Ce va sugereaza ...o camera???
Raspunsuri - Pagina 3
Idora spune:
Incarcata si apasatoare,seamana cu modelul interioarelor din Suedia.Mi se pare lipsita de gust si armonie.
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Idora
Incarcata si apasatoare,seamana cu modelul interioarelor din Suedia.
Nah, si tu acuma!! Pai chiar de-i olandez interiorul, tot productie nordica ramine :-)))
adimercedes, spusei ca tre' sa reconstruiesc (insa nu in designul de interior) atmosfera din camera aia ca si concept, filosofie de imagine (; de aia imi trebuie cuvinte cheie ...si cu ajutorul vostru, chiar am gasit citeva bune-bune: eclectism ()(mixtura de stiluri, materiale, forme, texturi, culori, patterns), burghezie, timeless - din punct de vedere al modei, odihna/lectura, natura....:-))hehehe...si de aici vin idei!!!
Va multumesc inca o data si...subiectul ramine deschis :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Idora spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Nah, si tu acuma!! Pai chiar de-i olandez interiorul, tot productie nordica ramine :-)))
Pai, am banuit de la prima vedereVezi, eu de-aia am schimbat tot prin apartamentul consortului, ca aveam impresia ca o sa cada peretii pe mine
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg
yank spune:
Lumina nu este bine aleasa,cel putin in poza asta.Felul in care e luminata incaperea ii da o aura deprimanta.Masa e prea incarcata,lampa e mai mult moderna decit retro,iar forma ei nu se potriveste cu decorul deloc.Chinezariile nu au ce cauta acolo,nu au ce cauta intr-un interior retro.Apoi camera e prea incarcata,designul retro beneficiaza de o anume "aerisire" a spatiului care nu se regaseste aici.Una peste alta,nu imi place!