Mamici casnice (44)
Raspunsuri - Pagina 13
Anculina spune:
Buna fetelor !
Impreuna, faza cu pozele cu ziua mariei e asa : pt ziulica ei mamica ei cea plina de idei s-a apucat sa faca invitatii ea cu manuta ei...si pe fata invitatiei trebuia sa fie o poza cu maria...asa ca folder-ul unde am descarcat pozele de unde urma sa aleg poza pt invitatie l-am numit
" poze ziua mariei "...offf...ce m-am chinuit sa fiu clara si logica...Ai inteles ceva ? Nu a fost ziua ei, e pe 26, i-o facem pe 28.
E mai misto in gradina botanica la voi...
Bine, si la noi vezi mai multe chestii decat in fata blocului dar oricum, prea putin fata de ce te astepti...Chiar am prin calculator ( sa vad pe unde am salvat, poate va pun si voua sa vedeti ) niste imagini de la o garadina botanica de nu stiu unde...am ramas muta...cata ingenuozitate in plantarea plantelor si a florilor...ce colorit...ce forme geometrice...
Dati-mi si mie idei de papica de efect pt petrecerea Mariei !
Pupici.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
malla spune:
salutare...
Acuma reusii sa ma intorc sa va citesc, ma da ce repede va miscati...
Andora, ma simt mai bine, mi-a trecut raceala, si inca mai port din cand in cand blugii cu pricina, dar nu ei sunt de vina ca nu de la ei am racit :) Georgy, mi-am mai luat o pereche de pantaloni, tot de vara, crezi ca o sa racesc si in astia??? :)
Maria2mami, am citit ce mi-ai scris si inca o data multumiri... Abia astept bicicleta, dar nu te stresa, cand gasesti cutie, e bine! Cum te mai intelegi cu colegul? Te-ai hotarat sa mergi la mare cu el si fetita?
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
impreuna spune:
Anculina am priceput acuma:)
Inseamna ca va fi o petrecere reusita daca e asa de bine organizata
Adriana am vazut ca m-ai cautat pe mess, da nu eram...
andora pai hai si tu in vizita si vezi gradina live:) Ca eu te primesc cu mare drag
Flavia (sotie si mamica fericita)
maria2mami spune:
Anculina....in afara de ce a facut Cami.....mai am si eu idei dar trebuie sa-mi dai adresa de mail sa-ti trimit folder-ul cu ce am gasit pe dc ...si asa...in general
Dana .......deabia astept io'.....da' ele...iti dai seama ...ca ratele vor fii
mmiha
andora spune:
Georgi, da' tu unde pe malu' Oltului stai? Ai vazut vreodata Oltul de sus de pe crestele Fagarasilor? E superb.....
Adinellu' bine ca esti mai bine, io zic sa treci la fusta mini ca te calesti mai repede
Anculina am pricipit cum e cu pozicile, dar ai ales poza pt invitatie? Hai ca si noi la nunta am comis-o si facuram invitatii cu poza noastra la munte, a zis socrella ca suntem nebuni Papica de efect? Orice papica simpla dar asamblata ca si animale etc..sa aiba efect la piticime....
Mmiha ne-ai omorat cu pozicile, da' aia cu berea pt pizza Alinei e tare rau, tup-tup-tup berica la infinit
Bey eu intre Cluj si Iasi la gradini botanice optez pt Copou, gradinile te' sa fie supe peste tot, dar copoul meu de suflet.... e unic
Am pus poze acileaaaaaa
Pup dulce!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
georgi75 spune:
Adinella daca racesti si cu astia, iti iei altii si tot asa...
Flavia viu si io la tine.hai ca la Danelutza am fost..Acum vin la tine.Si cu ocazia asta iti fur si socrii.
Andora sunt din Slatina(Olt) si din pacate nu am vazut Oltul de pe creste cum zici tu.Vad ca azi sunteti croite pe mine sa ma ofticati...
Daca o mai vad pe Alina ca se lauda cu pizza aia scot paru la ea..Ai auzit fatoooo???
Io o sa ies afara cu bebelina. Iar pierd deschiderea unui cap nou ca in ritmul in care scrieti parca vad ca va gasesc pe la pagina 3-4.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
andora spune:
Fla, da eu in Cluj vreau sa vin de mult sa nu's cand ajung, cand lucram veneau mereu nite tani la curs al noi s erau super femei, povesteau ca e superb la gradina botanica.... lasa ca inecp serviciul si ma fac ca am treaba pe acolo
Georgi hai ma ca nu te mai oftic, dar daca vezi cum serpuieste Oltul acolo in departare.... mmm e de vis.... Acum serios, am vazut acus o poza cu o biserica dn Slatina cu o scara asa frumoasa pana sus la intrare.. super!
Ne-am kkcit si nu mai putem sta din motive olfactive
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
ange spune:
andora,am vazut pozele care le-ai pus "acileeeaaaaa"
cool
sa-ti traiasca!
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
maria2mami spune:
Adriana .....am vazut pozele talee.......fataaaa unde ai urcat saracu' fotograf'...in pom....misto rau si de bebelusul de Andrei ce sa zic....sunt topita definitiv....prima poza e prelucrata de tine???
mmiha
andora spune:
quote:
Originally posted by ange
andora,am vazut pozele care le-ai pus "acileeeaaaaa" cool
sa-ti traiasca!
Multam fain si tie sa-ti traiasca ingerasii, sunt de tablou in poza aia pregatiti de scoala....
hai ca eu am editat meajul meu anterior si acum vazui ca se scrie rau pe-aci..bravo dom'le