Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-7
Raspunsuri - Pagina 5
dj_mama spune:
BUNA ZIUA, PACIENTE OPTIMISTE SI GRAVIDUTZE FERICITE
spuneti-mi si mie va rog cam ce varsta are dr T?
are cumva un baiat care se numeste DAN TUTUNARU?
multumesc
bubulina1 spune:
dj_mama, , Dan Tutunaru este numele intreg al domnului doctor. Ai fost super haioasa!
Speranta moare ultima!
dj_mama spune:
ceeeee? pai parca il chema BOGDAN !!!
si credeam ca e in varsta !!! ca n-o fi DAN TUTUNARU cu care faceam chefuri in studentie prin COTROCENI
are cam 45 ani????
hai ca ar fi culmea
marinar spune:
dj_mama din cate am inteles eu, din povestirile fetelor, Bogdan este rezidentul lui T.
Ioana pup fata frumoasa. (imi pare rau pt pisicut)
marina
pozici
dj_mama spune:
Nasol! n-am sa pot niciodata sa ma cracesc in fata lui daca o fi acela
Si-asa nu eram f hotarata; e vorba de laparo; nu intru in amanunte ...
as mai fi intrebat ceva dar mi-e ca intra pe sit
Tutu, nu-ti spun cine sunt
glumeam; poate nu e el ... sa pot sa-mi fac si io un laparo la dr T
aurelia77 spune:
Fetelro am asa de multe sa va spun.
Astazi am facut inseminare cu Moisa.Va spuneam mai zilele trecute ca o sa ma duc sa fac asta.Ei bine am facut-o.Dar soc.
Spermograma sotului meu nu a fost deloc asa cum credeam eu buna.Ea mi-a pus doagnosticul OAST si apoi i-a dat sa faca unele analize.Pentru astazi cici ca a obtimut mi-a scris pe biletel asa 0,5 ml.A+B =12 mil,Scor cervical 12.Nu am inteles nimic pentru ca in timp ce ma dezbracam mi-a dat vestea cu spermograma si am ramas socata.Dar tot ea mi-a spus ca ceea ce a obtinut este suficient pentru o ca o inseminare sa reuseasca.Vreau sa va mai spun ca noi nici nu am respectat perioada de 3-5 zile noi aveam deja 7 zile de la ultimul contact(eu am stat in Bucuresti saptamana asta) iar el era mai stresat decat l-am vazut vreodata in viata mea.In plus a calatorit toata noaptea si azi dimineata a facut recoltarea.Nu stiu daca toate aceste lucruri l-au influentat sau nu dar oricum saptaman viitoare vom face din nou spermograma si analizele sa vedem care este problema.Chiar daca eu nu voi sti inca daca sunt sau nu insarcinata voi face aceste lucruri.
Impresia Mi-a placut de Moisa si chiar a fost foaret comunicativa.
Pupici
Bubulina vezi iubita nu esti singura poate imi mai spui si mie ce ai mai facut.
Ioanatugs spune:
LA MULTI ANI TUTUROR ELENELOR SI SOTILOR CU NUME DE CONSTANTIN!!
Cu drag Ioana Tugs
bubulina1 spune:
Neata tuturor si o saptamana frumoasa! Cu intarziere vreau sa urez La multi ani Elenelor si Constantinilor de ieri!
Aurelia, noi inca nu am facut nimik, a tot luat tratamente (antibiotic, vitamina E forte, BU, napraznic, Zn) si in iunie o sa ma duc sa-i fac hormonalele (LH, FSH, prolactina si testosteronu). Intentionez sa merg la Dr. Soare pentru mai multe investigatii. Felicitari pentru IA! Acolo voi ajunge si eu daca se imbunatateste ceva, momentan noi la capitolul A avem 0, la B aveam 25%, dar problema grava este ca aveam forme modificate (acel zoo din numele ala lung al diagnosticului). Per total aveam 2,8 milioane gigei, ceea ce e putin...
Speranta moare ultima!