Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-7
Raspunsuri - Pagina 6
Amely spune:
'Neata tutunici! Sper ca ati petrecut bine aseara, daca ati avut printre prieteni sau in familie Elene si Constantini!
Aurelia, imi pare rau pt. rezultatul spermogramei, dar poate e ceva de moment iar urmatoarea va iesi mai buna. Multa bafta, sa reusesti cu ISA asta!
DJ_mama, hai ca m-ai facut sa rad... Imi amintesc reactia nasei mele cand am intrebat-o de ce nu a nascut cu T., fiindca erau f. buni prieteni... nu pot reproduce, dar a fost tare haioasa! Asa ca pe de o parte, te inteleg Pe de alta parte, eu tot m-as duce la el, pt. laparo. Asta doar daca te hotarasti s-o faci, bineinteles. Parca nu m-as lasa pe mana altcuiva. Si poate cu ocazia asta mai depanati si ceva amintiri!
Laura, Bubulina dragalasele!
Ioana, eu iti tin pumnii sa nu vina rusii ci...bebe!
Fetelor, eu am avut un week-end f obositor, cursuri de dimineata pana seara...sunt rupta de oboseala, peste o saptamana incep examenele, iar la servici e nebunie
De rusi aproape am scapat. Luni (peste o saptamana) merg la monitorizare, ziua 11.
Vineri am papat tort si ieri am mancat ciocolata...n-am putut sa ma mai abtin. Am uitat si de endometrioza, si de tot!
Cam atat despre mine... va pupic pe toate si astept vesti cat mai bune de la voi!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
kitty_nic spune:
aurelia, imi pare nespus de rau pt. spermograma sotului; poate ca totusi rezultatul a fost influentat de niste factori externi, asa cum povestesti si tu. Va urez bafta multa la ISA.
dj_mama, esti draguta rau de tot. Cred ca v-ati distra copios, daca totusi te-ai hotara sa te duci
Eu in we asta am fost la peste (ieri) si desi am sta la umbra m-am inrosit pe maini si ma cam ustura pielea. In rest am zilele astea de voie, ca ma enerveaza la culme sa cu program. S-a dus naibii si placerea si romantismul (si cred ca si efectul). Asa ca am facut dupa pofta inimii, la liber si de placere. A fost super.
Maine seara merg la Moisa si am niste emotii ingrozitoare.
Trec la treaba acum, dar nu inainte sa va pupicesc mulu, mult, mult pe toate.
La viitoarea intalnire de Tutunarese neaparat vin si eu.
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.
Ioanatugs spune:
DJ_MAMA am primit PM-ul tau si cum al tau nu e activat o sa-ti raspund aici la intrebari! Eu am facut laparo la Giulesti cu dr. Moisa si dr. Ion Ionut, dar de fapt am inteles ca Dr. Ion a fost prima mana, Moisa doar a asistat. Ma rog, nu se plateste nimic in spital, vii cu adeverinta de salariu (sau chitanta ca-ti platesti singura asigurarile de sanatate) si cu o trimitere de la medicul de familie. La doctor am dat 3 mil si 1 mil la anestezist. Nu e dureroasa si daca ti-au recomandat-o medicii trebuie s-o faci! In felul acesta vei sti clar cum sta situatia. Eu personal, ti-as recomnada s-o faci cu dr. Tutunaru, despre care am auzit ca e expert in investigatii si e foarte atent. Eu daca stiam ca nu ma opereaza Moisa ci un medic pe care nu l-am vazut nicodata n-o faceam, sincer! Asa ca da-i inainte cu mult curaj, pentru ca nu ai ce pierde! Bafta si sa vii cu vestea ca te-ai hotarat s-o faci!
AURELIA77 tin pumnii, sa iasa cu ochisori!
AMELY multumesc pentru urari iubita, dar din pacate au venit uratii azi z27, deci acum z1 si o noua luna in fata! O sa ne incurajam reciproc pentru ca si eu o sa merg la monitorizari si poate, cine stie o sa reusim? Nu-i asa? Sa speram!!!
http://photos.yahoo.com/ioanatugs
Liana30 spune:
buna!!!1
ma bag si io ca musca'n lapte cum fac de obicei
ma primiti si pe mine??
vreau si eu un nr de tel al lui T ca nu'l mai gasec..io am PM activat..va multumesc!!!!
apropo auzisem ca'i plecat????a venit??
va pupacesc pe toate Tutunaresele!!!
o zi minunata!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
kitty_nic spune:
fetele. Ce mai faceti mai dragelor, ati abandonat ?
Eu am intrat sa va pup, sa vad ce-ati mai facut si sa va urez sa ve mearga bine azi, si cand colo asa liniste na-m mai vazut de mult. Inteleg ca sunteti ocupate tare.
Va pupic si maine vin cu vesti noi (sa speram ca si bune). Tineti-mi pumnii diseara.
Va pup tare si va urez spor la treaba.
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.
marinar spune:
Kitty asteptam vesti.
Liana fata draga T are site reclama si gasesti acolo nr de tel. cred ca saptamana asta e la cabinet.
marina
pozici
Liana30 spune:
tutunareselor va multumesc din tot sufletzelul meu...
nu credeam ca o sa sariti chiar asa toate sa ma ajutati..sincer abia mai faceam fata la PM sa raspund..nu va enumar ca stiti voi toate care sunteti...io va iube mult si va doresc tot binele din lume!!!
nu aveam timp sa caut ca stiu ca are T un sitte special..de aceea am apelat la voi...va multumesc inca o data!!!!!
o sa'l sun !!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
SilvanaPopovici spune:
Buna, fetelor!
Citesc zilnic ce scrieti si va urez sa aveti rabdare ca trebuie sa vina pentru fiecare ceva bun!
Eu nu prea am noutati, ma concentrez mult pe tratamente naturiste, care stiti ca sunt de durata.
Nu am mai scris de vreo cateva zile bune la subiect pt ca nu am mers de mult la consultatie si nici nu am de gand sa ajung in viitorul apropiat intrucat am ovulatie lunar, am analize bune si nu mai vad rostul. Pe sot l-am trimis a "n"-a oara sa-si faca spermograma care de obicei e buna (dar zic, sa nu avem surprize) si chlamydia (tot ca sa nu avem surprize). Eu intre timp am mai facut anticorpii antispermatici si au iesit OK. Ma pregatesc pt TPC care va fi foarte dificil de rezolvat (eu Craiova deocamdata, sotul Bucuresti) dar nu vreau sa mai astept, trebe sa ma scap de o grija si cu asta. Ramane numai "draga" de endometrioza pe care trebuie sa o pacalesc cumva.
Fetele noi cu endometrioza - mult curaj, perseverenta si credinta!!!
Amely spune:
Silvana..si eu tot cam ca tine ii dau cu naturistele si incerc sa nu imi pierd rabdarea. Cat despre monitorizare, m-am hotarat sa merg, dar asta asa, mai mult din curiozitate, sa vad pe ce parte ovulez si mai ales CUM ca altfel...imi dau seama ca nu imi da mai multe sanse sa raman gravda decat daca n-o fac.
Va pupicesc cu drag pe toate!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi