Mamici casnice (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Danelutza, m-am dus si eu plina d elan sa deschid paginile alea pe care mi le-ai trimis tu cu retete sa stabilesc meniul pt petrecerea mariei...si cand colo...mi se deschide un mesaj : " admin, esti un prost ! Luati mancare de aici : cemancamazi.ro " cam asa ceva...

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Aveam salvate prin calculator niste pagini super misto cu niste sandwish-uri pt copii si nu le mai gasesc...si nu am inspiratie ce cuvinte sa dau in google la cautare sa gasesc retete de efect pt petrecerea mariei...ma ajutati ?Mersic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

anculiana,pai daca te-ai uita in "albumele noastre" ai vedea acolo ideei de aperitive.le-am facut eu sambata la petrecerea lui Robert.
sau am deschis subiect la bucatarie "va plac aperitivele mele?".Mergi si vezi si sunt sigura ca poti sa te inspiri din pregatirile mele

Mergi la inceput

Pai m-am uitat deja demult...de cand a fost ziua lui robert...am luat deja ceva idei dar vreau sa imi fac un folder cu mai mult retete cu poza si retea aferenta sa ma hotarasc impreuna cu sora-mea ( care va fi ajutorul meu de baza ) exact ce cumparaturi facem si ce alegem !
Vroiam sa ma inspir si din paginile alea cu sandwishuri...ce ma oftic ca nu le mai gasesc..erau in forma de masinute, de telefon, etc...
Unde pot gasi asa ceva ?
Mersic oricum !
Te-am citit deja si la " Va plac aperitivele mele ? " dar nu intotdeauna si raspund la tot ce citesc...din lipsa de timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

pentru ca a plouat si m-am plicti in casa am executat o tarta cu mere.buna rau ca am terminat jumate cu soata pina acum.

Aluat:
200g faina+1plic praf de copt
4linguri zahar,este mai bine sa fie pudra
1ou
100g unt,putina esenta de rom.se framanta toate foarte bine si pune bila rezultata 30min la rece.
apoi se intinde in forma de tarta unsa si pudrata cu faina.seinteapa in mai multe locuri cu furculita.
Peste aluat se pun 4 mere taiate jumatati cu partea bombata in sus.
1budinca de vanilie,250ml smantana dulce,5 linguri zahar,250ml lapte se fierb ca o budinca normala.si cand s-a racorit se pun 2oua si se amesteca cu telul. se toarna peste mere si coace 45-50min.eu ultimele 10min am lasat numai la rezistenta de jos a cuptorului sa fiu sigura ca este coapta si la fund bine.in reteta scrie ca rece unge cu putin gem de caise si presara migdale felii.eu nu am mai uns.am lasat sa se raceasca bine si am taiat felii.

acum s-a oprit si ploia ma duc sa ma plimb ,sa nu se puna kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

bey frate,au hacuit astia forumul culinar!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

vazui frate.dar la mine si ieri tot asa era!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

La mine nu-s probleme.
Cum naiba vine asta?

N-am mai plecat afara.Il asteptam pe tati sa vina sa dam o tura pe la tara pe la ai mei.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Ange, toate aratau fantastic.pe mine m-ar interesa mai ales cele care se fac mai usor si mai repede, ca nu am nici timp si nici prea mare pricepere.checul tigru e greu?
Impreuna, n-am apucat sa lucrez in domeniul asistentei sociale. doar putin, in timpul facultatii, am fost voluntar la o asociatie care se ocupa de copiii strazii si copii din familii foarte sarace,la un program pt prevenirea abandonului scolar.
noi abia asteptam sa plecam la mare, mai avem putin, pana lunea viitoare. ca sa mi se para mai aproape deja am inceput sa pregatesc bagajele. mi-e putin frica, e prima oara cand mergem cu rulota la mare, sper sa ne descurcam

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

adita,am explicat checul tigru "la bucatarie" pe subiectul meu ala cu aperitivele.
Este tareeee usor.Necesita mult timp la cuptor.Atat.e o nebunie.
Dar daca vrei sa vezi imagini pas cu pas cum se face poti sa intrii pe situl ala de care fetele vorbesc (cand o merge)

osna,si la mine ploua si e frig asa ca am bagat si eu o prajitura "imprumutata" tot de pe la vecini
se numeste "prajitura cu rondele de ananas".e la cuptor.Nu stiu cum e dar cred ca e o nebunie dupa cum miroase in casa

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput