Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

fetelor eu sunt varzoi...Bia ma dispera in casa e toata miraita si nu vrea papa, asa ca am iesit afara de 2 ori azi..adineauri am intrat in casa si a papat in scirba vreo 90...mi-am facut azi si pedichiura si astept cu nerabdare ziua de maine sa merg la Alina..va promit poze noi cu Ayan si Bia!

poze noi - Bia, Daria si Ana in parc
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

RALI,nu-i chiar asa ,ca azi am fost libera si in plus ma mai ajuta si mami cu bebe,asa ca nu sunt chiar asa de adevarata.in plus si tu ai mai raspuns in ciuda problemelor cu strumfita.sper din suflet sa nu mai ajungeti prin spital,si nici un bebe de aici sa nu mai fie bolnavior,de fapt nici un bebe in lumea intreaga...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello am tras si eu un pui de somn langa puradela si acum s-a trezit.A mai tras o portzie de tzatzza si acum ii fac piure de banana cu cereale si lapte.Mi-a cumparat Ghita si niste piersici,o sa-i fac si din alea,vad eu poate de maine.
Mai e careva pe aici care le da bebeilor doar papa facute acasa? Sa-mi mai zica si mie ce sa mai fac? Dovlecel? Conopida? Spanac? Spanac zicea mami ca a citit ca-i prea devreme (in nu stiu ce carte a mea ce i-am lasat-o la studiat) Mai dati-mi idei!
Chestia e ca si noua ne plac legumele si mie si lui Ghita! Ba chiar l-a intrebat unul pe Ghita odata ca-i vegetarian cand vedea ce cumpara din piata! Dar la fel papam si carne,lactate etc. Cat mai variat...
MIRELA deci doua slabanoage active, cu serviciu si bebei agitati Iti trimit adresa neuroloagei sa te dreseze si pe tine??? Poate te pune sa-i donezi jucariile sa nu-l agite
De Ioana nu mai stiuam uitat s-o mai sun sa vad,ca azi juma de timp m-am plimbat prin oras cu hartzoage si nici la birou n-am lucrat nimic,dar absolut nimic dupa aia Am povestit cu colega-mea si a trecut timpulRecuperam noi....
RALU ma bucur ca sunteti ok,daca nu vrea lapte fa-i si tu putin ingrosat cu cereale poate il papa asa.La noi functioneaza ca e indragostita de linguritza!
Mai eu intarzai la dentist

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

In fine..in scirba a termina si ea 135..mama ce bine papa Anastasia...sa nu-i fie de deochi...Bia azi a servit supa numai 50 cred, dar ma bucur si pentru aia...Mare minune!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Monica noi numai supa facuta in casa...momentan...macar sa o pape si pe asta..azi daca am bagat cartoful si nitel ulei parca i-a placut mai mult..abia astept sa scot masa de prinz cu supa, dar am o impresie ca va dura o vesnicie!Ingrid, tu esti mai slaba decit noi...ia zi ce kg ai si la ce inaltime!Giova cum merg planurile de nunta, luna de miere? Ai gasit vreun model misto de rochie? Ce culoare vrei sa fie?

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am fost afara sa luam paine si inghetata la mami.

Mirela, lasa ca-i bine sa te ajute cineva. doamne da sa stea mami tau cat mai mult.oricum cred ca e indragostita de Dani.
Si mami meu cred ca vine luni. ii e prea dor de nepot, asa ca... n-am ce face.
Moni si eu ii dau supica facuta in casa. dar ii mai dau si piureuri de fructe de la Hipp. si spanac de la Hipp, ii pun cate o lingurita in supa, ca altfel nu-l mananca. si branzica din lapte praf ii mai fac.
Cata are si Bia o zi proasta, recupereaza ea.
cu pregatirile de nunta?stagnam deocamdata. vineri mergem la Agnes Toma si Dinasti sa vedem de rochie si costum.vreau rochie de culoare crem.azi imi faceam lista cu ce mai trebuie sa cumparam si sa rezolvam.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna fetelor! Suntem acasa de ieri dar am avut de spalat tot ce am avut cu noi la spital si am facut papa si eram super obosita iar netul mergea din 2 in 2 asa ca nu am intrat!
Suntem ok, la regim,dar nu vrem sa papam (avem Nan fara lactoza si supa de morcov, cate 60+70 ml la o masa) plus san! Asa ca azi, pt ca nu am avut morcov si afara ploua asa ca nu am cumparat, am papat doar san si cate 140-150 Nan in completare!
Sper sa nu pierd laptele de tot, pt ca la spital nu am alaptat 3 zile si m-am tot muls.....
Cu diareea e ok, in sensul ca suntem super constipat, am facut in spital cate 4 doze de ampicilina/zi, noroc ca aveam branula si nu ne intepau mereu. Cand i-au pus branula am crezut ca ma arunc pe geam, m-au scos din salon si l-am auzit urland din capatul celalalt al culoarului. Cica are vene foarte subtiri (ca mine) si se tot spargeau. A doua zi m-am uitat la manutele lui si erau inegrite toate incheieturile...asta e!
Luni ne-au luat sange pt analize, cate 3 ml in 3 eprubete, iar bebe nu a zis nici pis, doar se hlizea la stagiarele alea care il tineau, asa ca a facut senzatie. Cica nu au vazut niciodata un copil asa de cuminte si zambaret, mai ales ca avea si acul in vena.
Analizele au iesit ok, o mica anemie, asa ca dupa ce terminam regimul, incepem picaturile de fier, (anemia a iesit 10) iar la ficat au iesit ceva valori crescute dar se pare ca de la paracetamol (din supozitoarele cu paracetamol si din Panadol).....mi s-a recomandat sa nu mai folosesc la febra decat Nurofen!
Maine merge Cristi sa imi ia fisa de la dr de familie, ca daca merg eu o arunc pe scari! A zis dr pediatru care ne-a consultat ca daca mi-ar fi dat un antibiotic mai usor nici nu era nevoie sa ne internam, ca il inlocuia cu altceva oral....asa, pt ca a fost nevoie de ampicilina i.v. am stat 4 zile in spital. Cica Augumentinul e muuulllt mai bun, are aceeasi compozitie ca si Amoksiklavul dar nu are aceleasi efecte secundare....dar va dati seama ca nu mi l-a prescris scarba pt ca e scump si doar nu o sa isi scada bugetul!
Am facut EKG, radiografie pulmon-cord si eco, EKG si echo au iesit ok, pe radiografie se vede cordul putin marit. Chiar daca cardiologul mi-a spus ca e super ok inimioara lui bebe, pediatrul insista ca se aude un suflu, si eventual peste 6 luni repetam analizele. Am mare incredere in el. Pe biletul de externare scrie "suflu sistolic gr II pericordial", a zis sa nu-mi fac griji ca poate sa treaca de la sine spre varsta de 2 ani!
In spital, ca in spital....doar ca spre deosebire de maternitate, aici s-au purtat exceptional cu mine toate asistentele (mai ales ca il stiam bine pe doctor), nu am dat nimic nimanui, doar la externare am cumparat un tortulet de inghetata un suc si niste napolitane, ca erau de garda matusa celei mai bune prietene ale mele si o vecina de a mea!
Nenea dr nu a vrut sa imi ia nici un ban, iar cand a insistat Cristi a spus ca il jignim, ca ma stie de cand eram de o schioapa si nu accepta asa ceva!
Cel mai greu a fost ca stateam intr-o rezerva despartita in doua printr-un geam, stiti voi, intrari sparate, si chiuveta si cadita comuna. In cealallta parte, era un baietel de un an si doua luni, Stefan, care era abandonat, fusese dat in plasament, cea care il luase plecase in Spania pt o perioada si il lasase la o vecina. L-a adus la spital ca a facut convulsii. Asa ca am devenit buni prieteni, imparteam mancarica, ii cumparam banane si ma jucam cu el. Greu era ca ar fi vrut numai in brate si daca ieseam din salon, chiar si pt un minut, se punea pe un plans saracutul (cred ca ii era frica sa nu fie iar abandonat). Cand s-a externat, luni, am plans dupa el ca dupa copilul meu. Era mascota pediatriei, ca acolo crescuse pana a fost dat in plasament si il iubeau toate asistentele!
Acum suntem acasuta, ne iubim toata ziua (ne-am invatat acolo sa stam mereu impreuna), radem in hohote si uneori ca oamenii mari, asa, fara voce,mai ales cand ii bag eu piciorul in gura, ca el nu o face inca si ma bucur din suflet ca am scapat de spital, branula, ampicilina si mai ales de raceala. Cat priveste problema cu suflul sistolic, incerc sa privesc lucrurile optimist si sa ma gandesc ca e totul ok si va dispare in timp!
Vapupam mult de tot si sper sa intram iar cat de curan!
Ioana& Zambiliciul Razvan
Cam asta a fost, sper ca nu v-am zapacit de tot de cap!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

No, stiam eu ca am uitat ceva.
La multi ani sarbatoritilor zilei de azi. Sa fie sanatosi si norocosi, sa creasca mari si frumosi.
Ralu, ma bucur ca sunteti acasa. Snanatate multa printesei. Si al meu mannaca tare prost daca nu ii dau sa pape cand e obosit si e gata sa adoarma. De exemplu, acum mi-a adormit cu jumate de ora inainte de masa si acum stau cu biberonul pe langa el ca nu vrea sa pape sub nici o forma. In fine, ne facem noi mari incet, incet.
Moni, pai papa Dia bine. E fain ca ii plac legumele.
Mirela si eu zic ca esti o mamica super. Si cu bebe plangacios si la munca. Bravo tie.
Mai este cineva care face botezul in iulie, august?

03/02/2006 si 25/04/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

O intrebare: stie cineva care e penalitatea pentru ca nu mi-am depus inca declaratia de venit? Ca am uitat efectiv de ea, am gasit plicul cu formularele printre niste acte...plus ca habar n-am sa o completez....mama lor de instructiuni!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Ioanaaaaaa, ce ma bucur ca sunteti bine si acasa. Sa stii ca si eu am plans dupa Florinel al meu, iar in ultimele zile venise un baietel de 4 ani, tot de la casa de copii care ma striga "mami" pentru ca ii dadeam bunatati si ma jucam cu el toata ziua...mi se rupea sufletul.
Cat priveste apropierea de bebe, sa stii ca si eu am simtit ca m-am apropiat mai mult de Anastasia, si am observat ca doarme mult mai linistita ziua daca o tin un brate si daca ma joc mai mutl cu ea.
Mi-am amintit acum apropos de ros tot ce prinde, balute si pumnii in gurita la greu. Cica acum li se osifica gaurelele alea unde o sa iasa dintii si din cauza asta au manifestarile astea.
Cata, dar pediatra ce zice de Bia cu febra si varsaturi. nu exista nici o solutie? Iti dai seama ca ceva o deranjeaza si din cauza asta nu vrea sa pape.
Moni, laptele i-l dau oricum un pic ingrsal, fie cu mucilagiu de orez, fie cu fulgi de orez pentru ca am observat ca asa ii place, probabil ii pica mai bine, dar il bea din bibe. Cu lngurita papa ce papa si la un moment dat se plictiseste si atunci intervenim cu jocuri, cantecele, jucarii cantatoare si piuitoare alea alea.
Am pus si noi poze noi.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput