Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Si nu in ultimul rand {neuronul ala singuratic...nefericitul!)va multumim mult de tot ca ne-ati sunat , trimis SMS si v-ati interesat de noi. Din nou, mamicilie de ian-feb 2006 au fost la inaltime. Si eu si fi-miu va tzucam apasat pe toate mamicile si toti bebicii si va iubim mult de tot!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Multumim de urari si La multzi ani celorlaltzi sarbatoritzi!
Suntem pe ultima suta de metri si sunt stresata si cu bagaje de terminat si suparata un pic ca Emma nu papa lapte prea bine, ne cam chinuim, intre juma de ora si o ora, mai ales acuam de cand am introdus cerealele si la prinz o leguma, vreau de sapt viitoare sa ii bag supica facuta in casa, de legume, ca vad ca de 2 zile e in criza de lapte, de ce nu stiu. In rest e vioaie si energica la greu si vb de ma dispera uneori, cred ca vrea sa fie silueta ca ma-sa ca zici ca nu am nascut iara am 53kg la 1.69:)
Fug sa o scot un picafara si apoi sa vad dc papa mai bine mar cu cereale si lapte formula,poate nu-i maiplace san.
Pup toate fetel si bebelasii!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreaM spune:

Ioana felicitari pentru iesirea din spitalpupici scumpului Razvan. Noi doua mergem sa facem putina curatenie si ceva bun, inca nu m-am hotarat ce, cred ca un tort de mere ca e racoritor.
Giovana vad ca ai iesit si tu afara cu micutul, chiar cum a mers inscrierea la concurs?

Diana si bebe Andrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Denisa, am inteles eu bine? 1,69 si 53 de kg???

poze Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Nu de alta da eu am cu cel putin 15 kile mai mult

poze Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreaM spune:

Am mai pus si noi o poza noua in contul comun, o sa punem mai multe peste cateva zile. Sambata mergem la botez la o fetita scumpa foc si sambata viitoare in avem noi pe al nostru. Sper sa iasa bine am asa niste emotii, mai ales ca facem acasa si trebuie sa pregatesc eu toata mancarea. Avem loc mult ca stam la casa dar... tot am emotii.
Wow, Denisa ai numai 53 kg, super, eu mai am inca 4 pana te ajung.
Diana si bebe Andrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
I-am facut baitza, a papat si acuma doarme. Cred ca are totusi diaree, azi a facut kka de 3 ori, dar apos, incerc sa nu-i mai dau suc de morcovi macar 2 zile pana se regleaza.
Cata, pai eu am 59 kg la 70 cm acuma, aveam la nastere 75 (groaznic), dar pana la 55 kg mai am ceva...si astea se duc cel mai greu, asa ca imi imaginez 4 kg de carne rosie pe masa si ma apuca pandaliile... Oricum ma simt ca elefantul cu alea 4 in plus, iar cand va vad asa subtiri, ma gandesc cum ati reusit sa dati jos atat de repede.
Giova, deci cu ele ai iesit, credeam ca ai fost cu Canda, eu n-am mai intrat pe acolo de un veac...adevarul ca am avut atatea probleme cu micutza si atatea drumuri la spitale...ca abia reuseam sa intru aici sa ma zic cate ceva si sa nu ma dati disparuta..
Socrella si cu mama o plimba pe amica in parcul din spatele stadionului CFR, nu e mare, dar o iau la pas si pe strazile laterale...cam departe de Gradina Botanica, inca n-am fost cu ea deloc pe acolo. Promit solemn ca am sa ajung cat de curand...
Ioana, ma bucur ca ai iesit din spital si ca Razvan se simte mai bine !
Ralu, nu te necaji cu papica (eu vorbesc ), bine ca e ok acuma fetitza .
Mirela, lui Diana i-au trecut colicii, dar cred ca si Sab Simplexul i-a ajutat, nu mai facea crize urate, iar de o sapt si jumatate am scapat in fine de ele. Lasa ca trec, si la noi, dintr-o data nu a mai avut si lui!
Ma duc sa pap ceva si sa mai vizionez si eu ceva pe NG sau Discovery, ca sunt cam in urma cu noutatile.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ioana Tare mult ma bucur ca ati ajuns acasa si sunteti bine. Pupici lui Razvanel!

Moni Ai incercat sa-i dai Dianei brocoli? E foarte sanatos, are multe proprietati si e si bun la gust. Unele mamici mai pun un piureul de brocoli si branza.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ingrid, cand te aud, imi vine sa-mi iau un pistol si sa ma impusc! . Eu am 64 kg si nu slabesc nicicum. Ca sa nu mai spun ca sunt si mica de inaltime. SI deja problema mea e chiar ciudata, ca ma freaca fii-mea de-mi ies ochii din cap si nici nu apuc sa mananc. DE fapt am inceput sa cred ca problema mea e ca nu mananc. Si corpul meu isi face rezerve din motiv de foamete prelungita. Am coborat sub 64, in singura zi in care am reusit sa mananc ca omul dupa regimul Monti: adica am mers seara la restaurant si am bagat ditamai friptura cu ciuperci. In rest.....cu banane si portocale toata ziua, nu vad nimic.
Ralu, la Anastasia mica. Si tine-o mult in brate ca sigur are nevoie de tine. Eu cu a mea gaza de o vreme suntem asa apropiate, ca vrea doar la mine in brate. Si mai nou se arunca in bratele mele, da din maini si din picioare cand ma vede si tot felul de alte manifestari de bucurie.
Ioana, bine ati venit si voi acasa. Multa sanatate lui Razvanel.
Eu sunt chiauna dupa o zi epuizanta. De la 4 dimineata n-am mai reusit sa dorm. Si dragutza de ea mi-a marait in creieri toata ziua. SI de atata marait doarme dusa de la 7 seara. Iar o sa fie matinala maine. MAi nou mai mult de 6.30 nici gand sa doarma. Uffffff. Noroc ca se scoala Radu dimineata la ea si ma lasa sa dorm pana la 8. ALtfel ash innebuni. CU fiinta mea cred ca n-am dormit niciodata impreuna, asta fiindca ea nu doarme in casa decat pe reprize scurte, in care eu niciodata nu apuc decat sa fac patul, ceva curat, vase si cam atat. In rest vrea atentie permanenta.
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Seara buna,
pupici la toata gasca.

Ioana m-am tot gandit la tine si la Razvanel si ma bucur ca ati ajuns acasa. Pediatra aia merita una in freza si bine ca i-ati dat papucii. Multa sanatate lui Razvan! Sper ca suflu ala sistoloic sa treaca in timp ... sau mai bine sa nu fie deloc.

Ralu si de voi ma bucur ca sunteti acasa si Anastasia papa bine. Am vazut pozele cu Anastasia din spital si m-a impresionat tare.

Denisa drum bun ... sa ajungeti cu bine in Ro, Emma sa fie cuminte pe avion si sa calatoriti bine si sa ii revina pofta de laptic.

Ingrid si Giova sa sti ca si eu vreau sa ne intalnim ... cred ca ar trebui sa stabilim o zi ca altfel tot amanam intalnirea asta. Eu ma plimb pe aici prin zona si foarte rar ajung cu Filip prin parcurile din centru. Dar daca stabilim intalnirea iau taxi sau ma aduce Codru pana in parc.
Ingrid tu zici ca ai multe kg in plus ... nu te stresa ca astea se dau jos destul de usor ... ia ex de la Denisa care a facut vreo doua luni de gimnastica si acum se plange ca are prea putine kg Diana e o dulcica!
Giova am vazut pozele cu Marco ... ete ca ai pus si nuduri ... si ce fain pozeaza. La ce concurs l-ai inscris pe Marco ... daca e concurs de poze sa ne dai de stire ca votam si noi!

Monica ce faina mutritza are diana in pozele alea unde e suparata ... e tare expresiva si tu faci niste comentarii mortale

Irina tinem pumni pentru sotul tau ... parca se opereaza maine.

Mirela servici usor si pupici la Dani!

Nu mai stiu cui mai voiam sa scriu ... dar mai revin daca imi aduc aminte.
Ehe uitam sa zic LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!

pupici la toate

Angi de motanel

Mergi la inceput