Ce va sugereaza ...o camera???

Ce va sugereaza ...o camera??? | Autor: lilanda

Link direct la acest mesaj

Ehhh, am nevoie de ajutorul vostru...si stiu ca-i pretios:-))
Am nevoie sa aflu ce anume va inspira, va sugereaza un astfel de interior??
Cum ati caracteriza atmosfera creata de designer (precizez ca mobila este noua ), cine si-ar mobila/decora casa in stil retro??

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Lilanda,mie una imi sugereaza ceva vechi si cam apasator.Culorile sunt cam inchise si cam multe si amestecate.Jocul lor mi-a obosit ochii.Asta e parerea mea.Eu sunt adepta spatiilor deschise,cat mai putina mobila,multa lumina ,a culorilor pale,a tentelor de culoare.Imi place mobila cat mai comoda,cat mai moderna si mai futurologica...Imi plac contrastele de culori,intre mobila si pereti,eventual contrastul intre culorile draperiilor,perdelelor,jaluzelelor si cea a mobilei si peretilor...
Sincer,eu una nu as opta pentru o astfel de combinatie retro ...nu e genul meu!
Numai bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Lilanda, depinde de dimensiunea camerei si de lumina. Pt o camera de apartament obisnuita ar fi pt mine f obositor: model covor, model pe pereti, model pe pernutza. Un pic cam prea incarcat...Mi-ar sugera o persoana cam nehotarita si care vrea sa aiba de toate si nu s-a hotarit ce sa aleaga. Probabil arata cu totul altfel la un ditamai living-room. Mobila inchisa la culoare inghite f multa lumina (am o obsesie de cind cu mutatul in Germania unde e f des innorat si intunecat).

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Lilanda, e retro ! ma face sa ma gindesc la un interior din anii 70. (seamana pe undeva cu un decor de film de Almodovar).
Culorile sunt excelente ! Mie una mi-ar placea sa stau in living si sa citesc.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Mie mi-ar sugera mai degraba interiorul unui mic bistro, unde se canta jazz, atmosfera incarcata, lumina difuza..
Forma lampii mi se pare ciudata(de fapt e cea mai interesanta din toata poza), semana cu un cerb... sau cu o zebra? , rimeaza cu fotografia de pe pernuta. Se potrivesc si la culori: galben de pe perete cu pestritul de pe jos, creeaza ideea de natura, wildness

Masa mi se pare prea incarcata, ceva care nu se potriveste nici pentru un bistro, nici pentru o casa de locuit. Mai bine fara ele..

Io nu mi-as mobila casa asa.. dar poate sunt altii cu gusturi mai cizelate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Mi se pare prea incarcata: floricele pe pereti, patratele pe jos, perna cu cerb etc.
Luate separat, obiectele din poza sunt interesante, dar puse toate laolalta ...
In ce ma priveste, m-ar obosi o camera ca asta. Prea multe detalii de descoperit. Imi fug ochii, desi culorile se potrivesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Nu stiu cine si-ar mobila casa in stil retro
Eu una nu, nu imi place deloc, sincer, eu sunt adepta stilului minimalist care nu are nici o legatura cu cel retro. Mi se pare foarte obositor cel din urma...

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Pe petereti sint floricele, pe jos dreptunghiuri ... parerea mea este ca este foarte incarcat.

Retro, retro... nu mi-ar parea o camera, mai de graba un decor dintr-un film vechi sau o poza a unei camere apartinind generatiei bunicilor.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

mie imi sugereaza cadrul unui serial din anii '60, desi picioarele masutei parca nu se incadreaza, par mai "futuriste" :).
cine ar sta in asa o incapere? o persoana excentrica sau una cu nostalgie pentru ambianta retro.
daca spui ca mobila e noua(am citit si la "scandinavi" ca e preferata de tineri), poate ca avem de-a face si cu o recrudescenta a gustului pentru decorurile trecutului, asa cum de altfel se intampla si in moda.

p.s.-veioza e !

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sununki spune:

mie mi se pare o camera cam masculina (cu tot tapetul plin de flori, toate liniile sunt asa drepte...) iar lampa imi inspira o girafa (?!), cam multe animalute pe metrul patrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Va multumesc pentru opinii si deja mi-am notat niste idei interesante!!! Mai astept si altele....(motivul e acela ca trebuie sa reconstruiesc in alt fel atmosfera din acea camera)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput