Mamici casnice (44)
Raspunsuri - Pagina 10
andora spune:
Si-am vazutsi albumul lui Cami.....si oe bune c-am zis "ptiu sa nu0i deochi" ca asa dulci erai tinereii pregatiti de scoala si gradi.... si al Danelutzei i panorama aia mi-a ramas in mintea-mi doprnica de frumuseti.... Pe Dana si pe Denizelu' nu avui ocazia sa le vizionez... in schimb bucate alese care=-mi facura o pofta de lup...
scuze de scris scriu ion timp d=ce mandra-mi sare pe pat s cand ma apropii zice "nu caji" si se pune jos
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
georgi75 spune:
Am facut varza mesajul anterior...L-am scris in nush cate culori.
Andora si cum ziceai ca te cheama? Verdeata de pus la ciorba... sunt mai multe. N-are bey nik.Important e sa ne iubeasca sotii cu numele astea ciudate(ca de la ei ni se trag, nu?)
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
andora spune:
Geani vai ce copanele are Dariuta, eu acum le vazui... mi-e dor parca de un bebe asa mic si pufos...
Porumbelu' mama, super baieti ai tu, sa fie sanatosi ca frumosi pica ce sunt Mai tu esti din Arad? Sau langa? Ca la ora asta eu sunt pe dinafara
Lucia mamicule, fiul tau are privire de poet, ti-a mai zis cineva? Sau macar de artist, asta stim sigur ca este
Mmiha, mortal de haioasa Mariuca ta rapidista
Mihaela, haha, cu privirea asta o sa omorati baietii
Mirela, sa nu va deochi, frumosi rau si voi mai sunteti! mai ales intre floricele.... Super babetica cu "don't blame me, just got here "lol
De Roberto-Akira nu mai zic ca e asa scumpic, are niste foto de pus in revista, face niste super mutrite
Super..ce sa mai zic....acuym vreau sa va vad pe toate si mai tare...
prea mult m-a lasat fii-mea sa vizionez, ma si mit....ma duc dincoo sa vad daac ami e in picioare castronelul cu mancare.
Mii de pupici tuturor! Si scuze daca am uitat cate ceva, sunt aeriana din fire, nu va suparati pe mine
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mariussimiuc spune:
Multumesc de urari cuscra draga.Stiam eu ca esti o dulcica.La fel si nora!
Flavia,astazi Robert implineste 1 an jumate,de asta "ma ura" Danuta!
Miha,a iesit tortul pana la urma.I-am dat de capat,mama lui de tort.N-a iesit cu aspect tocmai comercial,dar e numai bun sa se faca mami cat usa Mitropoliei. Dar metoda ta e buna de tinut minte!
Va pup
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
andora spune:
Miha, sa ne traiasca Robert, multi inainte, uraaaaaa
Miha ma baga de tot in boale felia aia de tort...din poze...off.... si Robertelu' gatit ...
Georgi uite numele meu e aici sub a doua poza din dreapta..ma jenez sa=l pun direct, dar macar stiu ca nu ma uita usor oamenii acum, decat inainte cand ma chema simplu si frumos Vasilescu Sotul sa traga ponoasele cand o fi cupilu' la scoala si-or rade colegii de el
mariussimiuc spune:
Multumesc Andreea.Tort de ala am facut si pentru astazi.Si chiar daca nu a iesit la fel la aspect gustul e acelasi:demential.Asa ca te invit la noi.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Porumbel30 spune:
Dragutele mele , nu m-am evaporat , nu v-am uitat , dar in ultimul timp am fost f. ocupata !
In afara de faptul ca macar banuiti ce inseamna sa ai 3 baieti cucuieti , niste prieteni s-au hotarat sa se intoarca in America si sotul meu a fost sa-i ajute cu cate ceva , si a primit o multime de "nimicuri" (gen scule , chestii din astea tehnice , ca si sotul si prietenul asta aproape tot timpul vorbesc despre calculatoare si scule si reparatii si inventii... ). Asa ca l-am ajutat pe iubitelul meu sa aseze toate piesele si chestiile pe care le-a primit ( recunosc ca nu cunosc denumirile si utilizarea tuturor "obiectelor neidentificate" - de mine - ).
In afara de asta , luni si marti au fost 2 zile maraton . Luni am fost la Beer-sheva (un oras mai mare la 45 km distanta de noi ) si a trebuit sa merg cu toti baietii (da , cu toti 3 ! ) , iar marti
am fost la Ierusalim cu Andrei si Paul , bebe ramanad acasa cu tati !
Asa ca ieri nu am facut mai nimic ...iar azi am de recuperat lectiile cu Andrei (si parca-l aud pe Paul ca o sa vrea si el...) , am de calcat niste haine (placerea vietii mele...sper ca ati subanteles ghilimelele).
Andora , eu locuiesc in orasul Arad din Israel (e construit la 10 km distanta de vechea cetate a Aradului despre care scrie in Biblie in Vechiul Testament).
Fetelor , ma bucur mult pt. voi ca sunteti asa harnicute si "boscodine" (asa zic baietii mei ) ...si va invidiez (in sensul bun al cuvantului ! ) pt. intalnirea de la Moeciu ! Neaparat sa faceti multe poze ! Si sa nu intarziati sa ni le aratati si noua !
Acum ma duc sa spal vasele si revin !
Pana atunci , primiti fiecare un si !
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
ange spune:
neata si de la mine
ai mei copii au facut ochisori de la 6,00 ca niciodata
ieri i-am inchiriat Maiei filmul "Narnia" si dimin. prima grija a fost sa se trezeasca sa-l vad inca odata inainte de scoala
Acum asta face.
La mine da sa ploua.De fapt de o sapt. tot ploua si plouaaaa....mama ei de treaba ca vreau sa-mi aranjez gradina inainte sa plec si vremea asta nu ma lasa.
Astazi vine si colegul
Cineva vorbea de lilieci.Am si eu 3 in curte in spate.Si ai mei sunt batraniii si mariiii si infloriti si acum dimin. cand am deschis usa in spate sa aerisesc a venit un miros superrrr de liliac.
Astazi o sa-mi pun liliac in toata casa.tare frumos miroase.
mmiha,multumim pt. Moeciu.
eu una abia astept.
Dana,astazi trebuie sa vorbim neaparat.
Porumbel30,poze de la Moeciu nu cred ca vom avea timp sa facem vom incerca sa profitam cat mai mult de faptul ca suntem impreuna.Dar facem acolo,una,doua foto si pt. voi
o zi buna.
maria2mami spune:
Eeeee, eu m-am nascut la Arad, da' aici in Romanika..........ehee ce oras frumos, nu am mai fost de vreo 10 ani
mmiha
Bimilit spune:
salutare!!!!!!
am trimis banii la ora 11,45.nenea de la ghiseu zicea ca-i primesti in 3 min.
va tzuc si mai vin.....
Bianca - soacra cu DOUA nurori!