Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 7
irinadum spune:
Fetele cucuietele ce mai ziceti voi? Am apucat sa bag datele trimse de Giova pe mess sa mai pun si eu cateva poze cu al meu butoi si acum sper sa am timp sa vad si pozele voastre pe toate.Apropo pozele mele nu stiu ce le_am facut dar au intrat primele adica nu mai sunt la coada.
La multi ani bebelacilor de azi si de ieri !!!!!
Canda asa e maine se opereaza si de azi l_am dus acolo ca asa trebuia sa il bibileasca asistentele cred...cum l_a vazut una si dadea din coada...lasa ca il duc maine pe fiimiu sa o scuipe un pic.Am pus si o poza cu el cu tot piciorul in ghips sa vedeti ce sexy era.
Si dc tot era vorba de al meu sot sa va spun ce am facut eu tembela de mine. M_am uitat ieri la VIRINEL si m_am tot jucat cu ale lui Marian carje pe care spre final le-am luat si aruncat dupa usa in dormitor si am plecat la piata...........si scandal nene ca saracul Marian a trebuit sa sara intr_un picior toata casa ca sa caute carjle. Ca sa vedeti ce cap prost am sa las omul fara carje...va dati seama ce ras am tras dupa...ca zicea ca plec si ii iau carjele si il mai si incui in casa expres ca sa meraga el in patru labe.............
Ioana ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa si pupici lui Razvanel cel scump.
Raluca pupici Anastasiei curajoase si tie de asemeni.
Denisa cand pleci ?
AndreeaM stai linistita ca o sa fie bine la botez ai sa vezi.
Bee lasa ca vine si vremea noastra sa slabim ai sa vezi ...o sa slabim mancand
Monica ce e cu tine azi?
Maraki cam slabut in ultimul timp.
S_a trezit bulanosul...sa vedem ce mai invarte in pat ca am auzit o bubuitura cred ca incearca sa rupa patul.
Pupici si la restul fetelor.
utocatalina spune:
Ha..esti tare Ingrid..pai cum ne vezi mai pe noi mai slabe decit tine? Eu am 64 la 1.74...deci sunt mai impanata ca tine cu mult...hai fi serioasa..arati ffff. bine si esti slaba mai!
poze noi - Bia, Daria si Ana in parc
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
canda_h spune:
mama ce mare a crescut Mario si ce cu pofta mananca. Irina nu stiu cum ai facut sa pui pozele la inceput dar sa sti ca nu e o idee rea ... cred ca s-ar vedea pozele mult mai usor dace le-am pune la inceput pe cele noi (n-am mai face atata scroll si in plus nu am astepta pana se incarca toate)
pupici
Angi de motanel
Giova spune:
Am terminat si eu felul 2 si-l astept pe Clau sa mancam.
Ingrid si Canda neaparat tre sa fixam data aia. nu se mai poate asa.
L-am inscris la un concurs pe un forum concurent.Dar ca sa-l votezi trebuie sa fi inregistrat acolo.
Maine incepe votarea.
Ioana ma bucur ca ati venit acasa si ca nu e nimic grav. lui Razvanel.
Denisa spor la pregatiri si drum bun.
Irina mersi. Faina chestie i-ai facut lui Marian saracul.
Bee si eu am tot 64 si 1,69m, dar lasa ca slabim noi.
eu vreau sa merg la fitness, dar tre sa ma interesez daca ma lasa cu bebe, ca n-asm cu cine sa-l las acasa.Clau are un program hai-hui la birou, asa ca nu ma pot baza pe el.
Moni i-am masurat talpa lui Marco, 11 cm.
celelalte gagici, mergem sa mancam. ca sa am de unde slabi
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
Denisam spune:
Sim si Andrea-da atatea am 53kg cate am avut si cand am ramas insarcinata, cu asa copil care ma solicita cu mesele si eu care ma consum, se pierd dar am mers si la gym.
Irina-pupicei la grasunel si maine plecam, asa ca poatete mai prind azi pe mess un pic ca si asa m-ai fentat de mulet ori..
Moni si Cuscra-pupicei!
Merg sa vad dc ii pot da un bibe lui Emma ca la prinz a papat doar mar cu cereale vreo 70 gr desi a avut 80, dar mai pica, stitzi voi..V-am pupat!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
sim0 spune:
Am o idee. Cum e tabelul cu greutaile bebelusilor, sa facem si un tabel cu greutatile mamelor. Numa ca in loc sa adaugam kilograme, scadem.
Simona
poze Clara
T_Ioana spune:
Am vazut si eu pozele cu Mario......dulcelul meu Superman! Mama,Irina, ce ii dadeai sa manance,ca tare suspect arata!
Arata super bine Gogosarul. Mie mi-e rusine sa va spun cate kg are fi-miu, ca in spital ma intrebau cate luni are, 4- 4,5?...dar mai era un specimen care la 6 luni implinite avea 3,430 kg, dar ala saracu avea niste probleme la inima si nu reusea sa asimileze, ca baga cate 180-200 ml in 5 minute si degeaba!
Ma lamureste careva cu declaratia de venit?!!!
Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
irinadum spune:
Ioana pai ce sa ii dau sa pape ? Lapte de trei ori pe zi si la pranz piure uneori simplu si uneori cu carnita. Si piure de fructe dimineata pe la 11.30 depinde unele zile da unele nu.Suspectul era spanac amestecat cu morcov care ar eun gust de vomiti o luna.
Mai si de ce sa iti fie rusine? Eu nu va inteleg pe bune pe cele care va plangeti ca au putin. Pai dc asa o fi firea lor. Nu sunt bolnavi , sunt jucausi , papa ce le dati ...pai asta este ...fiecare are ritmul lui...unii iau mai mult altii mai putin...nu te mai stresa ......sau de fapt tu vrei sa slabesti asa ...de nervi...
Cu declaratia...eu pot sa iti spun doar ce am facut in Franta.
Fug sa vad si eu ceva din meci ca am vazut ciuciu din cauza lui Rapid-naspa asta.
monica70 spune:
Am vazut pozele noi cu Andreea "slaninutza" Diana si noi acasa am facut botezul - la 4 saptamani - dar am avut bucatarese pe mami,o matusa si o verisoara. Eu nu m-am stresat deloc
Am vazut-o si pe Anastasia,vai ce scumpa-i cu palariutza aia,ii scoate si mai mult in evidenta ochii aia superbi! Si papa si brnzica fata!
Chiar, ar trebui sa fac si eu,dar am uitat ce ziceati cu CA lactic...ce ...cum...cat
SI in sfarsit m-am delectat cu ginerelul Mario pe care SOCROSENIA IRINA l-a intzolit iar in roz si care face niste mutre de mori! Ca sa nu mai zic de pozitiile de somn.Se pare ca i le mai transmite telepatic si gagicai,dar ea e inca partial incorsetata de sacul de dormit,asa ca doar partea superioara e in miscare,de preferintza spre dreapta - ca mine,ca Ghita prefera stanga ...
A! si l-am vazut si pe accidentat Chiar asa l-au legat mai? Eu am crezut ca are o bucata de ghips acolo, nu in halul ala! Si pe deasupra ii mai iei si carjele sper sa fie ok maine!
Eu fusai iar la dentist,luni iar!Toata-s plina de carii...oare de ce nu ma mir?
Ioana bine ca sunteti acasa si ok!
ANASEBE mersi de pontul cu brocoli,sa stii ca o sa iau sa-i dau si din aia!
SIMO buna ideea cu tabelul,dar eu vreau sa stationez,sau macar sa ma opresc la 55,acum am 58 (h = 1,69)
Apropo de gagicile cu slabitul,pai beti mai apa, nu sucuri,vreau sa zic nu de genul COLA,FANTA etc. Si daca vreti dulce bagati cioco,lasati prajiturile!La mine functioneaza! Hop si eu cu sfaturile ... pe care nu mi le-a cerut nimeni
INGRID si tu stai in casa ca mine in loc sa te plimbi?
BEE cat mai rezisti cu papupsa ta capricioasa? Numai sa nu ajungi ca Alina,tot cu ea in bratze! Dar sa stii ca si Dianei ii place sa doarma (ziua) cu mine in pat! Si azi,cand ziceam ca doarme ... o aud ca se misca! O lasasem in patul nostru,ca-i dadusem papa si atipise ...pentru 15 min.Daca am vazut ca-i treaza,m-am pus langa ea,mi-am tras patura in cap ,m-am facut ca inchid ochii...si-a tras si ea paturica pe cap,m-a studiat un pic de dupa ea,apoi s-a intors cu capul dincolo si s-a culcat .Asta dupa ce mi-a mai zis ceva pe acolo...Asa am dormit si eu o ora azi!
Dar are deja un stil de a se juca la san! Ia tzatza in gura,trage o dusca,se opreste,ma priveste,ma pipaie cu manutza pe fatza,zambeste,apoi mai trage o dusca,se opreste si cu ea in gura trage niste pfuuu pfuuu - uri ,o scoate din gura,se uita peste umar,iar se intoarce si rade si tot asa de imi pierd rabdarea si nu-i mai dau! Cand ma vede cu tzazta ambalata se unduieste putin,intinde manutza spre san...si-o baga in guritza ..imi trage niste mutre de ma convinge iar sa deschid lacto-barul si..o luam de la capat. Intr-un tarziu se pune si suge vartos,dar dupa ce mi-a scos tot untul din mine Cine-o vrea acasa????
Nu mai stiu ce voiam sa va zic...
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
anasebe spune:
Irina Baga si la noi datele de la 4 luni te rog: 8000 gr si 67 cm. Multumim frumos.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica