Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-7

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Madyn, pai ar fi spre binele nostru, sa se tripleze nr. de reusite, nu?

In plus, Moisica desi e miniona, e frumoasa foc!

PS Aaa... d-le dr. sa nu ne-o luati in nume de rau, daca cititi cumva!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Marinar, uite un si nu mai fii trista, Claudia are dreptate, n-are cum sa fie rau. Suna-l pe T. ca sa te mai linistesti, ok?

Bubulina, e dezastru scumpa, ma ustura ochii, acum am luat o pauza de la rapoartele alea ca aproape nu mai vedeam bine. Si asa eu nu imi iau pauza de masa ca altii, mananc tot cu ochii in calculator. Tu ce faci, esti ok?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Pai da, sint amindoi frumusei, pasionati de munca lor, talentati in ceea ce fac, adik s-ar intelege unul pe altul daca ar fi chemati in miezu' nopii de pacienti ..... deci .... ramine doar sa le facem lipeala ! Oare s-or cunoaste?

28+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Amely iti intorc pupicul.
T nu raspunde, am inteles ca iar pleaca afarica, asa ca... poate-si face bagajul. Am sunat la cabinet si m-a programat luni. Pana atunci nu mor, mai ales cavoi toate imi sunteti alaturi si ma sfatuiti cum stiti mai bine.

Ma bucur pt tine, un prim rezultat bun in urma laparoscopiei nu!!!

tu ce plantute ai folosit, ce tratament, pt ce?
eu am inceput sa iau tinctura de fructe de soc ca sa-mi vina CM.
Cand o sa merg la T sa-i spun?

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Marinar, dr.T trebuie sa raspunda. Eu diseara am programare la cabinet asa ca sigur este in tara. Poate e cu vreo pacienta, in momente mai delicate ... si nu poate raspunde.

28+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Marinar, vezi ca am scris la subiectul Ioanei cu endometrioza, in ce consta tratamentul meu...poate iti foloseste cate ceva din el ca e cam complex, nu de alta Oricum, e o combinatie de regim alimentar, cu plante, tincturi si capsule. Nici eu nu il tin foarte strict, ca e tare greu de tinut...
Nu stiam ca T. pleaca din nou din tara...stii cumva in ce perioada? Eu zic sa mai insisti la tel. ca pana la urma iti va raspunde. Nu are sens sa stai cu grija analizelor, cand el ti-ar putea spune mai clar care e treaba.

Pana una alta, vreau si eu sa ma programez la T. pe 29 mai, in ziua 11-a, dar am vb. cu asistenta si nu mai face programari, pentru ca sunt ff multe paciente, a zis sa vin cand pot si se intra in ordinea sosirii...asta e

Pozici cu noi

Mergi la inceput

multumesc fetelor
cred ca cel mai bine ar fi sa ma duc direct la cabinet- stau si aproape, dar nu stiu daca e ok sa merg fara DHAES.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Prezent si creata nr.4 , cam tarzior , dar asta este ... muncim cu drag si spor.......
Pup toate fetele ca tare imi sunteti dragi......
Marinar eu mai demult am facut si eu analizele acelea si tot asa la DHAES rezultatul a venit mai tarziu. Eu l-am sunat pe dr. si mi-a zis sa vin cand le am pe toate , inclusiv DHEAS. La mine erau bune analizele , dar DHEAS mi-a iesit un pic de tot peste limita.
Acum fa si tu cum crezi ca este mai bine. Bafta si sa auzim de bine.
Marair , imi pare bine ca aud ca esti bine , sa stii ca te-am urmarit din umbra si la "odiseea........" si aici , chiar am vrut sa te sun sa vad ce-i cu tine , dar am vazut ca ai revenit pe DC .
Despre mine ca sa-ti zic , astept sa incep din nou stimulare + inseminare , dar asta in jur de 15 iunie . Pe 28 aprilie cand am fost la dr. mi-a zis sa mai astept... ca sa fie in tara cand incep monitorizarile si tratamentul. Sper sa reusesc de data aceasta , daca nu oricum mai incerc... ca alta alternativa nu am ......
Amely , imi pare bine pt tine ca nu te-ai dereglat deloc si nu ai avut dureri..... poate nu o mai fi nevoie de tratament , Doamne ajuta !

PS: Stiu ca dr. T nu raspunde la telefon cand are nasteri....

Mergi la inceput

Laura multumesc de informatii.

Am hotarat sa nu merg la dr pana ce nu am toate rezultatele, cum am stat pana acum mai pot sta cateva zile.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA FETE FRUMOASE !!
M-am intors din plimbari cu treburi! De fapt am fost la Braila pentru ca tocmai a murit pisica mea de la mama, care avea 14 ani. Am fost pentru ca am cumparat o alta pisica, de fapt un motanel de 2 luni si i l-am dus mamei ca sa mai uite de cea care tocmai a murit! Am tinut toti f. mult la acea pisicuta pe nume Mona si chiar am considerat-o membru al familiei. Stiu ca altfel mama ar fi plans mult timp dupa ea si pentru ca s-a obisnuit cu un animalut prin preajma, i-am luat altul, care sa aduca veselie in casa.
AMELY ma bucur ca ti-au venit ruhii la fix, acum e o luna cu multe sanse, sa nu uiti!! Am crezut ca si mie mi-au venit, dar cred ca a fost doar o anuntare ca vor veni in curand! A fost ceva rosu pe la pranz, dar acum nimic! Mai astept, e abia z24 la mine. Speram altceva, dar asta e, poate luna viitoare! Sau poate numai vin deloc!
MARINAR nu dispera iubita, ti-am zis ca s-ar putea sa iasa ceva putin modificat din cauza intarzierii prea mari, dar se va regla dupa ce vor veni rushii si eventual dupa ceva pastilute, cred. Valorile nu sunt foarte mari, diferenta e mica, de ex. la prolactina, care aduce cele mai mari probleme. La tine e putin mai mare, la mine era de duoa ori mai mare dect normal si s-a reglat cu brocriptin. Asa ca stai linistita ca se rezolva cumva.
CLAUCIA Ce mai face creatza frumoasa?
MADYN despre doctorii nostri dragi si iubiti! Eu cred ca se cunosc deja, dar nu prea cred ca se sufera! Cand i-am spus dr. T ca m-a operat Moisica a cam strambat din nas si i-a zambit cu inteles asistentei! Deci nu stiu daca se vor lasa cununati! Sa mai speram!
LAURAVOINICU, BUBULINA_1, KITTY_NIC va trimit cate un

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput