Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor si la multi ani sarbatoritilo de astazi Emma, Andreea si Alexandre. Sa creasca mari si sanatosi.
Eu n-am putut intra ieri ca mi s-a virusat calculatorul si nu am mai avut acces la net, astazi mia reinstalat fratele meu tot ( mi s-a sters aproape tot ce aveam pe el, pozele le-am salvat pe DVD , dar asta e, ce sa fac). Abia asteptam sa ved ce mai faceti, ce mai fac bebelusii, cgiar sunt dependenta.
Ralu, ma bucur ca micuta Anastasia e acasuta, sa se faca bine de tot cat mai perede, ii trimitem si urari de sanatate.
Ioana , bine ati revenit si voi, ma bucut ca voinicelul tau e cuminte si zambaeste, asta e semn ca si-a revenit. Despre declaratia de venit, stai linistita ca nu cred ca amendeaza ei, poti sa o depui inca, cu completatul nu stiu cum sa te ajut, ce trebuie sa declari? Ai avut doua locuri de munca?
Fetelor m-am uitat la pozele voastre, sa nu va aud ca sunteti grase la 65 de kg sau chair mai putin, Ingrid eu ma tin de dieta asta severa ca am avut 70 de kg, nu puteam sa mai stau asa ca un elefant. Ce sa va zic, e super nasoala dieta dar trece, cand vad ca scap un pic cate un pic ma ambitionez zilnic sa merg mai departe.
Cat despre Alain, ce sa va zic e un cumintel doar ca-i trebuie acordata atenti 100% cand e treaz ( adica mai tot timpul). Nu se mai trezeste noaptea la ceiut si dimineata se trezeste pe la 7,45, il aude pe Jean cand pleaca la serviciu, dar e ok fata de cat de matinal era el cu trezirea la 6 dimineata. Asta a mai facut un progres, se intoarce de pe burta pe spate, pana acum se intorcea doar de pe spate pe burta. Deci mai nou, daca il pun in pat se rostogoleste de la un capat la altul si se amuza copios. Daca il pun in patut se invarte pana ajunge la capat si isi scoate o manuta sau un piciorus prin grilajul de la patut si se pune pe strigat si plans.
Nu i-am dat decat cate doau trei lingurite de suc de morcov, astept sa faca oficial patru lui si il trec si pe suc de mar.
Nu am apucat sa citesc decat ce ati scris azi, merg sa vad ce ati mai postat si ieri si sa vad poze, revin
Silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna seara fetelor!

intai sa va raportez ce am aflat azi de la neonatolog. Mai bine imi bagam un bat undeva si nu mai plecam de-acasa. Madam neonatoloaga nici una , nici doua abia ce l-a consultat ca imi zice ca are suflu sistolic si ca nu l-a vazut nimeni pana acum? Dar cum sa nu ca doar in fiecare luna si uneori si de 2 ori pe luna vine medicul si il vede... si il si asculta.
Acum ori madama asta are pareri... ori pediatra e surda... o sa verific la echocardiograma care o sa o fac cat de curand la Budimex.
Cica sa stau totusi linistita ca poate nu e ceva congenital ca daca era ceva.... nu se dezvolta copilul.
Asa ca sunt... varza.
Analiza la urina.. abia maine si ma ia si groaza.
Mi-a zis pt coastele evazate..ca ei nu i se par ciudate ca pare mai curand ca asa e conformatia puradelului... ca arata a barbatel.. mdeaa...Oricum cica sa bag vigantol cate 7picaturi pe zi..pana la 14 picaturi pe zi.
Mi-a mai zis sa ii dau fier, evident Ca gluconic si Vit.C natural cate 3 picaturi.
Mi-a dat trimitere si la ORL ca sa il caute pe papanas de polipi...ca i-am zis ca sforaie.

Dupa toata nebunia asta m-am dus sa depun dosarul pt indemnizatia de mama eroina... si n-a fost buna adeverinta de la scarbici asa ca am avut o zi de tot rahatul.

Acum sunt in ceata cu doctorii astia... dar o sa fac echocardiograma sa vad care este buna si care(ne)buna... daca nu ma pana atunci ca ma ia si pe mine depresia ca pe Nico.

Fug la lecturat pana una alta poate gasesc ceva sa ma inveselesc.

Pupici!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

IOANA, ma bucur c-ati ajuns acasa si Razvan e bine! Declaratia o poti trimite prin posta, cat mai repede.

Va doresc o noapte linistita! Fug la somnic caci imediat se trezesc baietii.

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Fetelor, va salut si eu pe fuga, tocmai ma apucasem sa va citesc, dar al meu sot nu ma mai lasa.... ma pasaie cica sa merg la culcare.
Noi obisnuit.... bolnavi. Ieri David a facut varicela, asa ca suntem cu totii acasa!!! Ce m_o astepta peste 2 saptamani cand vom incepe si noi fetele sa facem?? sper doar Selin sa scape dar nu prea cred, degeaba alaptez ca daca nici eu nu am avut de unde sa i-a ia anticorpii!!
Pup mamici si bebei!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am mai intrat si eu putin, ca astept sa se trezeasca sa pape..oare ce-o avea ca are deja 5 ore la activ...mai-mai! Cred ca ar trebui sa-i fac mai mult, poate baga 140...
Cata, Canda, Bee si care m-ati mai tachinat mai ca sunt slaba...pai acum cred ca nu-i bun cantarul, poate sotzul il deregleaza ca sa ma vada happy...ca alta explicatie nu-i! Am niste sunculitze, in poza par obeza, asa ca la pozele voastre ma uit cu jind, dragelor!
Giova, peste aprox o sapt, daca vreti fixam o zi, si ne intalnim in Parcul Botanic.
Moni, si eu cu statul in casa...poate de aia nu slabesc... vezi acuma mi-a picat fisa . Lasa, ca o sa merg si eu la sala, sa vezi atunci numai oase si muschi...
Ma duc sa strang de prin bucatarie, ca sotzul e mare mester, dar la curatenie raman eu.
Noptik bun la toate fetele si bebelushii lor!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

TEOLINDA bine ai venit in clubul stresatelor Lasa mai ca n-are nimic Papanasul! Si eu pe la 6 luni merg la control la cardiolog,pentru suflul sistolic,noi n-am facut EKG ,a scris ala pe fisa ca nu-i putea face ca era agitata Stiti voi ce concert a tras dupa ce apus chestia aia rece pe ea ... era suparata rauuuu! Dar sunt convinsa ca-i ok! Si Papanasul tau e la fel!
BEE mi-am amintit ce voiam sa-ti zic! Lasa bananele si portocalele alea si baga o saptamana de regim cu ciocolata si apa plata si dupa aia te trece Simo in tabel cu dfierenta de 5 kg in minus Sau daca vrei ceva mai sanatos baga stafide,curmale si smochine : sunt dulci,contin vitamine,se mananca usor si cu papusa in bratze,si [pe traseu ,tin f.f.bine de foame si iti dau energie en gros! Si sunt bune si la productia de lapte Le completezi tot cu apa Serios,l-am pus pe Ghita si iar mi-a facut stoc de ele azi! L:e pap la birou,sau cand bantui pe net!

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor am vazut pozele noi, superbi toti bebelasii. Maine o sa pun si eu poze. Teolinda sper sa nu fie nimc grav si sa se fi inselat doctorita, nu te necaji. Eu ma duc la culcare, noapte buna, pupici,
Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Mdeaaa...am lecturat si noroc cu Ioana care m-a "linistit"putintel. Asadar suntem colege de suferinta noi cu puradeii cei mai grabiti din secta. Va doresc sanatate multa si sa dea Dumnezeu sa se rezolve cu suflu sistolic de la sine. Si mie mi-a scris neonatoloaga pe biletul de trimitere "Suflu sistolic gr II-III". lui Razvanel curajosul!

