Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-7
Raspunsuri - Pagina 3
Ioanatugs spune:
Cretzofolina nr.3 spune prezent! Pup toate cretzele si sa stii AmelY ca mai este loc in club si pentru tine ! Va pup fetele! V-am citit dar sunt foarte obosita, pt. ca vin de pe drum am condus toata ziua, am fost pina la mama, la Braila! Pe maine!
Cu drag Ioana Tugs
marinar spune:
neata frumoasele mele
Claudia rushii tot nu au aparut dar se screeeem pt ca ma doare burtik destul de tare.
Ioana cum a fost acasa?
Kitty ce mai faci?
Amely pup fata frumoasa.
azi merg la IDS, poate am noroc si am rezultatele analizelor. va tin la curent
marina
pozici
kitty_nic spune:
Buna fete dragute!
Eu fac bine; am o zi buna. Am un tonus minunat; mai grav este ca nu stiu de ce, ca motive nu prea am.
Astept cu nerabdare we. Va pupic si mai vorbim un pic mai tarziu.
Marinar, bafta mare cu rezultatele.
Pup toate fetele frumoase, cretofolite sau nu.
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.
marair spune:
Neata, fete frumoase!Azi am aflat ca tutu pleaca din tara, pentru cine era interesata...eu ma duc la ora 2 la el.Sper sa nu mai aiba pitici, cum a avut ultima oara!Amely, de luni am recertificare pe mediu si calitate!Iti dai seama ce balamuc e la mine la serviciu?!Dar ma descurc, schiez printre slalomuri, cu toata ca toata lumea e intrigata de desle mele plecari la analize!De parca eu as vrea sa ma plimb asa intr-una pe la doctori!Laura Voinicu, care mai e viata ta?sa stii ca ma gandesc la tine si iti tin pumnii, asa cum va tin tuturor!Bubulinei si tuturor celor care ma incurajeaza va strang in brate si va ofer
marinar spune:
marair si cand se intoarce???? eu sper sa-mi iau azi analizele si chiar mi-as fi dorit sa le vada cat mai repede.
pup
marina
pozici
kitty_nic spune:
Marair, burtica scumpa, iti plang de mila. Pe mine ma asteapta un audit de certificare de acum in trei saptamani si trag sa pun totul la punct. Incearca sa nu te stresezi prea tare ca nu-i face bine bebelusului. fata cu burtica
toate tutunaresele si va urez we placut, cu vreme frumoasa si distractii reusite.
La toate pe care va cheama Constante(sau variante) sau Elene(sau variante), sau aveti pe cineva drag cu numele respective va urez "La multi ani, sanatate si tot ce va doriti". in cinstea voastra.
luni astept povesti de la petrecere.
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.
MADYN spune:
Mey fetele, io zic sa-i cuplam pe dr. T cu dr. M . Nu de alta dar asa poate rezultatle lor bune se tripleaza, iar noi o sa facem parte din alaiul de nunta .
Si eu pina sa ramin gravi mergeam la Moisa, apoi dupa ce am ramas, de paranoica ce eram am mers vreo 3 luni la amindoi in paralel. Acum am ramas la dr.T si asta nu pt ca nu mi-ar fi placut de dr. M, imi place enorm de ea si o regret din suflet, dar nu imi doresc sa nasc la Giulesti. Prefer Eliasul.
Deci ..... pe cind nunta?
28+ meu drag
Bebelica
Amely spune:
Hop si eu, sa pupicesc tutunicile vesele! cretze sau nu, va iubesc pe toate...apropo, o sa radeti, dar si io sunt creatza! numa' ca mi-l intind ca fraiera, si inca ce ma mai chinui, ca sa stea intins
Marinarule, bafta la analize, sa stii ca stau cu pumnii stransi!
Claucia, m-ai facut sa rad, zau ca data viitoare incerc sa nu mai ratez, daca e vorba de distractie
Ioana, baga un somnica bun si ne "auzim" dupa ce te odihnesti, ok?
Marair, Kittysor, cate un dulce la fete!
A, sa nu uit: azi sunt in prima zi de CM, dupa laparoscopie. A venit fix in ziua 28, ca un ceas elvetian, fara dureri, fara semne, fara PMS... Doar o mica stare de slabiciune si durere de burtica azi-dimineata, care s-au rezolvat imediat cu un antiinflamator. Yuupiii, nu m-am dereglat! Din contra, m-am reglat, cred ca plantutele au ajutat mult.
Pupici tuturor!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
bubulina1 spune:
Madyn, bine ai venit pe la noi! Eu sunt de acord cu tine, mai am putin si cred ca ajung si eu la Moisa. Dar daca reusesc sa raman, tot la Tutu voi merge.
Amely, lume noua! Cam rarut pe forum. Tot busy?
Va urez tuturor un we placut!
Speranta moare ultima!
marinar spune:
Deci............. rezultate analize:
glicemie - 73 (70-105)
FSH- 1,58
LH- 2,48
insulina - 3,8 (6-24)
prolactina- 29,69 (1,61- m18,77)
testosteron - 0,75 (0,05-0,73)
Cam astea ar fi. Astept sa va dati cu parerea!!!
Rezultatul de la DHAES nu este inca gata. Este asa relevanta analiza asta? sa astept si rezultatul ei sau sa merg cu astea la dr.?
cand am vazut rezultatele am inceput sa plang (asa...pe sub ochelarii de soare ca sa nu ma vada lumea) dar draga mea cretofolita Claudia m-a mai linistit. Cica nu ar fi chiar asa grav. De fapt sunt sigura ca se putea si mai rau, asa ca
marina
pozici