Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mai nou, Angelo mananca din bibe doar la orele 24.00 adica in somn, in rest toate mesele sant cu lingurita iar ceaiul si sucul tot asa

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bee uite ce sa NU mananci

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_casnice/detail?.dir=88ef&.dnm=e90fre2.jpg&.src=ph

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

'Neatza minunatele...
Ieri am avut o zi cumplita...dupa ce cu o noapte inainte am dormit 2 ore..am stat sa invat....ieri am fost zombie....
Am avut examen de la 17,30...am ajuns acasa pe la 20,30...facut baita Dariei...papa...si somn...
Azi-noapte am dormit doar noi 2..ca fetele.......ca tati m-a suparat..si l-am expediat la dormitor separat...
M-a trezit la 5..papat si adormit la loc pina la 8...
Acum i-am pus lapticul la racit...si ea sta in mijlocul patului si trancane...
Ieri a fost si doctora..la vizita bilunara de rutina...si avem 5350 si 63 cm....Deci a luat 3 cm in 2 saptamini si a luat mai putin in greutate...Asta e...
Uitindu-ma la pozele din parc cu Bee,Ana,Cata si Bia...realizez ce tzintzarica am...Eh..sanatoase sa fim...ca ne facem noi si mai barosane...
Liliana...cumva ai fost la Elias..la Constantinescu?Ca prea seamana ce scrii tu cu ce mi-a zis si mie si altor 2 mamici....
Daca e asa..nu te ingrijora...e paralela gagica ...
Daca vrei second opinion..du-te mama la Dr Ana Culcer...asta intr-adevar e de luat in seama...Am toate coordonatele ei daca vrei...
si tie si la Papanas..
Cata...cum sunteti azi?x2
Ingrid..doar par silfida..ca am niste sunci nene...
tie si la Di
Silvia..buna idee cu tabelul..x2
Rali..ma bucur ca sunteti acasa...si Anastasia papa...x2
Ioana...bine ca sunteti ok acum... si tie si la Razvanel...
Janina...ce faci fata frumoasa..de cind esti la Ploiesti..mai rarut pe aici...Cum e printesica???x2
Diana,AnaSebe,AnaM,Mirela,Bee,Anda,March,Ursulica si restul fetelor...
Moni..servici usor... E mortala Di...
Fug sa-i dau sa pape...ca miriie...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Liliana..si ca sa nu uit...Calciu nu se da sub nici o forma in luna mai...
Mai fetelor..ce nebunie cu gripa asta aviara....
Daca va fi cald..tare mi-e ca se va raspindi super rapid...peste tot...
Doamne Fereste....
ASta ne lipsea...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Ioana.. ma bucur ca Razvanel e ok. Te inteleg prin ce ai trecut...si eu am avut cu Ioana niste incursiuni pe la Spitalul de copii - a avut icter prelungit pina la 2 luni jumate...da a fost ok pina la urma...i-au gasit si anemie.. au intepat-o si pe ea de vreo 2 ori...are si ea "suflu sistolic gr2" dar nu ma sperii.. o sa treaca .. chiar si mai devreme de 2 ani cum ti-au spus tie..
orice as fi facut da nu cred ca stateam cu ea in mizeria aia de spital...arata ORIBIL!!!!
Cit despre declaratia de venit nici eu nu am depus-o.Aveam de gind sa mergem azi da la Iasi poua si e urit.. nu cred ca o scot pe Ioana din casa.

Any si Ioana

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Neata fetelor

Sa va spun eu ce zi am avut ieri.

Ilinca dormea pe coltar, pe o perna, in camera mare, asa cum mai doarme ea peste zi. Eu vorbeam la telefon cu doctorita de familie, sa stabilim cind mergem la vaccinul de 4 luni si sa o mai evalueze pe Ilinca. Eu am obiceiul de ma plimba prin casa cind vorbesc la telefon, ceea ce am facut si ieri.
La un moment dat, tocmai cind eram, in periplul meu, in camera puiului, aud de dincolo un zdup; ajung linga pui cind inca nu incepuse sa urle; cazuse jos din pat saracuta, am gasit-o pe spate, unde s-a pus pe un urlat, cred ca mai tare din cauza sperieturii.
Mi-a stat inima in loc; am ridicat-o, am tinut-o in brate, am mingiiat-o, pina cind s-a domolit. M-am tot uitat eu la ea, parea in regula.
O sun din nou pe doctorita, careia ii inchisesem brusc telefonul cind am vazut-o pe Ilinca pe jos, ii spun ce am patit, mi-a pus niste intrebari si a zis ca e OK, sa nu ma impacientez, ca de regula nu se intimpla nimic, ca pina la virsta de 1 an au oasele moi, iar capul este ca o mingiuta de cauciuc. Oricum Ilinca nu dadea semne de suferinta.
Nu va spun cit de vinovata m-am simtit, cit de imbecila si de idioata. Nu se mai intimplase niciodata. Si chiar cu vreo ora in urma, ma impacientasem un pic cind am citit pe forum ca bebelusi mai mici cu o luna decit Ilinca se rostogolesc deja de pe spate pe burta, iar Ilinca ba. Unde o pui acolo sta. Probabil din cauza ca e cam dodoloata. Si uite cum a inteles donsoara sa-mi dovedeasca contrariul.
Prin urmare, ne gatim sa mergem in vizita la medicul de familie, in vizita, sa ne faca si un examen clinic cu ocazia asta.

(va urma)

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Eu aseara nu am mai intrat ca am tampit de tot la cap cu gresia si faianta. ce nasol ca sunt atataea marimi si decoruru ca tre sa alegem si sa masuram sa nu luam in minus.
Al meu cupil, s-a trezit la 7 si ceva azi dim. dar l-am sfidat si am dormit cu tati pana la 9 .el s-a jucat cuminte in patut.

Vad ca e la moda suflul sistolic.
Liliana nu te mai ingrijora si tu, si ori mergi la alt dr. ori nu mai mergi.
Ar trebui sa merg si eu cu el, dar la 5 luni, la dr. aia beton din Timisoara sa vedem ce mai zice, ca n-am mai fost de la 2 luni, decand i-a gasit stafilococ in nasuc.
Ingrid ok, pe sapt. viitoare, dar sa vedem din timp, sa ne organizam.
Maraki , noi avem nunta pe 19 aug. Maine mergem sa vedem de haine pt. noi.

Merg sa mananc si eu ceva si pe urma mai vin.
E frumos afara, dar am atata treaba, incat iesim dupa ora 14, dupa ce papa.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Neatza gagici!
Nicole de ce nu se da calciu in luna mai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Liliana, imi pare tare rau pentru Papanas......eu nu ma mai gandesc, sunt convinsa ca va fi bine! Si eu stiu ca nu se da calciu in luna mai. IAr fier eu incep peste o saptamana, oricum, de la 6 luni se da fier!
Irina, sa-ti traiasca Gogosarul, sa te bucure su sa te fericeasca! "La multe luni!" cu sanatate si gimbuslucuri Mario dragule! Bafta azi lui Marian, si insanatosire grabnica!
Pup restul fetelor si bebeilor!Fug ca imi fierbe supa de morcov....nu stiu la ce m-oi chinui
sa o fac...oricum nu o mananca!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Teo...nu te stresa cu suflul...pentru linstea ta fa echo cardiaca si ai sa vezi ca e ok. Ai dreptate daca era ceva mai grav nu se dezvolta bb asa bine...sunt si multe alte simptome daca e ceva grav...asa ca stai linistita. Si eu o sa-i fac ioanei eco cardiaca cit de curind.Deocamdata am facut doar EKG dar nu are modificari semnificative.Si sa stii ca suflul nu se sesizeaza din prima luna de viata...e posibil sa nu-l fi auzit atunci pediatra sau neonatologul.

Raspuns la intrebarea cu declaratia de venit. daca ai avut venituri numai din salarii nu-i nevoie de depus declaratie..chiar daca ai avut si FF1 si FF2. Doar daca ai avut alte activitati...

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput