

Lui Mishi si Bulinutei transmite-le si lor multaaaa, multaaaa sanatate, sa fie bine si el si micutii lor si trasmite-le si multi pupicei. Ne rugam la Dumnezeu ca bebele Bulinutei sa nu aiba nimic din cauza diabetului. Of cand ma gandesc cat statea pe baricade acolo si ce sefi fara suflet. Acum is multumiti oare? ca si acum trebuie sa se descurce fara ea.

Si eu am stat cuminte si am facut nani dar este culmea si in pat stand tot apuca palpitatii. Bebe este tare neastamparat, am adormit dar m-am trezit demulte ori ca-l simt cum imimai da cate un picior. Insa poate sa dea continuu, imi face bine sa-l simt mereu

Monica si 27+

Mergi la inceput

Cristina_Ioana, bine ai revenit printre noi. Se pare ca ai tras o sperietura zdravana. Spune-i micului Luca sa fie cuminte si sa nu o mai supere pe mami...ca...nu-i mai facem galerie. Glumesc, desigur.Oricand va vrea el sa vina pe lume este bine-venit. Dar sa mai zaboveasca pe acolo macar pana ajunge la 2500 gr.

Mergi la inceput