Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-7
Raspunsuri - Pagina 7
kitty_nic spune:
pup fete dragi
Ieri am fost la Moisa si sunt foarte incantata de cum a decurs vizita. In primul rand ca mi-a schimbat un pic optica, mi-a cam ridicat moralul si mi-a dat o lista extrem de lunga de analize de facut pana luna viitoare, cand ar trebui sa o sun sa stabilim o HSG.
Am rugamintea la cele care au facut HSG sa-mi spuna si mie: cat v-a tinut in spital, ca mie mi-a zis ca se face cu internare 2 zile.
In rest trebuie sa mearga sotul sa faca spermograma si astept sa-mi vina rusii sa merg sa-mi recolteze DH, dupa care ma pregatesc sufleteste de HSG. Sa vedem cand ajung sa-mi recoltez pentru zoonoze.
Va pup si astept vesti de la voi, ca vad ca v-a cam molesit caldura pe toate.
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.
MADYN spune:
kitty_nic pt HSG se face internare doar de forma, dar iti da drumul in acceasi zi.
Eu am plecat imediat, pe picioare, cu metroul adik si m-am simtit f. bine, ca si cum as fi plecat de la un control de rutina. Si nu m-a durut deloc, ai incredere in dr. Moisa, pt. ca desi nu iti face ea propriu-zis, sta acolo si asista si prin prezenta ei te simti sustinuta! Succes!
29+ meu drag
Bebelica
kitty_nic spune:
Madyn, multumesc mult de raspuns, si mai ales de incurajare.
Poze
mamidevladut spune:
Buna,
Sunt noua pe acest site si as dori si eu o informatie de la voi. Vineri am programare pentru monitorizare la Tutunaru (este prima data cand merg la el) si nu stiu unde e localizat cabinetul. Stiu ca e langa Parcul 23 August, pe Maior Coravu, dar imi trebuie un punct de reper. A mai facut cineva monitorizare la el? Cum e?
Multumesc mult si va doresc la toate doua liniute cat mai repede
Pupici.
Ioanatugs spune:
BUNA FETELOR !
Bine v-am regasit!
MARINAR , CLAUCIA pe unde va plimbati fetelor de nu mai dati pe aici? Mi-e dor de voi cretzofolinelor! Va trimit
AMELY buna si aici !
MAMIDEVLADUT bine ai venit printre noi, i-ti spun si aici! Am vazut ca postezi si la aspirante din nou si i-ti doresc sa se implineasca visul tau cat mai repede! Despre cabinet sincer i-ti spun ca eu am lasat masina acasa si am luat taxi, i-am spus adresa si el m-a dus acolo, asa ca nu-ti pot explica prea multe.
http://photos.yahoo.com/ioanatugs
marinar spune:
neata tutunarese!!!
Ioana uite ca am aparut. si eu te pup dragutza
Am luat si rezultatul de la DHEAS si e ok. Oare azi e T la cabinet???
mamidevladut ce puncT de reper sa-ti dam noi??? mai bine activeaza-ti PM-ul si acolo as putea sa-ti explic asa, mai babeste.
marina
pozici
kitty_nic spune:
O zi buna urez tutunareselor "optimiste si gravidute" si multi . Mie tare dor de voi. Vad ca sunteti ocupate si nu prea mai postati pe aici. Unde sunt dom'le oare vremurile de alta data cand de o zi pe alta de umplea o pagina?
Mamadevladut, bafta multa si reusite cat mai rapide.
Marina, felicitari pentru DHEAS-ul bun. multi la fata creatza si grijulie.
Amely bafta la examene daca ai inceput sesiunea si spor la invatat. Si spor la si treaba, ca stiu ca ai nevoie.
Silvana, Laura, Cherry, scumpelor, mi s-a lungit gatul uitandu-ma dupa voi. Pe unde voi? Dati si voi un semn de viata. Silvana, cand te muti?
Poze
Amely spune:
Fetele, am trecut si eu repede sa va zic un "hello"
Multam' fain Kittysor, chiar ca am nevoie!
Chiar asa, fetelor, pe unde umblati?
fetele
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
marinar spune:
Amely eu sunt in zona, dar nu am timp.
si tot astept sa-mi spuneti daca aveti idee cand e T la cabinet. de fapt daca e azi.
Kitty ma bucur ca ai prins aripi. daca te ajuta, e ok. noi oricum te iubim.
marina
pozici
bubulina1 spune:
Felicitari marina pentru rezultat. Cred ca cel mai bine sunati la cabinet sa intrebati. Sa ne tii la curent cu investigatiile!
Speranta moare ultima!