Mamici casnice (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Flavia , am citit tot din urma , am observat ca mi-ai dus dorul .

Am vazut pozele din Gradina Botanica ...cactusi din aia (si multi altii) avem si noi in curtea din spate (dupa gard , mai spre vale) si cand ies beduinii cu magarii si camilele la pascut , se repede cate un animal si ia cate o gura din ei . Aici cactusul e floarea nationala !

Acum ma duc sa dorm un pic (macar incerc ) pana nu trebuie sa

.

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Foarte frumos in Gradina Botanica la voi Flavia,dar e mai frumos la noi. Pana aduc probe esti in avantaj.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

E clar....Io nu sunt pe nicaieri....Noi nu avem nici parc in oras...Ce sa mai zic de gradina botanica.M-am imbolnavit de nervi.

Iar imi vine sa urlu.......

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

www.felicitari.net/Ma_lasi--i150_page=3.html" target="_blank">Pentru Ilinca si Robert .......sa cresteti mari si sanatosi si cuminti si ....

Feteleee.......www.felicitari.net/Bere_--i701_page=0.html" target="_blank"> asa vom fi noi la munte

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

saluty!
am o pizza la cuptor, sunteti invitatele mele daca aduceti cite o berica

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana,da in Cocor au zis ca se gasesc.
si mess. e inchis ca nu am timp de el.
umblu de zuza toata ziua
doar intru pe aici,va scriu si fug.
am inceput sa-mi fac curatenie generala si sa ma gandesc la bagaje
astazi am sa intru pe mess.
o tzara mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by georgi75

Iar imi vine sa urlu.......[/purple]

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate[/font=Comic Sans MS]

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Scoate punga

Mama ce somn am tras, acuma ma duc la bucatarie ca nu mai pot de foame, mai am o ora si vine sotul acasa:)
Ioana somn usor si tie:)

Miha abia astept proba contrarie, poate ma nervez si ma apuc de pozat, sa vezi ca la noi e mult mai frumos decat am apucat eu sa pozez:)

Dana tu nu mai zici nimic? Tot pe fuga, tot la mama?:)

sunt_mamica hai curaj, ca nu te batem:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Alina...........www.felicitari.net/Ma_gandesc--i554_page=0.html" target="_blank">ajunge berea asta???

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Flavia ,aici sunt!
Miha,i-am zis copilului ca mergem cu Maria ta la inot si e f incantata.E de bine!

Da' Andreea de ce nu are curaj sa scrie? A suparat-o cineva?
Mirela ,ti-am vazut pozele1

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Porumbelule ma omori cu plimbarile, ia spune cum e la Ierusalim? Dar pe beduini nu i-ai fotografiat? Cred ca e tare frumos..... Cu Aradul sunt toanta ca nu-l stiu pe cel din Biblie.... eu credeam ac te-ai nascut la Arad si de acolo sunt pozele
Si mama s-a nascut la Aradul nostru neaos si emrgem acolo cam o dat pe an in medie.... e tare frumos Muresul..... uf...
Flavia am vazut cum e in G Botanica.. de vis ce mai...
Nico, da de obicei cunm adoarme? Las-o singura sa simta ca-i e somn... si oboseste-o rau de tot in rest
Dana, cum arata ma sorturile alea sexoase? Stiu ca ea mare valva dar mie mi-au scapat pozele
Danelutza acus vin sa vad pe viu panorama ai panoramica

Si nu mai am timp sa scriu...tre sa fug iar.....paaaaa

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput