Mamici casnice (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Flavia pai cuscra s-a laudat acum vreo citeva pagini ca ginerica face un an jumate. De aia se tortuleste, dar vezi ca se da la fund, nu mai zice nimicutza azi, intra saluta si dispare la mincat tortul.
Asha si zici ca socrii nu se separa, acuma pricep de ce te chemi tu "impreuna"
Maria2mami vazusi, s-au speriat rushii de palinca ?!
Svetlana vin la mine sa mergem in padure, e soare, cald, cam innaduseala, dar la racoarea copacilor nu se simte.
Georgi lasa ca jivinele care le am eu in padure, nu-s periculoase, daca se da vreun sarpe la noi, il altoiesc de nu se vede
Andreea panorama ca panorama, dar s-o vezi pe viu...

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ete ca si eu am stat in Arad o vreme, la scumpii mei bunici

mmiha te-ai luat repede dupa mine sa scrii mesaje lungi:)
Bei da voi (tu si colegul) sunteti impreuna pe bune sau "asa si asa" de faceti (pardon, nani ) cand va intalniti?

Ioana ia sa te pui sa citesti TOT din urma sa vezi cat am intrebat de tine, nu mai zici ca nu ne esti draga
Ce fain ca v-ati plimbat, uf, las ca si eu va invidiez (tot in sensul bun:) Da tu nu ne pui poze? Asa mi-ar place sa vad si eu ce e pe acolo macar in poze ca nu cred ca ajung vreodata ...

Miha acu mi-am amintit, ti-am urat si eu ieri "la multi ani" (mai zic si acum o data:) si chiar ziceam ca in curand are si Sara 1,jumate ani:) Sunt uituca, am imbatranit

Cami scumpa rau de tot Maia ta, ce sa-i faci daca e frumos filmul, are gusturi fine fata:)

andora iti facushi timp sa te uiti la poze, bravo:) Da ai avut ceva de recuperat:) Pup Gogo mica:)

Alina tu numai citesti romanele, hai scrie si tu unul:)

Svetlana ai terminat cumparaturile pt RO? Mai aveti putin si veniti, abia astept:) NU de alta, da atunci plecam si noi la mare
Daca eram aici dadeam o fuga la Tm sa te vaz:)

M-am hotarat: fac cartofi natur si ficat cu sos (sa fie simplu, sa stiu si io:)

Georgi de la noi nu-ti ceri voie sa te motivam ca ai meditatii?:)

Da, si mie imi plac cuplurile care se inteleg bine pana la capat, deci sotul sa faca bine sa-i mosteneasca pe socrii, ca de mine nu-mi fac probleme

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

am trecut intr-o fuga sa va salut.Alexandra pe semne ca-si schiba programu ,dupamasa nu doarme, sera se duce traziu in pat dar si atunci cu scandal...eu una is terminata mi-e somn de pic.... si astazi daca nu am pus.o in pat de 20 de ori si nici o sansa.

va pup fetele
nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Flaaa......in aproape 3 ani de cand suntem separati numai o data sa intamplat sa facem , o singura data! Si uite cu ce era sa ma pricopsesc

La multi ani Ilincai (mami sunt_mamica), azi face 9 luni....domn'soara de acum, ce mai...

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

flavia da dc gatesti? unde o mama soacra?e plecata si n-am cetit eu?s

da pana la urma cate fam mergem la moieciu?si clar se merge de vineri.DA?mama deja nu mai am rabdare , mai ca m-as apuca de facut bagajele.

dana si flavia ati primit nr de telefonu a lui nenea constructoru?ati reusit sa pove cu el?

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Nico pup Alexandra, deja se face fetita mare, nu mai are chef de nani:) Sper sa gasiti o metoda.

mmiha esti figura rau:) Hai ca poate va impacati, nu se stie niciodata

Am poze de ieri din gradina botanica (da is facute la repezeala, ca noi aveam chef de povesti, nu de poze:)

Edit ca acu vazui tot:)
Bianca inca n-am sunat la nenea, da am primit nr, mersi mult. Azi mergem la o agentie imobiliara sa ne sfatuim sa vedem :teren si casa sau apartament?:)
Si eu abia astept Moeciu, da pana atunci mai am de mers la mare:)
Soacra-mea e la servici, ea vine doar dupa-masa. De obicei face mancare cand vine acasa, da azi vreau sa fiu harnica:)

La multi ani (luni) Ilinca draga, spune-i la mami sa mai treaca pe la noi:)
Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Hai mai Fla...M-ai dat de gol cu meditatiile...Feteleeeee, imi dati voie sa fac si io meditatie azi?(de fapt acum chiar am ).N-am chef de ea dar vine bacuuu'....

Andora mai caraghios e numele meu.Stii ca si io m-am gandit ca vor rade cupiii de fi-mea.Da las' ca o invat io sa nu se supere....Si sa-l taxeze pe ta-su pt asta si facem jumi - juma.

Danelutza nu mai viu.Am urlat in punga(stii, ca la desene animate ). si mersic de cafea.

ca am treaba.Ne facem de cap dupa ora 16.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

M-ai omorat cu pozele de la gradina botanica....misto rauuu.....

mmiha

Mergi la inceput

Sunt_mamica ne priveste / citeste din umbraaaa....si vb pe mess.

.......o asteptam aici cu mare drag

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Flavia ,buna treaba asta cu 2 pagini de mamici casnice deschise.
Nico, e doar o faza . O sa-i treaca.
bey ,Cami ,toata ziua tii messul ala inchis. Nu mai stie omu' de tine nimic.nu ti-am gasit sorturi din alea sexoase. esti sigura ca in Cocorul a zis tipa aia ca se gasesc?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput