Ce va sugereaza ...o camera???
Raspunsuri - Pagina 3
Idora spune:
Incarcata si apasatoare,seamana cu modelul interioarelor din Suedia.Mi se pare lipsita de gust si armonie.
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Idora
Incarcata si apasatoare,seamana cu modelul interioarelor din Suedia.
Nah, si tu acuma!!
adimercedes, spusei ca tre' sa reconstruiesc (insa nu in designul de interior) atmosfera din camera aia ca si concept, filosofie de imagine (
)(mixtura de stiluri, materiale, forme, texturi, culori, patterns), burghezie, timeless - din punct de vedere al modei, odihna/lectura, natura....:-))hehehe...si de aici vin idei!!!Va multumesc inca o data si...subiectul ramine deschis :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Idora spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Nah, si tu acuma!!Pai chiar de-i olandez interiorul, tot productie nordica ramine :-)))
Pai, am banuit de la prima vedere

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg
yank spune:
Lumina nu este bine aleasa,cel putin in poza asta.Felul in care e luminata incaperea ii da o aura deprimanta.Masa e prea incarcata,lampa e mai mult moderna decit retro,iar forma ei nu se potriveste cu decorul deloc.Chinezariile nu au ce cauta acolo,nu au ce cauta intr-un interior retro.Apoi camera e prea incarcata,designul retro beneficiaza de o anume "aerisire" a spatiului care nu se regaseste aici.Una peste alta,nu imi place!