Cuscra iti doresc rabdare si de-acum inainte, sanatate multa Anastasiei si sa pape cat mai bine. Mi se pare ca a papat destul de bine supica.Cat despre Klebsiella , vad eu maine oricum mi-a prescris si neonatoloaga un trat. daca e sa apara ceva... eu sper sa nu dar vezi bine ca nu exista copil fara probleme pe-aici prin secta. si Anastasiei.

Irinuco ia zi cum a mers trat. la gogosar atunci cand- l-a gasit vanat la gurita. Si mie mi-a zis tanti asta ca are contutul buzelor vineziu dar seamana cu tatal luimai ca "romanes" asa. problema e ca si eu ii cam observasem limbuta vinetie, initial ziceam ca de la suc..dar io-te surpriza..surprizelor.

Si uite-asa ma dusei sa caut copilul de rahitism si-l gasira cu alta problema.

Acum tineti-mi pumnii sa nu o iau eu razna.

CATA - si imi place de papanas in bleu/albastru ...il prinde ca e mai creol. Multam de aprecieri.Falcutza

MONI- merci de primirea calduroasa in "clubul stresatelor" dar si pt incurajari. micutza agitata

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Liliana, cate picaturi? 7-14? Mie mi-a dat 4, ca cik prevenirea rahitismului, ca are fontanela mai deschisa, ca oasele capului sunt moi...macar de s-ar pune toti de acord, dar unul zice ceva si alt doctor, natural ca altceva. De ce nu-i face injectabil, scapa mai repede, ca si eu as prefera in loc de toate picaturile astea pe zi... Lasa ca o sa fie bine puiutzul, nu te ingrijora, un maare pt el!
Silvi, nu pot sa tin dieta aia, te admir ca poti sa o faci, ar fi pt mine un chin si o zi...dar de tinut ceva tot o sa tin ca nu se mai poate.
Mira, imi pare rau sa aud ca David are varicela, greu cu 3 copilashi in casa, sa ma intri sa ne spui de copilashi! celor 3!
Am plecat la nani!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica ce-i recomanzi tu sa manance dragei noastre Bee, pai se ingrasa de la ele de nu se poate... tot nu am apucat sa vad pozicile....azi nu am stat deloc pe net, pupicei Dienutzei
Diana parca tu ai intrebat cine mai face botezul in iulie- august? Noi Il avem pe 19 august
Irina succes maine la operatie si refacere rapida sotului Pupicei creolinului, nu arata fata ca un butoi, este proportional si arata bine
Ralu si Ioana: bine ati venit acasa cu papusicile, sanatate si pofta de mancare la bebelini
Denisa : zbor placut, Emma sa fie cumintica, somnoroasa si papacioasa in timpul calatoriei La multi ani,sa va traiasca dulcineea
La multi ani si pt. bebe Alexander, sanatate si multi pupicei
Cata de ce spuneai ca abea astepti sa-i scoti Biei masa de supa de la pranz? Eu stiu ca le dadeam la ai mei pt. masa de pranz supa cu carnita iar dupa-amiaza aveau felul doi, asa fac si cu Angelo acum
Biei, este papusica vie cu palarioara
Fetelor pt. branzica facuta cu zeama de lamaie, cata lamaie se pune? Azi am facut si am pus asa din ochi, era o lamaie mica si am pus 1/2 zeama....e prea mult? Am amestecat branza cu piure de legume,paste si sunca de la Hipp,a mancat Angelo fara probleme( imi era teama sa nu se inece de la branzica )
Giova bafta maine la cumparaturi, sa gasiti ce va doriti
Teolinda sanatate si pupicei pt. Nicolas, mi se pare prea mult Vigantol....
Mira sanatate la toti si pupicei copiilor!!!
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput